Tüp Bebek Merkezleri Özel Ankara Tüp Bebek Merkezinde tedavi olan varmı?

Merhaba ben bu ay ankara tüp bebek merkezinde cem akarsu beyde tedavi olduk şu anda sonuç bekliyorum

Eşimin dayısı 7 yıl önce aynı doktorda tedavi oldular ilk denemede ikizleri oldu

Benim de ilk denemem bu merkezde Cem Akarsu'da oldu, negatif sonuçlandı. Gittiğime çok pişmanım, iki yıl oldu hala kendimi toparlayamadım. Hasta psikolojisinden çalışanlar kesinlikle anlamıyor, daha yazacak çok şey var ama ... Neyse hatırlayıp canımı sıkmak istemiyorum. İyi düşünün bence.

Allah bagislasin..Sizdeki skntı neydi? Ankara tüp gerekirse rahim dinlendrme yapiyor mu? Laboratuvarlari iyi mi? Arastrms miydiniz?
Ben cok memnunum tavsiye ettigim herkezde memnun kaldi bu sefer iki arkadasiminda pozitif oldu cok sukur gecirmis oldugum ameliyatlar butun degerlede yuksekti

Ben cok memnunum tavsiye ettigim herkezde memnun kaldi bu sefer iki arkadasiminda pozitif oldu cok sukur gecirmis oldugum ameliyatlar butun degerlede yuksekti
Yaa cok sevndm bunlari duyduguma..Peki hangi doktr Cem bey mi Kubilay bey mi?biz ön gorusmeyi Kubilay beyle yaptik. O gun sadece o vardi. Rahim dinlendirme yontemi kullanlyor mu burda?

Cenim dr cem bey ama ikisife cok ilgili benim ilk trasferimi kubilay bey yapmisti zaten onlar ekip isi yapiyor ikisininde de butun hastalarin bilgisi oluyor dinlendirme yapilmadi bende
Yaa cok sevndm bunlari duyduguma..Peki hangi doktr Cem bey mi Kubilay bey mi?biz ön gorusmeyi Kubilay beyle yaptik. O gun sadece o vardi. Rahim dinlendirme yontemi kullanlyor mu burda?

Back
X