- 16 Mart 2016
- 4
- 1
- 1
- 37
- Konu Sahibi merve12320161
Özel Ankara Tüp Bebek Merkezinde Tedavi olmayı düşünüyorum burada tedavi olanlar benimle görüşlerini paylaşırsa çok sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende bu merkeze gidiyorum kubilay ve kutay hocam ikisi ilgileniyor.Merkez olarak da çok memnunum.Personel ilgiside güzelBu merkeze giden var mı
Bende bu merkeze gittim dr um cem akarsu iki denememde pozitif oldu cok sukur doktorlarda hemsirelerde cok ilgiliBu merkeze giden var mı
Sizin sonuc ne oldu insallah pozitif olmusturMerhaba ben bu ay ankara tüp bebek merkezinde cem akarsu beyde tedavi olduk şu anda sonuç bekliyorum
Şuan hamilemisiniz yoksa doğum gerçekleştimi sizinBende bu merkeze gittim dr um cem akarsu iki denememde pozitif oldu cok sukur doktorlarda hemsirelerde cok ilgili
Dogdu canimŞuan hamilemisiniz yoksa doğum gerçekleştimi sizin
Sizin sEvet bende bu merkeze gidiyorum kubilay ve kutay hocam ikisi ilgileniyor.Merkez olarak da çok memnunum.Personel ilgiside güzel
Sonucunuz ne oldu insallah pozitiftirŞuan hamilemisiniz yoksa doğum gerçekleştimi sizin
Allah bagislasin..Sizdeki skntı neydi? Ankara tüp gerekirse rahim dinlendrme yapiyor mu? Laboratuvarlari iyi mi? Arastrms miydiniz?Dogdu canim
Ben cok memnunum tavsiye ettigim herkezde memnun kaldi bu sefer iki arkadasiminda pozitif oldu cok sukur gecirmis oldugum ameliyatlar butun degerlede yuksektiAllah bagislasin..Sizdeki skntı neydi? Ankara tüp gerekirse rahim dinlendrme yapiyor mu? Laboratuvarlari iyi mi? Arastrms miydiniz?
Yaa cok sevndm bunlari duyduguma..Peki hangi doktr Cem bey mi Kubilay bey mi?biz ön gorusmeyi Kubilay beyle yaptik. O gun sadece o vardi. Rahim dinlendirme yontemi kullanlyor mu burda?Ben cok memnunum tavsiye ettigim herkezde memnun kaldi bu sefer iki arkadasiminda pozitif oldu cok sukur gecirmis oldugum ameliyatlar butun degerlede yuksekti
Yaa cok sevndm bunlari duyduguma..Peki hangi doktr Cem bey mi Kubilay bey mi?biz ön gorusmeyi Kubilay beyle yaptik. O gun sadece o vardi. Rahim dinlendirme yontemi kullanlyor mu burda?
Bana bildrmi gormemsm ya yeni gordumCenim dr cem bey ama ikisife cok ilgili benim ilk trasferimi kubilay bey yapmisti zaten onlar ekip isi yapiyor ikisininde de butun hastalarin bilgisi oluyor dinlendirme yapilmadi bende