Ya ben anlayamıyorum neden o kadar fazla heyecan yapıyosunuz . Çok Çok Çok güzel olacam diye aşırı abartılı makyaj yapan gelinlere de kıl oluyorum zaten .
Bakın burdan söz veriyorum kendi düğünümde makyajsız doğal halimle çıkacam
(makyajsız dedikse sıfır makyaj anlamayın tabi)
canım eminönüde ayakkabı yapıyorlar, mahmutpaşanın aşağısındaki ayakkabıcılarda. ben sordurmıuştum 2 3 günde hazır olur demişlerdi.
Konuları araştır burda bir arkadaş taksimde bir yer önermişti ama ismini hatırlayamıyorum oda özel yaptırmıştı 150 liraya :26::26:
canim istedigin tarzda duz beyaz bir ayakkabi alip istedigin aksesuari uzerine yapistirabilirsin hem zamandan da tasarruf olur:)
öncelikle hayırlı olsn tatlm..
benm pabuçlarım özel yapım, yıllardır taksimde çalıştığım için burada uygun bir yer buldum kendime.
yine çalıştım kurumdan bir arkdaşım daha taksimde başka bir yerde yaptırdı.. oda bende çok memnun kaldık.
ben 150 tlye yaptırdm. hayatımda topuklu ayakkabı giymedim ve ilk kez 9 cmlik bir ayakkabı giyeceğim için rahatlık önemliydi.. böyle bir günde ayakkbının ayağı vurması ne kadaaaaaar büyük bir işkence olur.. ayabbaının kalıbını dene, bir kaç yürüyüş yap orada.. taksime bakmak istersen iki alternatif sunabilirim sana.
sevgiler,
öncelikle hayırlı olsn tatlm..
benm pabuçlarım özel yapım, yıllardır taksimde çalıştığım için burada uygun bir yer buldum kendime.
yine çalıştım kurumdan bir arkdaşım daha taksimde başka bir yerde yaptırdı.. oda bende çok memnun kaldık.
ben 150 tlye yaptırdm. hayatımda topuklu ayakkabı giymedim ve ilk kez 9 cmlik bir ayakkabı giyeceğim için rahatlık önemliydi.. böyle bir günde ayakkbının ayağı vurması ne kadaaaaaar büyük bir işkence olur.. ayabbaının kalıbını dene, bir kaç yürüyüş yap orada.. taksime bakmak istersen iki alternatif sunabilirim sana.
sevgiler,
Eline al ayakkabının resmi sonra da git yapacak yerlere detaylarını falan öğren fiyat al
çok basit canım strese sokma kendni
IQ testi yaptırsam iyi olucakçok mantıklı bu haftasonu öyle yapıyım barim
tabi canım güzel haberlerini bekliyorum. az stres daha çok düşünürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?