Ozel bilgilere ulasilirmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
elin yobazıyla evlenmeye kalkıp buralarda dert yanıyorsan akıl da verilir kusura bakma..
evleneceğin adam sütten çıkma ak kaşık da sana carlıyor sanki. yazık.
Elin yobazi ne alaka anlamadim ya ben merak ettigim bisey sordum bileniniz varsa bilgi verebilrmi diye yani dert yanmadim anlamadim zaten burda bisey sorup bilgi almak isteyince hemen ayril.yapma etme hemen ayril anlat emir vaki konusmlar

elin yobazıyla evlenmeye kalkıp buralarda dert yanıyorsan akıl da verilir kusura bakma..
evleneceğin adam sütten çıkma ak kaşık da sana carlıyor sanki. yazık.
Yobaz ne çirkin bir itham. Sanki adam senin gelmişini geçmişini bulacağım dedi. Bayan merak etmiş sormuş.

Kotu seyler yasamadim cok sukur ama bircok kisinin de yasadogi gini gecmisti sevglimle otelde kaldim gezdim tozdum e kadinsal sorunlar icin hastanede bircok kez gittim yani bunlara ulasabilrimi acaba yani bu tarz konulari anlatmak kolay degil
Ulaşır
Anlatın net olun aradaki şüphe evlilik için hiç doğru değil

Elin yobazi ne alaka anlamadim ya ben merak ettigim bisey sordum bileniniz varsa bilgi verebilrmi diye yani dert yanmadim anlamadim zaten burda bisey sorup bilgi almak isteyince hemen ayril.yapma etme hemen ayril anlat emir vaki konusmlar

burda bunu soruyorsan evleneceğin tip belli demektir önce kendisine baksın diyoruz biz de sen ne yaşadıysan yaşadın onun sorgusu kimseye düşmez ama sen herifin ne yaşadığını biliyor musun? onu savunuyorsun bir de. ayrıl bence de bu şüpheyle evlilik yürümez.

Yobaz ne çirkin bir itham. Sanki adam senin gelmişini geçmişini bulacağım dedi. Bayan merak etmiş sormuş.

o şüpheyi vermese burda konu açmaz konu sahibi. niye ben sevgilim için böyle konu açmıyorum? o güveni verdi bana çünkü. bu tip yargıları olmayan biri çünkü.

Kusura bakmayın ama gezme amaçlı gittiğiniz şehirde otelde kalıp, hastanede kadın doğuma normal muayene olan biri böyle panik yapmaz. Yapıyorsa altında bir şeyler vardır.

Arkadaslar merhaba bilenleriniz vardir mutlaka aranizda varsada lutfen bilgi verebilirmi bir polis sevgili yada evlilik dusunulse diyelim esiniz olucak polis sizin gecmiste gittiginiz otel hastane kayitlarina ulasabilrimi kisisel bilgilerinize mesela daha once sevgilinizle gittigizni otel kaydiniz yada hastane herhangi bir isleminizi gorebilirmi bunlarla ilgili bilgiler alabilirmi bilginzi varmi arkadaslar.
İsterse evet bulur,artık polis için bütün bu bilgilere ulaşmak zor değil, bu bilgilere ulaşması için szden şüphe etmesi lazım ki araştırmaya gtsin

Ya bende bunu anlamiyorum iste merak edip sordum herkez zaten cok durust hayatinda herseyi net herkeze anlatiyor kimsenin bir hatasi yok sanki yasanmisligi yok i yani bilgin varsa yazarsin yobaz dmeey ne hakkin var bu yetkiyi kim verdi sana dimi arkadasim

Kusura bakmayın ama gezme amaçlı gittiğiniz şehirde otelde kalıp, hastanede kadın doğuma normal muayene olan biri böyle panik yapmaz. Yapıyorsa altında bir şeyler vardır.
eski sevgilisiyle kalmış ya öyle yazdı. sonuçta onun gittiği yeri bulunca aynı odaya giriş yapan diğer kişiyi de öğrenebilir.

Ya panik yaptigmi nerden cikaridiniz anlamadim bunu merak edip.sordum baska bisey varsada yazarim kimden neyi sakliycam hayir ayrica ne olabilir ben size sordum bilginiz varsa yardimci olursunuz benim hayatimi eseleyemezsiniz yani anammisiniz babammisiniz kurtaj olsam oldum derim baska bisey bisey yapsam sunu yaptim gorurmu derim

Ya bende bunu anlamiyorum iste merak edip sordum herkez zaten cok durust hayatinda herseyi net herkeze anlatiyor kimsenin bir hatasi yok sanki yasanmisligi yok i yani bilgin varsa yazarsin yobaz dmeey ne hakkin var bu yetkiyi kim verdi sana dimi arkadasim

Arkadaşım sana hak verecektim de eski mesajlarına bakınca hem eşim diye birinden bahsettiğin hem de hpv virüsünün olduğunu yazdığın mesajların var, emin değilim ama sanırım cinsel yolla bulaşan bir hastalık. Ayıptır yani insanların günahına girme öyle bir rahatsızlığın varsa gizleme.
Bence istenirse gayet ulaşılır polisler vs. tarafından bu bilgilere. Hoş ulaşmasa da hastalığı kaparsa tahmin eder sanırım.

Ya panik yaptigmi nerden cikaridiniz anlamadim bunu merak edip.sordum baska bisey varsada yazarim kimden neyi sakliycam hayir ayrica ne olabilir ben size sordum bilginiz varsa yardimci olursunuz benim hayatimi eseleyemezsiniz yani anammisiniz babammisiniz kurtaj olsam oldum derim baska bisey bisey yapsam sunu yaptim gorurmu derim
Sakin ol şampiyon 🎖

Arkadaslar forumda ilginc olan bisey var yani burda insanlar birbirinden yardim almak icin fikir almak icin yaziyor ama direk onyargiyla elestirme asagilama basliyor yargilama yapiliyor bu gercekten cok ilginc

Cnm biliyorumda söylüyorum isterse senn nerde ne zaman ,afedersn de wc ye gittiğini bulur.

Arkadaşım sana hak verecektim de eski mesajlarına bakınca hem eşim diye birinden bahsettiğin hem de hpv virüsünün olduğunu yazdığın mesajların var, emin değilim ama sanırım cinsel yolla bulaşan bir hastalık. Ayıptır yani insanların günahına girme öyle bir rahatsızlığın varsa gizleme.
Bence istenirse gayet ulaşılır polisler vs. tarafından bu bilgilere. Hoş ulaşmasa da hastalığı kaparsa tahmin eder sanırım.
Hpv hakkinda bilginiz yok sanirim tam.olarak hemen hemen kadinlarin yuzde 80.inde olan bir enfeksiyon benim bir rahatsizlogim yok arkadasim bu enfeksyonu da evli kadinlar da bekar kizlarda bile olan bir enfeksiyon vucudun bagisiklik sistemi yok ediyor zaten o iylesyo cok sukur onunla.ilgili sorunum yok hastanede parca aldirim kolposkopi yapildi bunu ogrenmek istemdim sadece kimsenin gunahina girdigimde.yok hpv sayfasini acip okumani tavsiye ederim

kimse eleştirmedi aslında. hatta çoğu kişi iyiliğin için yorum yaptı. evlenmeyi düşündüğün adamın geçmişinle ilgili birşeyleri öğrenmesi seni rahatsız ediyor demek ki aranızda bir güven yok aslında diyoruz.
burda hiç kimse seni kötülemedi.
Bence iyce bir okuyun akil veriliyor yobaz diyiliyor iylik icinmi yobaz denililiyor yani ben sadece bilgiisi olan varmi diye sordum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X