özel bir durum acil baksanız

Böyle bir sey icin neden acil servisi meşgul ediyorsunuz ? siz bence acil servise ne icin basvurulur onu öğrenin. Sizin yuzunuzden gerçek anlamda acil olan hastalara zamanında
mudalede gecikmeler yaşanıyor.

Arkadaşım acil servisler 3 bölümden oluşuyor.
Yeşil alan - genel durumu stabil olanlar
sarı alan - hayati durumu tehtid etme olasılığı olan
kırmızı alan - hayati tehlikesi olup kısa sürede kontrol edilmesi gereken
gerçek anlamda acil olan hastalar, hayati tehlikesi olan hastalar, kesik yarık vs olan hastalar, ağrılı sancılı hastalar. Hepsi için var bu alanlar. Yani arkadaş acile gittiğinde muhtemelen yeşil alana alındı ve orda da kendi gibi ağrı vs şikayeti olan ama gerçek anlamda aciliyeti bulunmayip ilaç vs bekleyen diğer hastalarla sıra beklemis oldu. Trafik kazasında yaralanmış bir uzuvu işlevini kaybetmiş bir hastaya engel olmadı örneğin. .
bunu belirtiyorum ki sizde, daha acil insanları engellemiş olurum diyerek, rahatsızlandiginizda acil servise gitmekten kendinizi ya da cevrenizi alikoymayin gidin.

Arkadaşım acil servisler 3 bölümden oluşuyor.
Yeşil alan - genel durumu stabil olanlar
sarı alan - hayati durumu tehtid etme olasılığı olan
kırmızı alan - hayati tehlikesi olup kısa sürede kontrol edilmesi gereken
gerçek anlamda acil olan hastalar, hayati tehlikesi olan hastalar, kesik yarık vs olan hastalar, ağrılı sancılı hastalar. Hepsi için var bu alanlar. Yani arkadaş acile gittiğinde muhtemelen yeşil alana alındı ve orda da kendi gibi ağrı vs şikayeti olan ama gerçek anlamda aciliyeti bulunmayip ilaç vs bekleyen diğer hastalarla sıra beklemis oldu. Trafik kazasında yaralanmış bir uzuvu işlevini kaybetmiş bir hastaya engel olmadı örneğin. .
bunu belirtiyorum ki sizde, daha acil insanları engellemiş olurum diyerek, rahatsızlandiginizda acil servise gitmekten kendinizi ya da cevrenizi alikoymayin gidin.

Teşekkür ederim desteğin için ışte bu tarz ve daha beter üyeler adına açıkca yazmadım konu kapattırmaya kadar gidiyor olay

Bu.gün düne nazaran az ağrım ozele gidip daha net kontrol ettirecem

1 gun zaten cok kisa 1 gunde nasil kessin biraz zaman ver

_Zaten mantar değilmiş

Dün akşam üzeri ozele gittim mantar vs yok kötü sonuç oluşturacak bir durumda içimde rahat etti ohh be :)

Herkese sonsuz teşekkürler

Back
X