- 12 Nisan 2013
- 2.678
- 2.089
- 133
bu gün verdiler daha yeniKac gundur kullaniyorsun mantar ilacini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu gün verdiler daha yeniKac gundur kullaniyorsun mantar ilacini
Ama canim, ne yasadigini bilmiyoruz ki, benzer seyi yasayip yasamadigimizi sana nasil soyleyecegiz.? Sordugun kasik agris ive akintiysa, bu sorunu en az bir kere yasamistir herkes, fazlasini soylemiyorum bak. Regl zamani da kasik agrisi yasiyoruz, cinsel iliskiden sonrada kasik agrisi yasayan oluyor. Eger kastettigin sey, cinsel iliskiyse, kasik agrisi bu kadar surmez. Ama akinti olabilir. Ne diyelim, gecmis olsun.canım bu gün 2 gün dunde vardı bu gün biraz daha çok ve dr paylaşmadım. Belki benzer durum yaşamıs vardır diye yazdım
Acilden geliyorum bir sıkıntı yok deyip gönderdiler mantar ilacı vs verip. Ama akıntınm ve kasık ağrılarım var hala bu durumu yaşayan ve mı? Ek olarak özel biseyler yasadım oda etken mı acaba ?
canım bu gün 2 gün dunde vardı bu gün biraz daha çok ve dr paylaşmadım. Belki benzer durum yaşamıs vardır diye yazdım
Ama canim, ne yasadigini bilmiyoruz ki, benzer seyi yasayip yasamadigimizi sana nasil soyleyecegiz.? Sordugun kasik agris ive akintiysa, bu sorunu en az bir kere yasamistir herkes, fazlasini soylemiyorum bak. Regl zamani da kasik agrisi yasiyoruz, cinsel iliskiden sonrada kasik agrisi yasayan oluyor. Eger kastettigin sey, cinsel iliskiyse, kasik agrisi bu kadar surmez. Ama akinti olabilir. Ne diyelim, gecmis olsun.
Şimdi ne olduğunu söylemediğin için böyle bir ağrı çekmiş olanlar da fikir veremez ki sana. Yani bizde de böyle böyle oldu diyebilmemiz için başına ne geldiğini bilmemiz lazım, belki atıyorum bende olanla sende olan çok farklıdır. Eksik bilgiyle tam olarak bir yere varamaz kimse, doktor bile. Geçmiş olsun. Burada tepki vs alacağını düşünüyorsan özelden de danışabilirsin.
Normal yolla sex mi ciddi soruyorum sevgilin grup falan isteyen adammis baktim konularina sıkıntılı bi durum varsa doktorla paylas buraya yazmasan da
Normal idrar çok yanmada yok kan yapılan sadece ağrı kesici iğne hepsi bu
Surtundun mu yaniAlakası yok buraya da yazmam doğru değil kk malum kişileri anla asudecim