özel bir durum acil baksanız

canım bu gün 2 gün dunde vardı bu gün biraz daha çok ve dr paylaşmadım. Belki benzer durum yaşamıs vardır diye yazdım
Ama canim, ne yasadigini bilmiyoruz ki, benzer seyi yasayip yasamadigimizi sana nasil soyleyecegiz.? Sordugun kasik agris ive akintiysa, bu sorunu en az bir kere yasamistir herkes, fazlasini soylemiyorum bak. Regl zamani da kasik agrisi yasiyoruz, cinsel iliskiden sonrada kasik agrisi yasayan oluyor. Eger kastettigin sey, cinsel iliskiyse, kasik agrisi bu kadar surmez. Ama akinti olabilir. Ne diyelim, gecmis olsun.

Durumunu tam olarak anlatsana benim de mantar geçmişim var bişeyler söyleyebilirim belki

Şimdi ne olduğunu söylemediğin için böyle bir ağrı çekmiş olanlar da fikir veremez ki sana. Yani bizde de böyle böyle oldu diyebilmemiz için başına ne geldiğini bilmemiz lazım, belki atıyorum bende olanla sende olan çok farklıdır. Eksik bilgiyle tam olarak bir yere varamaz kimse, doktor bile. Geçmiş olsun. Burada tepki vs alacağını düşünüyorsan özelden de danışabilirsin.

Doktora tam olarak anlatmadığınız, burada net olarak anlatmadığınız derdinize çare bulamazsınız.
Ve bu arkadaşlarında dediği gibi acillik bir durum değil, yarın bir uzmana gidin ve detaylı anlatın.

Acilden geliyorum bir sıkıntı yok deyip gönderdiler mantar ilacı vs verip. Ama akıntınm ve kasık ağrılarım var hala bu durumu yaşayan ve mı? Ek olarak özel biseyler yasadım oda etken mı acaba ?

ilaç vermişler

ne yapmalarını bekliyordunuz ki

iyileşmek bir süreç, hemen iyileşilmez ki özele gitseniz de aynısı olmayacak mı

yaşadığınız özel şey ne olabilir ki

ilişki ise bu konuda etken mi bilemeyiz ama belki mikrop kapmış olabilirsiniz hijyenik olmayan bir şeyler ise

canım bu gün 2 gün dunde vardı bu gün biraz daha çok ve dr paylaşmadım. Belki benzer durum yaşamıs vardır diye yazdım

benzerini yaşayıp yaşamadığımızı bilmek için sizin en yaşadığınızı bilmemiz lazım

benzer olup olmadığını nereden bileceğiz ki

birinin aklına sir ağda yarası gelir, birininkine cinsel ilişki, bir başkasına ters ilişki, bir diğeri başka yabancı cisimler ile bir şeyler düşünür ne yalan söyleyeyim vibratör ile tahriş bile geldi aklıma

yaşadığınızı söylemezseniz -hadi bize söylemeyin de doktora da söylememişsiniz- o zaman doğru teşhis ve tedavi nasıl olacak

Ama canim, ne yasadigini bilmiyoruz ki, benzer seyi yasayip yasamadigimizi sana nasil soyleyecegiz.? Sordugun kasik agris ive akintiysa, bu sorunu en az bir kere yasamistir herkes, fazlasini soylemiyorum bak. Regl zamani da kasik agrisi yasiyoruz, cinsel iliskiden sonrada kasik agrisi yasayan oluyor. Eger kastettigin sey, cinsel iliskiyse, kasik agrisi bu kadar surmez. Ama akinti olabilir. Ne diyelim, gecmis olsun.

Evet doğru iki gündür artarak devam etmesi korkutuyor beni cinsellik var ondan sonra oldu

Şimdi ne olduğunu söylemediğin için böyle bir ağrı çekmiş olanlar da fikir veremez ki sana. Yani bizde de böyle böyle oldu diyebilmemiz için başına ne geldiğini bilmemiz lazım, belki atıyorum bende olanla sende olan çok farklıdır. Eksik bilgiyle tam olarak bir yere varamaz kimse, doktor bile. Geçmiş olsun. Burada tepki vs alacağını düşünüyorsan özelden de danışabilirsin.

Hepiniz haklısınız böyle saçma oldu özür dilerim uygunsan dediğin gibi direk sana yazayım

Eger yasadiginiz seyi ilk defa yasadiysaniz normal. Mantar enfeksiyonu kapmissiniz. Ilaclarinizi kullanin ve hijyene dikkat edin. Gecer insallah.

Cinsel ilişki yaşamıssınız anladık ama akıntınız nasıl rengi ne? Kasıklarda mı yanlızca ağrınız. Bu şikayetlerinizden en az birisiyle bile mantar sonucuda çıkar, bakteriyel vajinozda idrar yolları iltihapıda bel soğukluğuda ve bunun gibi bir sürü şey. Tam anlatsanız belki daha iyi yardımcı olabilirdik.

Normal idrar çok yanmada yok kan yapılan sadece ağrı kesici iğne hepsi bu

Acile kafam koptu diye gitsen serum takar ya da ağrı kesici iğne yapar yollarlar :110:

Öyle bir yer olmuş çünkü orası tecrübeyle sabittir. En iyisi uzmana görünmek imkanın varsa tabi

Kanama varsa sorun büyük demektir ama normal kaşıntıysa sirkeyle sil geçer bende de mantar vardı akıntı kaşıntı yapıyor arada sirkeyle siliyorum geçiyor ilaca gerek kalmadan

Agri kesiciden baska bisey yapamazlar bide antibiyotik verirler daha baska ne yapmalarini bekliyorsun canim. Bekleyeceksin kadin olmanin zorluklari iyilesmesi zaman alir

Suana kadar mantar nedir hic bilmiyorum
yani yardimci olamiyorum razeycim...cok mu agrin var?

İliski yasandiysa mikrop kapmis olabilirsin
Veya kendi kendini tatmin ettiysen tahris de olmus olabilir
Hayir yani dogru durust yazsan da anlasa millet ona gore yorum yazar yardimci olur bu gizem niye? Kim sana vay niye surtundun diyecek ki

Back
X