- 12 Nisan 2013
- 2.678
- 2.089
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır kaşıntı yok ağrı ve akıntı var sadece ignede pek kesmedi kırmızı gibi korktum da.açıkçası başka acile mı gitsem özel vsTam olarak bisey anlamadim. Kasinti falan vardi da onun icinmi gittiniz acile. Akinti derken kirmizi kahverengi sari yesilimsi?
Alakası yok buraya da yazmam doğru değil kk malum kişileri anla asudecimOzel bi seyler yasadim derken?? Yabanci cisim falan mi soktun aklima o geldi :d
ozele mı gitsem acaba napsam belki yaşayan vardır diye yazdım teşekkürlerYarın bir uzmana gidin burdan bisey söylemek cok zor.
Normal yolla sex mi ciddi soruyorum sevgilin grup falan isteyen adammis baktim konularina sıkıntılı bi durum varsa doktorla paylas buraya yazmasan daAlakası yok buraya da yazmam doğru değil kk malum kişileri anla asudecim
ondan yana korkum yok ama kontrol iyidir teşekkürlerOzele git hamilelikten filan mi korkuyorsun .... test al ....
ozelden yazarım canım sana ben ona tekmeyi bastım zatenNormal yolla sex mi ciddi soruyorum sevgilin grup falan isteyen adammis baktim konularina sıkıntılı bi durum varsa doktorla paylas buraya yazmasan da
Agrıdan vs geber ama ertesi gün randevu al git diyorsun oldu canım teşekkürlerBöyle bir sey icin neden acil servisi meşgul ediyorsunuz ? siz bence acil servise ne icin basvurulur onu öğrenin. Sizin yuzunuzden gerçek anlamda acil olan hastalara zamanında
mudalede gecikmeler yaşanıyor.
İdrarın ne durumda? Rengi nasıl, kan ve idrar testi yapıldı mı? İdrar yaparken ağrı, yanma var mı? Aklıma ilk idrar yolu enf. geldi ama bilemedim. Mantar sorunu da ilişkide ve sonrasında sorun çıkarabiliyor galiba.
canım bu gün 2 gün dunde vardı bu gün biraz daha çok ve dr paylaşmadım. Belki benzer durum yaşamıs vardır diye yazdımAkinti ve kasik agrisi kadinlarda normal zamanlarda bile olabilecek sikayetler oldugu icin, acilde ciddiye alinmamis olabilirsiniz. Her gece kac kadin gidiyor acile kasik agrisindan. Ama siz yasadiginiz sey ne ise, onu doktorla paylastiniz mi? Paylasmaniz en dogrusu olur. Yoksa bilemeyiz bizde burdan, yasadiginiz seyi bilmeden rahatsizliginizin ne olacagini.