özel bir durum acil baksanız

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.678
2.089
133
Acilden geliyorum bir sıkıntı yok deyip gönderdiler mantar ilacı vs verip. Ama akıntınm ve kasık ağrılarım var hala bu durumu yaşayan ve mı? Ek olarak özel biseyler yasadım oda etken mı acaba ?

Tam olarak bisey anlamadim. Kasinti falan vardi da onun icinmi gittiniz acile. Akinti derken kirmizi kahverengi sari yesilimsi?

Tam olarak bisey anlamadim. Kasinti falan vardi da onun icinmi gittiniz acile. Akinti derken kirmizi kahverengi sari yesilimsi?
hayır kaşıntı yok ağrı ve akıntı var sadece ignede pek kesmedi kırmızı gibi korktum da.açıkçası başka acile mı gitsem özel vs

Ozele git hamilelikten filan mi korkuyorsun .... test al ....

Alakası yok buraya da yazmam doğru değil kk malum kişileri anla asudecim
Normal yolla sex mi ciddi soruyorum sevgilin grup falan isteyen adammis baktim konularina sıkıntılı bi durum varsa doktorla paylas buraya yazmasan da

Normal yolla sex mi ciddi soruyorum sevgilin grup falan isteyen adammis baktim konularina sıkıntılı bi durum varsa doktorla paylas buraya yazmasan da
ozelden yazarım canım sana ben ona tekmeyi bastım zaten

Böyle bir sey icin neden acil servisi meşgul ediyorsunuz ? siz bence acil servise ne icin basvurulur onu öğrenin. Sizin yuzunuzden gerçek anlamda acil olan hastalara zamanında
mudalede gecikmeler yaşanıyor.
Agrıdan vs geber ama ertesi gün randevu al git diyorsun oldu canım teşekkürler

Sizde mantarmi oldu?
Onun basit bir tedavisi var ama hemen bugun gittin hemen gececek diye bisey yok bir hafta kadar surer.
Ekstrem bisey yasadiysaniz bilemiyorum onu anlamadim

Kanlı akıntı var ise tehlikeli diye biliyorum ben ama, böbreklere vurmuş olmasın.
Antibiyotik vermediler mi?
Çok geçmiş olsun.

İdrarın ne durumda? Rengi nasıl, kan ve idrar testi yapıldı mı? İdrar yaparken ağrı, yanma var mı? Aklıma ilk idrar yolu enf. geldi ama bilemedim. Mantar sorunu da ilişkide ve sonrasında sorun çıkarabiliyor galiba.

İdrarın ne durumda? Rengi nasıl, kan ve idrar testi yapıldı mı? İdrar yaparken ağrı, yanma var mı? Aklıma ilk idrar yolu enf. geldi ama bilemedim. Mantar sorunu da ilişkide ve sonrasında sorun çıkarabiliyor galiba.

Normal idrar çok yanmada yok kan yapılan sadece ağrı kesici iğne hepsi bu

Akinti ve kasik agrisi kadinlarda normal zamanlarda bile olabilecek sikayetler oldugu icin, acilde ciddiye alinmamis olabilirsiniz. Her gece kac kadin gidiyor acile kasik agrisindan. Ama siz yasadiginiz sey ne ise, onu doktorla paylastiniz mi? Paylasmaniz en dogrusu olur. Yoksa bilemeyiz bizde burdan, yasadiginiz seyi bilmeden rahatsizliginizin ne olacagini.

Akinti ve kasik agrisi kadinlarda normal zamanlarda bile olabilecek sikayetler oldugu icin, acilde ciddiye alinmamis olabilirsiniz. Her gece kac kadin gidiyor acile kasik agrisindan. Ama siz yasadiginiz sey ne ise, onu doktorla paylastiniz mi? Paylasmaniz en dogrusu olur. Yoksa bilemeyiz bizde burdan, yasadiginiz seyi bilmeden rahatsizliginizin ne olacagini.
canım bu gün 2 gün dunde vardı bu gün biraz daha çok ve dr paylaşmadım. Belki benzer durum yaşamıs vardır diye yazdım

Back
X