- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Hayır bana demedi öyle bir şeySizden de öyle bir karşılık bekliyor mu ?
Öyleyse buna anlam yüklemeden devam edin konusmaniza, afaki özel bir durum göremedim benHayır bana demedi öyle bir şey
Ben kapalıyım o yüzden isteyemez ztn benden öyle bişeyÖyleyse buna anlam yüklemeden devam edin konusmaniza, afaki özel bir durum göremedim ben
Ov böyle bir cevap hiç beklemiyordum taşlar şimdi oturdu. Malesef dini boyutunda bir yorum yapamam. Fakat sadece sorunuzu yanitlayim ciddi anlamda özel bir durum değil herkes herkese gönderebilir :)Ben kapalıyım o yüzden isteyemez ztn benden öyle bişey
ztn yollamadan önce kendisi dedi atletsiz ama1 ay uzun süre değil sscms geldi bir foto daha istesen bu sefer nasıl gelecek ben korktum açıkçası
Yani böyle bişey bi erkek için özel mi olur ayıp bişe midirDaha 1 aylık ilişkide fazla hızlı ilerliyorsunuz bence.
Bu adam olur mu nasıl yani kötü biri midir bu konuşmayı yaptığımızda geceydi uyucaktık normalde akşamları hep tişörtle atar1 ay için gereksiz bir hareket olmuş.
Ayrıca ilk aklıma gelen , evde atletle mi oturuyor bu adam olur ? Hiç sevmem , itici gelir.
Yani böyle bişey bi erkek için özel mi olur ayıp bişe midir
Bu adam olur mu nasıl yani kötü biri midir bu konuşmayı yaptığımızda geceydi uyucaktık normalde akşamları hep tişörtle atar
Bu adam olur mu nasıl yani kötü biri midir bu konuşmayı yaptığımızda geceydi uyucaktık normalde akşamları hep tişörtle atar
Hoşuma gitmediğinden değil aslında hoşuma gitti çünkü özel bişey olduğunu düşündüm ve bunu benimle paylaşması hoşuma gitti yani ben böyle hissettim bu hislerim abartı mı olduSadece bu hamle ile ne kötü / iyi biri olduğunu anlarsınız , ne de kişilik analizi yapabilirsiniz.
Özensiz davranmış hepsi bu.
Madem bu kadar hoşunuza gitmiyor , ikinci sorusunda , " sen bilirsin " diye değil , ne istiyorsanız açık açık belirterek cevap verecektiniz.
Cici kız oynamaya gerek yok. Neyse duygularınız düşünceleriniz hiç çekinmeden belirtin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?