Özel birşey mi

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
merhaba kızlar benimkisi bir dert gibi bi şey değil aslında ama aklıma çok takıldı çok merak ediyorum bu forumdada yazıcak bi yer bulamadım sizin fikirlerinizi siz benim yerimde olsaydınız ne düşünürdünüz bunu merak ediyorum sevgilimle yaklaşık 1 aydır konuşuyoruz bana bikere whatsappta konuştuğumuzda birbirimizle foto paylaşırken atletli fotosunu attı sil ama dedi sonra başka bi gün yine bi gün ondan foto istediğimde bu halde mi dedi yani atletsiz bunu dedi ben de sen bilirsin :) dedim bana yolladı kızlae sizce atletsiz foto atması özel bi şey mi ben açıkçası bakarken biraz utandımda siz olsanız ne düşünürdünüz

Bu konuya önem verip paylaştığın için bende anlam yükledim belki önemsiz bir şeydir ama neden böyle bir şeye gerek duymuş halen anlamış değilim vücut çalışıyorda kaşlarını mi göstermek istedi acaba

1 ay için gereksiz bir hareket olmuş.

Ayrıca ilk aklıma gelen , evde atletle mi oturuyor bu adam olur ? Hiç sevmem , itici gelir.
Bu adam olur mu nasıl yani kötü biri midir bu konuşmayı yaptığımızda geceydi uyucaktık normalde akşamları hep tişörtle atar

Yani böyle bişey bi erkek için özel mi olur ayıp bişe midir

Özel ve ayıp olmasına takılmaktan ziyade niye böyle saçma ve anlamsız bişey yaptığına takılın bence.
Yani kıyafet kıtlığı falan mı yaşıyor acaba beyfendi?
Üstüne bi tişört geçirememiş mi?
Ben rahatsız olurdum açıkçası.
Bu ne rahatlık daha 1 aylık ilişkide?

Bu adam olur mu nasıl yani kötü biri midir bu konuşmayı yaptığımızda geceydi uyucaktık normalde akşamları hep tişörtle atar

Sadece bu hamle ile ne kötü / iyi biri olduğunu anlarsınız , ne de kişilik analizi yapabilirsiniz.
Özensiz davranmış hepsi bu.

Madem bu kadar hoşunuza gitmiyor , ikinci sorusunda , " sen bilirsin " diye değil , ne istiyorsanız açık açık belirterek cevap verecektiniz.

Cici kız oynamaya gerek yok. Neyse duygularınız düşünceleriniz hiç çekinmeden belirtin .

Hoşuma gitmediğinden değil aslında hoşuma gitti çünkü özel bişey olduğunu düşündüm ve bunu benimle paylaşması hoşuma gitti yani ben böyle hissettim bu hislerim abartı mı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…