- Konu Sahibi Strawberry95
-
Bana özel gelmedi öncekini sil deme nedeni de birinin görme ihtimali olabilir ben eşime bile foto atsam sil telefonundan telefon elden ele geziyor derim silme olayı odur da atletsiz olmak çokta önemli ya da özel gelmedimerhaba kızlar benimkisi bir dert gibi bi şey değil aslında ama aklıma çok takıldı çok merak ediyorum bu forumdada yazıcak bi yer bulamadım sizin fikirlerinizi siz benim yerimde olsaydınız ne düşünürdünüz bunu merak ediyorum sevgilimle yaklaşık 1 aydır konuşuyoruz bana bikere whatsappta konuştuğumuzda birbirimizle foto paylaşırken atletli fotosunu attı sil ama dedi sonra başka bi gün yine bi gün ondan foto istediğimde bu halde mi dedi yani atletsiz bunu dedi ben de sen bilirsin :) dedim bana yolladı kızlae sizce atletsiz foto atması özel bi şey mi ben açıkçası bakarken biraz utandımda siz olsanız ne düşünürdünüz yani kızlar herkese atletsiz foto atılır mı beni kendine yakın hissettiğini mi gösterir bu
Hoşuma gitmediğinden değil aslında hoşuma gitti çünkü özel bişey olduğunu düşündüm ve bunu benimle paylaşması hoşuma gitti yani ben böyle hissettim bu hislerim abartı mı oldu
Valla isteyen herkesten ister acik ya da kapalilik diye birseye bakmaz ki aciklar gel benden foto iste imaji mi ciziyor da kapali olunca isteyemez denmis..Ov böyle bir cevap hiç beklemiyordum taşlar şimdi oturdu. Malesef dini boyutunda bir yorum yapamam. Fakat sadece sorunuzu yanitlayim ciddi anlamda özel bir durum değil herkes herkese gönderebilir :)
Elbette ister ama kapalı birinden böyle bişeyi istemek daha zor açıkcası böyle bişey için benden çekiniyoValla isteyen herkesten ister acik ya da kapalilik diye birseye bakmaz ki aciklar gel benden foto iste imaji mi ciziyor da kapali olunca isteyemez denmis..
23-31Sen empati kurup yorum yapiyorsun senin için öyle bir foto çok özel ama erkek özel olarak bakmak yerine belki cinselliğe giden yolda adım olarak görüyor olabilir. Bana özel değil amacı ne diye düşünürüm . Yaslar kaç peki
O zmn bu ayıp bişey mi sizceNeden sürekli foto istiyorsun ki görüşün daha mantıklı.
Ayrıca foto at diyince kafasını boyun kısmına kadar çekip atamıyor mu memesini göstermek zorunda mı yani çocuk da bi tuhaf 2-3 yıllık sevgilisi değilsin ki bu kadar rahat olsun alt tarafı 1 ay
Aranızdaki iletişime bağlıO zmn bu ayıp bişey mi sizce
Neden sürekli foto istiyorsun ki görüşün daha mantıklı.
Ayrıca foto at diyince kafasını boyun kısmına kadar çekip atamıyor mu memesini göstermek zorunda mı yani çocuk da bi tuhaf 2-3 yıllık sevgilisi değilsin ki bu kadar rahat olsun alt tarafı 1 ay
Haha iyi de bu beğendim bi oyuncu ve kendisiyle iletişimim yok ne alaka?profil fotonuz konuyla uyumlu
siz de memesi dahil paylaşmışsınız :)
O zmn bu ayıp bişey mi sizce
Önce atletli atmış bi sonrakine atletsiz. Git gide olayı genişletiyor. Ki bence atletsiz ama diye belirttiyse bilerek ve özel olsun diye atmış olabilir ve bu fotoğrafların devamı işi daha da genişleterek gelebilir. Nedense ben böyle düşünürdüm ve açıkçası beni rahatsız ederdi.merhaba kızlar benimkisi bir dert gibi bi şey değil aslında ama aklıma çok takıldı çok merak ediyorum bu forumdada yazıcak bi yer bulamadım sizin fikirlerinizi siz benim yerimde olsaydınız ne düşünürdünüz bunu merak ediyorum sevgilimle yaklaşık 1 aydır konuşuyoruz bana bikere whatsappta konuştuğumuzda birbirimizle foto paylaşırken atletli fotosunu attı sil ama dedi sonra başka bi gün yine bi gün ondan foto istediğimde bu halde mi dedi yani atletsiz bunu dedi ben de sen bilirsin :) dedim bana yolladı kızlae sizce atletsiz foto atması özel bi şey mi ben açıkçası bakarken biraz utandımda siz olsanız ne düşünürdünüz yani kızlar herkese atletsiz foto atılır mı beni kendine yakın hissettiğini mi gösterir bu
Hoşuma gitmediğinden değil aslında hoşuma gitti çünkü özel bişey olduğunu düşündüm ve bunu benimle paylaşması hoşuma gitti yani ben böyle hissettim bu hislerim abartı mı oldu
Haha iyi de bu beğendim bi oyuncu ve kendisiyle iletişimim yok ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?