Özel ders isteyenler....

Mermaid

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.611
1
356
İstanbul
arkadaşlar cevrenizde bıldıgınız ve ozel derse gereksınım duyan kişiler varsa bana yonlendırebılrısnız ingılızce matematık turkce olarak ozle ders verıyorum üni.mezunuym.lisede ıse kolej cıkıslıyım..baska sorularınzı varsa alabılrım......he bırdeıstanbul anadolu yakasındayım ..

ODTÜ mezunuyum, anadolu lisesi çıkışlıyım, ilköğretime her ders ingilizce-türkçe olarak verilir.
Referans verebilirim. İstanbul anadolu yakasında oturuyorum, özelden mesaj atarsanız görüşürüz.

kızlar esım matematıkcı bende tarıhcıyım ozel ders verebılırım ozelden atabılırsınız msj ordu unyeeee

ben de izmirdeyim...matematik dersi verilir...9eylül üni.de ing. matematik bölümündeyim
ilköğretime ing de verebilirim...

ben de inglizce öğretmneiyim... deneyimliyim... özel inglizce ders verilir:):):):)

ben de düz lisede ingilizce bölümü dil çıkışlıyım.grammer iyi ama speaking hiç yok.birileriyle pratik yapmaya ihtiyacım var.ingiliz ceyi şakır şakır konusmak istiyorum.özel ders cok maliyetli olabilir bana ama ben fıyatlarını ogrenmek ıstıyorum.

yardımcı olmak ısteyen,bos vakıtlerını degerlendırmek ısteyen ingilizceyi iyi bilen arkadaslar varsa özel msjdan msnlerımızı yollayıp konusabılırız.hıc olmazsa masa basında pratık yapmıs olmazmıyız.benım gıbı dusunen ve yardımcı olmak ısteyen bırılerı olursa msj gondersın lutfen

izmir karsıyakada ikamet ediyorum.üniversite ögrencisiyim.ilkokul 1-5 sınıf ögrencilerine her türlü dersinde yardımcı olunur.ilgilenenenler özelime msj atarsa sevinirm.(uygun ücretle yardımcı olunur) iyi günler :)

haklısın aslında ama herkes ders vermek istiyorum diye topic acınca cok konu olucak.ders vermek isteyenler bulundugu yeri,verdigi dersi, konuyu, yas aralıgını bi topicte yazsana hem konu kalabalığı azalır hemde herkes aradıgını bulabilir. sitede arama motoruda göremedim. ögretmen yazıcam konuları bulsun secim ama yok.. tek tek tüm sitedeki msjları okumaya kalsak günlerce sürer... bilmeden yazınca baskaları okumadın mı kardesim diyor.(simdilik burada karsılasmadım tabi) benim görüşüm bu maruz görün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…