- 19 Temmuz 2025
- 123
- 90
- 13
- 25
- Konu Sahibi Hilalimsiyim
-
Aslında diğer öğrencilerimle tıkır tıkır yürüdü. Ben adamın durumu var hani kızına ilgili davranayım diye (dediğim gibi 300 lira gibi bir para) attı diye düşünmüştüm. kabul etmemelik kadar bir şey olduğunu düşünmüyorum, en fazla onu ona sayarım derimtamam da.. siz emeğinize bu sekilde değer biçmişsiniz.. ilk ders ücretsiz demişsiniz. siz bilirsiniz ama dediğim gibi ben olsam kabul etmezdim en baştan.
su an durumu netleştiremediğiniz için de böyle arada kaldınız.
Ya hem çok ihtiyacım vardı hem de gerçekten toyum. O yüzden. Adam kendisi bana her ders sonudna ödeyeceğim dedi tamam dedim300 e ders ücreti mi var ?
Oğlum 3 yıldır aynı öğretmenden matematik dersi alıyor. Bazen ay sonunda yazıyor şu haftanın ödemesini yapmadınız diye.
Hemen yolluyorum.
Bekleyin sizde haftaya da gelsin öyle yazarsınız.
Bakın tecrübeli öğretmenler 2000_ 2500 TL arası buna eşim de dahil özel ders veriyor sektöre yeni girenler öğrenci de olsa en az 1000 TL'den veriyorlar siz de kendinize bunu yapmayın 300 TL' çok azAslında diğer öğrencilerimle tıkır tıkır yürüdü. Ben adamın durumu var hani kızına ilgili davranayım diye (dediğim gibi 300 lira gibi bir para) attı diye düşünmüştüm. kabul etmemelik kadar bir şey olduğunu düşünmüyorum, en fazla onu ona sayarım derim
Adama yazmıştım 1 saat önce ama bana dönmedi, görüp görmediğini bilmiyorum mesajı. Çok özürler dileyerek yazmıştım zaten ama.300 e ders ücreti mi var ?
Oğlum 3 yıldır aynı öğretmenden matematik dersi alıyor. Bazen ay sonunda yazıyor şu haftanın ödemesini yapmadınız diye.
Hemen yolluyorum.
Bekleyin sizde haftaya da gelsin öyle yazarsınız.
Yüzyüze değil o yüzdenBakın tecrübeli öğretmenler 2000_ 2500 TL arası buna eşim de dahil özel ders veriyor sektöre yeni girenler öğrenci de olsa en az 1000 TL'den veriyorlar siz de kendinize bunu yapmayın 300 TL' çok az
çok beğendiyse söyle yapabilirdi.. 300 konustunuz ama ödeme yapacağı zaman “hocam emeğiniz fazla isterseniz ben 400 yapmak istiyorum ücreti” diyebilirdi. sizden onay almadan sadaka gibi ğara attıysa çok ayıp.Aslında diğer öğrencilerimle tıkır tıkır yürüdü. Ben adamın durumu var hani kızına ilgili davranayım diye (dediğim gibi 300 lira gibi bir para) attı diye düşünmüştüm. kabul etmemelik kadar bir şey olduğunu düşünmüyorum, en fazla onu ona sayarım derim
online veriyorum dersi, o yüzden yüksek tutmadım, bir de gerçekten daha önce yapmamıştım böyle bir şey. hiç olmazsa haftada 1-2 saat ayırır birkaç istediğimi alırım dedimçok beğendiyse söyle yapabilirdi.. 300 konustunuz ama ödeme yapacağı zaman “hocam emeğiniz fazla isterseniz ben 400 yapmak istiyorum ücreti” diyebilirdi. sizden onay almadan sadaka gibi ğara attıysa çok ayıp.
değil dediğim gibi adamın kafası karışmış, unutmus da olabilir.
ayrıca 300 lira çok az. 2023 yılında ben 600 tlye veriyordum özel dersi.. o da akrabamdı öyle düsünün
kuzucum ne fark eder?? ücretlerini güncelle böyle olmaz. emeğinin karşılığını al. sen de keyfine mesai harcamıyorsunYüzyüze değil o yüzden
Ya bir kere yıl boyu aynı fiyat dedim iki öğrencime dekuzucum ne fark eder?? ücretlerini güncelle böyle olmaz. emeğinin karşılığını al. sen de keyfine mesai harcamıyorsun
Sizce adama bir şey yazmalı mıyım? Yani ben yazdım da sizin önerilerinizi görünce sildim. Adam görmüş müdür bilmiyorumkuzucum ne fark eder?? ücretlerini güncelle böyle olmaz. emeğinin karşılığını al. sen de keyfine mesai harcamıyorsun
Yazmayın bence bekleyin.Adama yazmıştım 1 saat önce ama bana dönmedi, görüp görmediğini bilmiyorum mesajı. Çok özürler dileyerek yazmıştım zaten ama.
Oldu da gördüyse diye de “x bey kusura bakmayın geçen haftayı unuttum ben, siz geçen hafta bu haftayı atmıştınız ona sayıyorum” gibi bir mesaj atmalı mıyım?
Benim hiçbir tecrübem yok. Öğrenci arkadaşlarım yüzyüze 600 liraya veriyor. Öğrencilere yüksek fiyatla kimse özel ders vermiyor maalesef. Yani ben bulamadım. İlk öğrencilerimi (2 öğrencim var zaten) cüzi meblağlarda halledip sonrasında ücreti arttırmayı düşündümYazmayın bence bekleyin.
Ama ders ücretini tekrar gözden geçirin.
Bakın oğlum 3 yıllık öğrencisi eylül den itibaren 2500 TL den anlaştık.
Online dersler bile en ucuzu 1000 lira.
bekleyin bence. bu haftanın ücretini ilk attığı paraya sayın. bir sonraki derste ödemede sorun yasarsanız o zaman söylersiniz benceSizce adama bir şey yazmalı mıyım? Yani ben yazdım da sizin önerilerinizi görünce sildim. Adam görmüş müdür bilmiyorum
Tamamdır teşekkür edeirmbekleyin bence. bu haftanın ücretini ilk attığı paraya sayın. bir sonraki derste ödemede sorun yasarsanız o zaman söylersiniz bence
Evladım 300 nedir? Yol paran ne kadar tutuyor? Kaç saat inşallsh 40 dakikayı geçmiyordur. 300e kim ne eğitimi veriyor ki?Sonuçta ders anlattım. Çocuk da çok zor bir çocuk. Emeğimin karşılığı
Online eğitim veriyorum zaten 40 dakika. Okulum şehir dışında o yüzden sadece 40 dakika ayırıyorumEvladım 300 nedir? Yol paran ne kadar tutuyor? Kaç saat inşallsh 40 dakikayı geçmiyordur. 300e kim ne eğitimi veriyor ki?
Heee onlinesa tamam normal o zaman.Online eğitim veriyorum zaten 40 dakika. Okulum şehir dışında o yüzden sadece 40 dakika ayırıyorum
Aylık toplamda 5000 lira gibi meblağ oluyor öğrencilerimin bana geliri. Hiç yoktan iyidir bence
Çok enayi gibi hissettirdiler yabdjsjdjs başka türlü kimse üni öğrencisine online ders verdirtmiyor fkdkfkHeee onlinesa tamam normal o zaman.
Hiç yoktan bir şeyler yapıyorsun helal olsun. Merak etme atar o. Benim oğlana geliyodu hoca. Ben bazen gece atıyodum çocuklar uyusun uğraş falan unutmak derken ertesi gün attığım bile oluyodu.Çok enayi gibi hissettirdiler yabdjsjdjs başka türlü kimse üni öğrencisine online ders verdirtmiyor fkdkfk
Ya böyle iğrenç biri gibi görünmek istemem. Ama okulum başlayacak biriktiriyorum 300 lira bile kıymetli maalesefHiç yoktan bir şeyler yapıyorsun helal olsun. Merak etme atar o. Benim oğlana geliyodu hoca. Ben bazen gece atıyodum çocuklar uyusun uğraş falan unutmak derken ertesi gün attığım bile oluyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?