Özel ders ücreti

Sevgi hoşgörü değil bana göre, din kültürü dersine küçük gruplarda değerler eğitimi deniyor. Dua ezberletmek, siyer, kutlu doğum ve diğer kandiller… şahsen bunlar için ücret öderim mantıken. Aklı fikri olan hiç kimsenin de dostluk yardımlaşma için paralı öğretmen tutacağını düşünmüyorum
Benim hatırladığım din kültürü dersinde Hristiyanlık da vardı, Musevilik de. Hatta yanlış hatırlamıyorsam kordoba camii bile vardı. El kadar bebe ne anlasın?

Özel ders için 200 düşük fiyat ama öğrenciymişsiniz belli bir isminiz yoksa talep görmeniz zor o yüzden bunu çevre edinme fırsatı olarak görmelisiniz. Hiçbir işte direkt yüksek ücretlerle başlanmıyor. Yüksek ücret vermek isteseler cübbeli ahmet hocayı tutarlar :D 4 saat yol çokmuş ama gidiş dönüş toplam 4 saat mi?

Kızlar selam bugün bir arkadaşım vesilesiyle aniden anaokulu çağında bir çocuğa haftada iki gün bir saat değerler eğitimi vermek için anneyle görüştüm bir anda olduğu için düşünmeden saatine 200₺ dedim arkadaşım en az öyle dersin demişti yol epey uzak ve evimden çıkıp geri evime dönmem totalde 4 saatimi alacak bugün deneme yaptık o kadar sürdü.
Deneme günümüz bence gayet iyiydi ve ailenin olumlu dönüş yapacağını düşünüyorum durumları baya iyi duruyodu ailem de o ücrete hiç değmez boşa gitme falan deyince aklım karıştı herhangi bi meşguliyetim yok öğrenciyim kadın olumlu dönüş yaparsa gitsem mi yoksa bana çok uzak kalıyor çok vaktimi alacak diyerek ücreti artırmayı mı talep etsem bilemiyorum yan çizmek de istemiyorum siz ne dersiniz?
Aileye bi sorsaniza boyama icin de ozel ders dusunurler mi kendileri? Ben cogzel mangala falan boyuyorum da 🤓

Etik, davranis vs icin ozel ders nedir allanisen? Fiyat iyi, yok cekilebilir uzunlukta bence gidin 🤓

Back
X