Bende senin gibi ayni durumdaydim.
Anlatma kabiliyetim cok iyi olmadigini ve sabirsiz oldugumu düsünüyordum.
Bismillah diyip basladim ve gördüm ki bir cok ögretmene tas cikaririm

Tek matematik degil, ingilizce, almanca, tarih,vs. dersi veriyordum.
Cok sükür ki ders verdigim cocuk notlarini düzeltti, bu sekilde beni ödüllendirmis oldu.
Cünkü para benim icin önemli degil, bilgim varsa paylasip faydali olmak isterim ki ozamanlar cok zamanim vardi.
Yinede sagolsunlar istemediigm halde her ay avcuma parayi skistirdilar
Ders verdigim cocuk biraz konsantre olmakda zorlaniyordu, dersten baska hersey aklinda dolaniyordu ve bana anlatmak istiyordu.
Bende eger konsantre olup ders yaptigi takdirde, dersten sonra 15-30dk. onunla sohbet edecegimi söylemisdim.
Biraz zor oldu ama tam konsantre olmasa da, baya gelisme vardi.
Annesine ayni takdigi ben ders vermedigim günler de uygulamasi iyi olacagini söyledim.
Farka annesi bile sasirmis.
Aslinda okulda gecirdigi vakit haric zaten 24 saat anneyle birlikteydiler fakat cocuk sanirim bunu söz olarakda duymak istiyordu,
hani sen simdi dersini güzel yap bende dersten sonra senin istedigin konuyu konusacagim veya istedgn oyunu oynayacagim.
Kendisini de annesinide cok sevmistim oda beni ablasi görüyordu, can kulagiyla dinliyordu.
Simdi aklima geldide özlemisim ya onu
Kesinlikle basla derim, eger sonuc alamazsan faydali olamadim baskasiyla dvm etseniz cocuk icin daha faydali olur diyerek birakabilirsin.
Bende baslarken daha önce kardesim haric kimseyle ders yapmadigimi söylemistim.
Faydali olamayabilirim bundan cekinirim demistim ama anne babasi bana güvenmistiler cokda tanimadiklari halde.
Bende elimden geleni yaptim acikcasi eger yapamadigi bir ödevi varsa, 1 saat duracaksam 2 saat durudum ama onu anlayana kadar birakmazdim

Bunu yapmamin nedeni saat ücreti ders vermiyordum ve para istemiyordum.
Eger saat ücreti calissaydim sanirim cekinirdim ve uzun durmazdim, ama cocugada faydali olamayabilirdim.
Yani saat ücreti yapacaksan, bazen göz yumup dvm etmen iyi olacaktir.