özel dersin saati kaç lira lütfen cvb

Ben öğretmenlik öğrencisiyim öğrenciler genelde 30 lira falan elime para geçsin diye kabul ediyorlar ancak sınıfı ne kadar küçük olursa olsun insanlar 5-10 liraya uğraşmak istemez büyük ihtimalle. Ben komşumuzun oğlu için 40 liraya anlaşmıştım 6.sınıf öğrencisi. (Fen Bilgisi)[/QU peki aileler haftada birmi verdiriyor özel dersi

tandığım bir ilkokul öğrencisi deneyimli bir öğretmenden ( 8 yıllık) saati 60 liradan alıyor şehir ankara

yok ben 12 yıllık bir sınıf öğretmenine verdiricem benim çocuk üçüncü sınıfa gidiyor ,sizce saati 15 lira nasıl uygunmu yoksa çokmu

peki evine mi gelecek ve bire bir mi ders verecek bu öğretmen. ben de öğretmenim asla bu fiyata ders vermem eğer evine gideceksem ve birebir ders vereceksem.

Eşim ve arkadaşları saati 100 TL ye veriyor özel ders(Orta öğretim)...Şehir ve semt önemli diye düşünüyorum özel ders fiyatlarında...İstanbul halkalı benim belirttiğim fiyat...:34::34:

peki genelde haftada birmi veriliyor özel ders

Oğlumun okulu tüm gün olduğu için ben hafta da bir gönderiyorum 10.30-13.30 arası haftaiçi verip vermediğini bilmiyorum.
Ben öğretmenden çok memnunum geçen senede gönderdim ,oğlumun iki dersin yazılılarından hep 100 aldı

Son düzenleme:
eğer etrafınızda üniversitede okuyan konuda bilgili olan insanlar varsa hem daha uygun fiyata almış olursunuz hem de katkınızda olmuş olur onlara diye düşünüyorum

özel derslerde ögretmenine ,tecrübesine göre degişir saati 25 tl ye veren vardır 100 tl ye veren de vardır birinci sınıf için biraz erken degilmi konu sahibi arkadaşım

birinci sınıf değil 3. sınıf..haftada birmi alsam acaba

çocugunuzun dersteki başarısı nedir haftada 1 saat yetermi yetmez mi eger yeterse 1 saat aldırırsınız eger yetmezse 2 saat aldırırsınız

saati 15 liraya özel ders veren sınıf öğretmeni ilginç geldi bana. maddi oalrak çok sıkışmış olmalı başka türlü o fiyata değil öğretmenler, üniversitedeki öğrenciler bile kılını kıpırdatmaz. atanmış bir öğretmen 50 liradan aşağı özel ders vermez ha burda kıstas sadece atanmak değil tabii. 10 sene önce mehmet almazoğlu'nda fizik dersinin saati 100 dolardı. öyle yani bu işin piyasası oldukça değişiyor durumlara göre.

Back
X