kıslar herkese slmlar artık zayıflıyorum hemde yiyerek nasılmışakkıdı artık kilolarımdan ve koca göbeğimden bıkmıştım ve diyetisyene gittim ölçtü biçti 10 kilo kadar fazlan var dedi ve süper bi dyet listesi hazırladı ama süper bişi yiyerek zayıflıyorsun az az sık sık taktiği 15 günde 2kilo 200 gr vermişim çok mutlu oldum... bunu sizlerle paylaşmak istiyorum.
sabah:9.30
1 yumurta yada bir kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz yarım yağlı penir 3 zeytin sınırsız dometes salatalık biber sekerli ise bir bardak cay sekersizse sınırsız 2dilim kepekli ekmek
ALTERNATİFLERa.s ÖFF SIKILDIM ARTIK DİYORSANIZ 2 KEPEK EKMEK VE PEYNİRİNİZİ TOST YAPIN YİYİN YADA MENEMEN AMA YAĞSIZ ve tek yumurtalınaniknanik
kuşluk: 11.30
1 meyva
öğle: 13.30
1kepce çorba 4kasık sebze yemeği (susuz) 2 kasık pilav 2 avuc içi büyüklüğünde köfte tavuk yada balık tercihe bağlı bol sövüş 2dilim kepekli ekmek
ikindi:16.30
meyva ve kepekli büskivi sadece 5 tane
akşam: 19.30 öğlenin aynısı: ama 1dlim kepek ekmek
kıslar ben verdim 15günde tam 2kliooooo 200 grammmm:dance::dance::dance: ve hiç aç kalmadım ve herseyden yedim özellikleri etleri yememi söyledi doktorumm 2 hafta sonra yine gidicem yine tartılıcaminşşş 2 kilo daha vermişimdir:sm_cool::hooray: zafer benim olacakkk tabi arada ufak kaçamaklarımda oldu