• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel egitim

Okyanus84

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2021
35
-36
16
40
Arkadaşlar aranızda ögrenme güçlügü olan cocugunuz varmı. Nasıl bir egitim süreci uyguluyorsunuz yada uygulanması gerekiyor. Benimde ögrenme güçlügü olan bir cocugum var. Egitimde cok zorlanıyorum.Ne yapmamız yada nasıl ögretmemiz lazım cok zor ögreniyor ödev yapmak istemiyor ve aglıyor.herseye karsı cok isteksiz ve asırda hareketli bir cocuk.

Benimki de öyle, dikkat eksikliği için ilaç kullanıyor ama faydasını göremiyorum ben. Dersleri çok kötü. Dr a anlama zorluğu olabilir mi dedim yok dedi ama ben başka bir Dr a götüreceğim. O kadar zor ki. Ona zarar vermemek için kendine veriyorum artık.

Benimki de öyle, dikkat eksikliği için ilaç kullanıyor ama faydasını göremiyorum ben. Dersleri çok kötü. Dr a anlama zorluğu olabilir mi dedim yok dedi ama ben başka bir Dr a götüreceğim. O kadar zor ki. Ona zarar vermemek için kendine veriyorum artık.
osman abalının dikkat geliştirme setlerine bir bak istersen.lego gibi tahta parçaları da var.kitapları yaşa göre zaten.normal lego da çok faydalı dikkat eksikliğine.odaklanmak zorunda çünkü parçaları birleştirirken

Back
X