Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi

ben de kendisine 2 kere muayene oldum.ama 3 aylıkken bana sezeryan ihtimali var dedi.bebek plesantası rahim ağzında gözüküomş ama değişebilirmiş.madem değişir nie korkutuon şimdiden.sonra tahlil olma haftası gittiğim halde bana 2 hafta sonra gel tahlil yapılcak dedi tekrardan muayene ücreti istediler.baktım hastanenin niyeti önce para koparmak gitmekten vazgeçtim.
bi de 3 aylıkken daha biz sormadan cinsiyetine erkek dedi.şuan farklı hastaneden kız bilgisi verdiler ama emin olmadan nie bilgi veriolar insanın hevesi kalmıyor emin olunmadan verilen bilgilerden.

ilgilenme konusunda tabi ilgililer çünkü okadr yoğunluk yok.ücretler yüksek diğer hastaneler yarı fiyatı haliyle yoğunluk var ilgi düşüyor.nefize hanım yarım saat bile tutabiliyor hastasını.farklı hastanede 10 dk durabiliyorsun.

merhaba bende 21.012013de özel gazi osman paşa hastanesinde dogum yaptım normal dogum hastaneden memnun kaldım.benim drum kezban hanımdı.fiyatları diğer hastanelere göre tuzlu ama hastene ve personeli konusunda cok rahattım

Kızlar ben Kasım ayında doğumumu yaptım çok şükür. Benden cevap bekleyenler için yazıyorum. Minicik bir kızım oldu :)
Sabah doğum yaptım saat 6 gibi , canım doktorum yatağından kalktı geldi , kıyamam :)
İyi ki bırakmamışım doktorumu, şimdi biile her gittiğimde güler yüzlü , sevecen. Keşke bütün doktorlar böyle olsa diyesi geliyor insanın :)
Ne diyeyim Allah razı olsun , ve Allah herkesin karşısına böyle doktorlar çıkarsın :)

Tebrikler arkadasim, Allah saglikla buyutmeyi kismet etsin. Ben de ilave birşeyler yazmak isterim Nefize hn icin.

Ben de tesaduf eseri Dr. Nefize Meric ile karsilastim ve ilk muayeneden itibaren de butun gebelik surecini birlikte gecirdik. 22 Ocak 2013 te mutlu sona ulastik. Ilk gebeligim oldugu icin heyecan, merak ve karisik duygular icindeydim devamli. Kendisi inanilmaz destekleyici bir doktor, her karariniza da saygili. Bir anne adayi olarak bilmeniz gereken herseyi, kontrollerinizde kucuk bir terapi seansi tadinda anlatir, sizi gereksiz endiselendirmez. Bebeginiz ile ilgili herseyi usg sirasinda detayli olarak anlatir, ne oldugunu bilmediginiz karanlik bir ekrana bakmak zorunda kalmazsiniz. Sizin sagliginiz ile de yakindan ilgilenir, hatta bir yakininiz derecesinde sizin icin endiselenir ve merak eder, onun kontrolunde oldugunuz icin kendini sorumlu hisseder ve bunu size de hissettirir. Ne kadar tesekkur etsem az. Tamamen normal bir dogum istegimi soyledigimden itibaren destekleyici ve tesvik edici oldu, korkularim icin cesaretlendirdi. Sabaha karsi 03:30 da minik kizim dunyaya gozlerini Nefize hanimin yardimlariyla acti. O kadar kisa surede hastaneye geldi ki sasirmamak elde degil, hem de o saatte... Kendisi icin olumsuz soyleyebilecegim hicbirsey yok, en yorgun ve yogun oldugu zamanlarda bile bunu hissettirmeden ilgilendi bizimle. Butun bu sebeplerden mutevellit Allah izin verdigi surece kendisi doktorum olarak kalacaktir.
Hastaneden ve personelden de cok memnun kaldik, ucretler de gayet makul, aldiginiz hizmet ve hizmet hizini hesaba katarsaniz, bir cok hastaneden iyi oldugu kiyas goturmez. Zira ben normal dogum icin bile bizim odedigimizin 2 katini isteyen hastaneler gordum. Ama onceligim tabii ki Nefize hn, o ayrilir da baska hastaneye transfer olursa, hastaneyi degistirebilirim :)

Merhaba kızlar. Ben Gaziosmanpaşa hastanesine , Nefize MERİÇ hanıma gidiyorum.
O kadar memnunum ki. Her konuda içimizi çok rahatlattı ve bizimle çok ilgilendi.
Hastane ile ilgili tereddütlerim var ama doktorumuz gerçekten iyi..
İnternette ismini bulamadım ama hiç. Kk dan daha önce tanıyan bilen var mıdır acaba
?

2013 mart ayında ilk hamileliğim düşükle sonuçlanınca operasyonuma kendisi girdi öyle tanıltım kendisiyle gerek doğurmam içn suni sancı verilirken gerek operasyon sırasında gerçekten çok sakinleştirici bir yapısı var çok güleryüzlü ve anaç yanında kendinizi rahat hissediyorsunuz ikinci gebeliğimde kontrollerime kendisinde başladım şu anda da 38.haftamdayım doğumuma da kendisi girecek bir aksilik olmazsa ben çok memnunum yardımcısı bile kendisi gibi güleryüzlü eğer gaziosmanpaşada oturuyorsanız ve durumunuzda biraz iyiyse mutlaka nefize hanıma gelin derim.....

2013 mart ayında ilk hamileliğim düşükle sonuçlanınca operasyonuma kendisi girdi öyle tanıltım kendisiyle gerek doğurmam içn suni sancı verilirken gerek operasyon sırasında gerçekten çok sakinleştirici bir yapısı var çok güleryüzlü ve anaç yanında kendinizi rahat hissediyorsunuz ikinci gebeliğimde kontrollerime kendisinde başladım şu anda da 38.haftamdayım doğumuma da kendisi girecek bir aksilik olmazsa ben çok memnunum yardımcısı bile kendisi gibi güleryüzlü eğer gaziosmanpaşada oturuyorsanız ve durumunuzda biraz iyiyse mutlaka nefize hanıma gelin derim.....

ücreti ne kadar acaba bilgi verriseniz sevinirim

ücreti ne kadar acaba bilgi verriseniz sevinirim

muayene ücreti 75 TL 25 tl sini devlet karşılıyor ssk nız varsa düşükle sonuçlanan operasyonda 1800 ödemiştim toplamda (doğum kürtaj rh uyuşmazlığı iğnesi ve oda ücreti dahil) ama tabi normal doğum ve sezaryen doğum fiyatları ne bilemiyorum

muayene ücreti 75 TL 25 tl sini devlet karşılıyor ssk nız varsa düşükle sonuçlanan operasyonda 1800 ödemiştim toplamda (doğum kürtaj rh uyuşmazlığı iğnesi ve oda ücreti dahil) ama tabi normal doğum ve sezaryen doğum fiyatları ne bilemiyorum

yani ssk lı isek muayene ücreti 50 tl mi veriyoruz?

Merhaba arkadaşlar ,

doğum fiyatları hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar ,

doğum fiyatları hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

bende şuan nefise hanıma gidiyorum çok memnunum arkadaşlara katılıyorum bende 10. haftamı içerisindeyim. ssk geçerli olan ücretleri söylüyorum. muayne 72tl normal doğum herşey dahil 1800tl sezeryan 2500tl . ama bize ücretler yüksek geldi gerçi diğer özel hastahanelerin fiyatlarını araştırmadım

bende şuan nefise hanıma gidiyorum çok memnunum arkadaşlara katılıyorum bende 10. haftamı içerisindeyim. ssk geçerli olan ücretleri söylüyorum. muayne 72tl normal doğum herşey dahil 1800tl sezeryan 2500tl . ama bize ücretler yüksek geldi gerçi diğer özel hastahanelerin fiyatlarını araştırmadım

evet canım fıyatlar gercekten cok yuksek bırde Turkıye hastanesını arastırıcam aklında olsun bır de bahcelıevlerde aıle hastanesı var.Bende 10.haftamın ıcerısındeyım ve cok kararsızım suan ozel bılge hastanesıne gıdıyorum sırf doktor ıyı oldugu ıcın orda dogum dusunmuyorum cok kafam karısık

evet canım fıyatlar gercekten cok yuksek bırde Turkıye hastanesını arastırıcam aklında olsun bır de bahcelıevlerde aıle hastanesı var.Bende 10.haftamın ıcerısındeyım ve cok kararsızım suan ozel bılge hastanesıne gıdıyorum sırf doktor ıyı oldugu ıcın orda dogum dusunmuyorum cok kafam karısık

bende araştırayım acaba genelde özel hastahanelerin geneli bu fiyatlarda mı? özel gop hastahanesi çok şık donanımlı doktor harika ama velevki sezeryan oldun 2500 çok fazla geliyor bebeğinde masrafları olacak :18::18::18:

bende araştırayım acaba genelde özel hastahanelerin geneli bu fiyatlarda mı? özel gop hastahanesi çok şık donanımlı doktor harika ama velevki sezeryan oldun 2500 çok fazla geliyor bebeğinde masrafları olacak :18::18::18:

aynen oyle bende hep bunları dusunuyorum ama aralık bu sekılde cunku hastanelerde kalıte kalıte a b c sınıfı yanı gop hastanesı gercekten cok guzel yenılendı fln bır de ayy allah yardımcımız olsun :44:

Merhaba kizlar bende gop avrupa safak hastanesine gidiyorum ve doktorum Akin Varlik harika bir doktor o bolgedr doktor ariyorsaniz kendisinede rahatlikla gidebilirsiniz daha once denizyildndaydi bayagi hastasi var profesyonel bir doktor tavsiye edebilirim muayene ucreti ssk icin 30 tl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen oyle bende hep bunları dusunuyorum ama aralık bu sekılde cunku hastanelerde kalıte kalıte a b c sınıfı yanı gop hastanesı gercekten cok guzel yenılendı fln bır de ayy allah yardımcımız olsun :44:

amin inş. mesela bazı özel hastahaneler var doğum 500 diyorlar bu hastahanelerin kalitesi daha mi düşük oluyor?

evet canım C sınıfı oluyor mesela gop A sınıfı

Arkadasm yeni yapti dogum gopta evet o kadar.meblalar ama onun icinde ekler var mesela lohusa serbeti 20 kisiye bebek dogunca msj anne icin kuafor gibi ek hizmetler var

evet canım C sınıfı oluyor mesela gop A sınıfı

birkaç hastahane araştırıyorum gop gerçekten güzel hatta nefise meriç hanım harikaymış. türkiye hastahanesini araştırdım fiyatlar gop ile aynı hatta doktorlardan da memnun değiller azarlıyorlarmış insanı:19:

Arkadasm yeni yapti dogum gopta evet o kadar.meblalar ama onun icinde ekler var mesela lohusa serbeti 20 kisiye bebek dogunca msj anne icin kuafor gibi ek hizmetler var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[ canım arkadaşın gop tan memnun kalmış mı doktoru kim miş acaba?

Son düzenleme:

canım arkadaşın gop tan memnun kalmış mı doktoru kim miş acaba?

birkaç hastahane araştırıyorum gop gerçekten güzel hatta nefise meriç hanım harikaymış. türkiye hastahanesini araştırdım fiyatlar gop ile aynı hatta doktorlardan da memnun değiller azarlıyorlarmış insanı:19:

anladım canım arastırmak lazım ama dırek hastaneye gıdıp doktora karar verıp memnun kalındıgı surece fıyatlarda ındırım mutlaka olur

Back
X