- Konu Sahibi agresifkiz
-
Teşekkür ederimBence cok ozeldir ozel gunler️ ️ ️ ️ ️ ️
Ex nisanlim son dogumgunumu bk gibi gecirtmisti sag olsun hala konusulur bizim evde. Salak
Bence sakin olun, gun sonunda rapor alin kim onemsemis kim ne yapmis diye
Dogum gununuz kutlu olsunaslanlari severim
Bende aslında büyük şeyler beklemem sürpriz de sevmem. Ama hatırlanmak isterim özel hissetmek isterim biraz.00:00'dan sonra telefonun başında mesaj/arama beklemek abartı tabi... Erkek arkadaşın da zaten dikkat ediyormuş şimdiden evham yapma biraz sabırlı ol belki bir sürprizi vardır.
Ben doğum günü kutlamalarını asla sevmem ve ailemi hep uyarırım ''doğum günümde asla pasta alıp sürpriz yapmayın'' diye. Onun yerine ailecek yemeğe gideriz o kadar. Benim için sürpriz olmadan ailem ve erkek arkadaşım sade bir şekilde kutlasın yeter kutlamayan arkadaşlarıma da kırılmam çünkü çok yakın arkadaşım olsa da önem vermediğim için unutabiliyorum ya da son saatlerde arayıp kutluyorum
Evlenince sizin insta biografi:Ben özel günlere biraz fazla takıntılı biriyim.
Ne bileyim ben hep dikkat ederim özen gösteririm sanırım aynısını da bekliyorumBenim için de özel gunler önemli ama eşim ve anne babam dışında milletten bir şey beklemiyorum kutlamaları ekstra sevindirmiyor, hiç kutlamasalar uzulmem yani.
Eşim dışında da kimsenin doğum gününü için dakikasını tutup anında kutlamam. Bunun için biri alınsa sıkıntılı herhalde der geçerdim.
O yüzden sizin yaptığınız fazla abartı geldi baba.
Yaşlanmak değil de dünyaya geldiğin günü kutlamak anmak diyelim aslındaHiç sevmem özel günleri. Doğum günü diye bir şey olmasaydı keşke. İnsan niye yaşlandığını kutlar ki
Tam olarak dediğim bu aslında hiçbir gün önemli değil benim için. Evlensem evlilik yıl dönümümü sanırım önemserim birde doğum günü işte.Doğum günü çok önemlidir.
Tanışma - ilk şunu yapma vs vs çok da önemli değildir
Bende öyleyim aslında aile partner ve yakın arkadaşlarBen de önceden hiç önemsemezdim. Yaşım ilerledikçe bekler oldumsonra beklememeyi öğrendim .. şimdi sadece eşimden muhakkak bekliyorum
Bence partner ve aile,bir de varsa çok yakın arkadaşlar önemli gerisi çok da önemli değil :)
Beni anlayan biriGenel olarak aslanlar için özel günler çok önemlidir. Bende coookk önemserim. Çok dikkat ederim beklerim. Ben abartı olduğunu düşünmüyorum.
Doğum günün kutlu olsun canım aslan kadını
İnanın hiç öyle biri değilimEvlenince sizin insta biografi:
01.01.23
03.03.23
02.05.23
05.06.23
01.07.24 Hoşgeldin Ecrinsu
Hiç sevmem özel günleri. Doğum günü diye bir şey olmasaydı keşke. İnsan niye yaşlandığını kutlar ki
Yaşlanmak değil de dünyaya geldiğin günü kutlamak anmak diyelim aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?