Özel günler sizce önemli mi?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Ben özel günlere biraz fazla takıntılı biriyim. Yeni gün itibariyle artık doğum günüm. Çok şükür ailem en yakınım olanlar unutmaz hemen kutladılar. Ama arkadaş eş dost çevre kutlamayınca hatırlamayınca nedense üzülüyorum. Erkek arkadaşım da özel günleri pek sevmez kendi doğum günü de dahil önemsemez ama ben önemsediğim için genelde dikkat etmeye çalışıyor. Muhtemelen unuttu yarın gün içinde kutlayacak. Ben mesela ilk dakikalarında bekliyorum. Ailemde abartma insanlar senin kadar önemsemiyor böyle günleri diyor. Bende çevreme sevgilime arkadaşlarıma kırılıyorum biraz. Sizce abartı mı? Ne bileyim yaşlandıkça da alıngan oldum sanırım. Bir sene daha gitti

Bence cok ozeldir ozel gunler
Ex nisanlim son dogumgunumu bk gibi gecirtmisti sag olsun hala konusulur bizim evde. Salak
Bence sakin olun, gun sonunda rapor alin kim onemsemis kim ne yapmis diye
Dogum gununuz kutlu olsunaslanlari severim

00:00'dan sonra telefonun başında mesaj/arama beklemek abartı tabi... Erkek arkadaşın da zaten dikkat ediyormuş şimdiden evham yapma biraz sabırlı ol belki bir sürprizi vardır.

Ben doğum günü kutlamalarını asla sevmem ve ailemi hep uyarırım ''doğum günümde asla pasta alıp sürpriz yapmayın'' diye. Onun yerine ailecek yemeğe gideriz o kadar. Benim için sürpriz olmadan ailem ve erkek arkadaşım sade bir şekilde kutlasın yeter kutlamayan arkadaşlarıma da kırılmam çünkü çok yakın arkadaşım olsa da önem vermediğim için unutabiliyorum ya da son saatlerde arayıp kutluyorum

Benim için de özel gunler önemli ama eşim ve anne babam dışında milletten bir şey beklemiyorum kutlamaları ekstra sevindirmiyor, hiç kutlamasalar uzulmem yani.
Eşim dışında da kimsenin doğum gününü için dakikasını tutup anında kutlamam. Bunun için biri alınsa sıkıntılı herhalde der geçerdim.
O yüzden sizin yaptığınız fazla abartı geldi baba.

Ben de önceden hiç önemsemezdim. Yaşım ilerledikçe bekler oldum sonra beklememeyi öğrendim .. şimdi sadece eşimden muhakkak bekliyorum
Bence partner ve aile,bir de varsa çok yakın arkadaşlar önemli gerisi çok da önemli değil :)

Genel olarak aslanlar için özel günler çok önemlidir. Bende coookk önemserim. Çok dikkat ederim beklerim. Ben abartı olduğunu düşünmüyorum.

Doğum günün kutlu olsun canım aslan kadını

Özel günleri hiç ama hiç önemsemem doğdum da ne oldu sanki, ne katkım oldu ki dünyaya diye düşünenlerdenim. Ama eşim için çok önemlidir. 17 senedir evli 22 senedir beraberiz hiçbir doğum günü, yanılma yıldönümü, evlilik yıldönümü atlamaz sağolsun. Benimse ona aldığım tek hediye flört döneminde aldığım bir tavla hala özenle şaklat ve oynarız.

Bende aslında büyük şeyler beklemem sürpriz de sevmem. Ama hatırlanmak isterim özel hissetmek isterim biraz.

Ne bileyim ben hep dikkat ederim özen gösteririm sanırım aynısını da bekliyorum

Bende öyleyim aslında aile partner ve yakın arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…