- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.378
- 138
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Tam olarak dediğim bu aslında hiçbir gün önemli değil benim için. Evlensem evlilik yıl dönümümü sanırım önemserim birde doğum günü işte.
Kesinlikle öyle tespit gibi tespitHayat bakış açısından ibarettir:
Yüzde yüz katılıyorumİslamda Kutlu doğum haftası var, Hristiyanlıkta Noel var.
Yaşlanma olarak bakılmamalı duruma doğum günü özeldir mutlaka kutlanmalıdır, abartıya gerek yok bi pasta bir mum değerli hissettirilmeli insan.
Doğum günü; senin doğumun beni çok mutlu etti demektir bi yerde
Hiç doğum günü kutlanmamış bir iş arkadaşı amcaya doğum günü yapmıştım ağladı o kadar sevindi ki, sonra aylar sonra hayatımda ilk defa doğum günüm kutlandı sana hep dua ediyorum demişti ben unuttum o unutmadı
O yüzden ki asla doğum günlerini es geçmesine izin verme
Doğum günün kutlu olsun.Kişiden kişiye değişir. Sen seviyorsun doğrudur ama herkes bu kadar hassas degil. Hayatına alacağın kişiden beklentin buysa açık açık konusmaliydin ya da bu karakterde biriyle birlikte olmalıydın. Arkadaş olayina gelince günlük hayatımız o kadar karmaşa içinde ki arkadasimin dogum gününü takip edecek kafam kalmadı. Herkes bir koşturma içinde.Ben özel günlere biraz fazla takıntılı biriyim. Yeni gün itibariyle artık doğum günüm. Çok şükür ailem en yakınım olanlar unutmaz hemen kutladılar. Ama arkadaş eş dost çevre kutlamayınca hatırlamayınca nedense üzülüyorum. Erkek arkadaşım da özel günleri pek sevmez kendi doğum günü de dahil önemsemez ama ben önemsediğim için genelde dikkat etmeye çalışıyor. Muhtemelen unuttu yarın gün içinde kutlayacak. Ben mesela ilk dakikalarında bekliyorum. Ailemde abartma insanlar senin kadar önemsemiyor böyle günleri diyor. Bende çevreme sevgilime arkadaşlarıma kırılıyorum biraz. Sizce abartı mı? Ne bileyim yaşlandıkça da alıngan oldum sanırım. Bir sene daha gitti
Gün içerisinde kutlayabilir.Dogum günün kutlu olsun.Bende bir gün önce doğdum.Ben özel günlere biraz fazla takıntılı biriyim. Yeni gün itibariyle artık doğum günüm. Çok şükür ailem en yakınım olanlar unutmaz hemen kutladılar. Ama arkadaş eş dost çevre kutlamayınca hatırlamayınca nedense üzülüyorum. Erkek arkadaşım da özel günleri pek sevmez kendi doğum günü de dahil önemsemez ama ben önemsediğim için genelde dikkat etmeye çalışıyor. Muhtemelen unuttu yarın gün içinde kutlayacak. Ben mesela ilk dakikalarında bekliyorum. Ailemde abartma insanlar senin kadar önemsemiyor böyle günleri diyor. Bende çevreme sevgilime arkadaşlarıma kırılıyorum biraz. Sizce abartı mı? Ne bileyim yaşlandıkça da alıngan oldum sanırım. Bir sene daha gitti
İslam'da Kutlu Doğum Haftası yokİslamda Kutlu doğum haftası var, Hristiyanlıkta Noel var.
Yaşlanma olarak bakılmamalı duruma doğum günü özeldir mutlaka kutlanmalıdır, abartıya gerek yok bi pasta bir mum değerli hissettirilmeli insan.
Doğum günü; senin doğumun beni çok mutlu etti demektir bi yerde
Hiç doğum günü kutlanmamış bir iş arkadaşı amcaya doğum günü yapmıştım ağladı o kadar sevindi ki, sonra aylar sonra hayatımda ilk defa doğum günüm kutlandı sana hep dua ediyorum demişti ben unuttum o unutmadı
O yüzden ki asla doğum günlerini es geçmesine izin verme
Mevlid Kandili var.İslam'da Kutlu Doğum Haftası yok
Bana hep şu gun doğum günüm var derler.Hediye alırım. Ama benim doğum günümde çok az insandan hediye görürüm.00:00'dan sonra telefonun başında mesaj/arama beklemek abartı tabi... Erkek arkadaşın da zaten dikkat ediyormuş şimdiden evham yapma biraz sabırlı ol belki bir sürprizi vardır.
Ben doğum günü kutlamalarını asla sevmem ve ailemi hep uyarırım ''doğum günümde asla pasta alıp sürpriz yapmayın'' diye. Onun yerine ailecek yemeğe gideriz o kadar. Benim için sürpriz olmadan ailem ve erkek arkadaşım sade bir şekilde kutlasın yeter kutlamayan arkadaşlarıma da kırılmam çünkü çok yakın arkadaşım olsa da önem vermediğim için unutabiliyorum ya da son saatlerde arayıp kutluyorum
yaaaa bir kuzenim var tam klinik vakka,tanışma yıl dönümü,söz yıl dönümü,evlilik,nişanlılık,doğum günü,yılbaşı,hamile olduğunu öğrendiği gün vs. o kadar çok varki hangi birini kutlayalım,kocası yazık her ay bir hediye,çiçek alırBen özel günlere biraz fazla takıntılı biriyim. Yeni gün itibariyle artık doğum günüm. Çok şükür ailem en yakınım olanlar unutmaz hemen kutladılar. Ama arkadaş eş dost çevre kutlamayınca hatırlamayınca nedense üzülüyorum. Erkek arkadaşım da özel günleri pek sevmez kendi doğum günü de dahil önemsemez ama ben önemsediğim için genelde dikkat etmeye çalışıyor. Muhtemelen unuttu yarın gün içinde kutlayacak. Ben mesela ilk dakikalarında bekliyorum. Ailemde abartma insanlar senin kadar önemsemiyor böyle günleri diyor. Bende çevreme sevgilime arkadaşlarıma kırılıyorum biraz. Sizce abartı mı? Ne bileyim yaşlandıkça da alıngan oldum sanırım. Bir sene daha gitti
Kocama doğum günü sürprizi yaptım bu ay başı. Allah'ım unutmuş gibi davrandım kafayı yedi resmenn. O nasıl beklemektirGenel olarak aslanlar için özel günler çok önemlidir. Bende coookk önemserim. Çok dikkat ederim beklerim. Ben abartı olduğunu düşünmüyorum.
Doğum günün kutlu olsun canım aslan kadını
Offf çok iyi anlıyorumKocama doğum günü sürprizi yaptım bu ay başı. Allah'ım unutmuş gibi davrandım kafayı yedi resmenn. O nasıl beklemektir
Ayyy sorma. Bir arkadaşını çağırıdm oda mesaideydi çocuk 10da gelebildi. En son baktı ortada sürpriz yok gerçekten unuttuğuma inandı. Evden falan çıktı gitti arkadaşı geri çevirdiiii. Tabi ben paylaşmayınca herkes kutlamayı unuttu çok üzüldü ama herkesin gerçek yüzünü gördüOfff çok iyi anlıyorumcidden bende kafayı yiyorum kuzu bir bilsen bana daha büyük bir kötülük yapilamaz
Ayyy inanmiyorum, adamda ki tiplere bak yazık yaaa, yok ben bu kadar yapmıyorumAyyy sorma. Bir arkadaşını çağırıdm oda mesaideydi çocuk 10da gelebildi. En son baktı ortada sürpriz yok gerçekten unuttuğuma inandı. Evden falan çıktı gitti arkadaşı geri çevirdiiii. Tabi ben paylaşmayınca herkes kutlamayı unuttu çok üzüldü ama herkesin gerçek yüzünü gördü
En yakınlar ve aile haricinde kim dogumgunu kutlarki zaten onu anlamadım . Digerleri neden kutladın. Siz kutluyor musunuz herkesi. Eğer oyleyse haftada bir iki k3z en az dogumgunünu kutlamaniz lazim insanlarin yorucu degil mi. Ben benimkinin kutlanmasından bile hoslanmiyirum esim onemser sürekli kutlar sevinirim tabi ama o kadar da degil bazen sürpriz parti falan da ayarladı aile ve arkadas cevremi cagirip rahatsız olmustum hattaBen özel günlere biraz fazla takıntılı biriyim. Yeni gün itibariyle artık doğum günüm. Çok şükür ailem en yakınım olanlar unutmaz hemen kutladılar. Ama arkadaş eş dost çevre kutlamayınca hatırlamayınca nedense üzülüyorum. Erkek arkadaşım da özel günleri pek sevmez kendi doğum günü de dahil önemsemez ama ben önemsediğim için genelde dikkat etmeye çalışıyor. Muhtemelen unuttu yarın gün içinde kutlayacak. Ben mesela ilk dakikalarında bekliyorum. Ailemde abartma insanlar senin kadar önemsemiyor böyle günleri diyor. Bende çevreme sevgilime arkadaşlarıma kırılıyorum biraz. Sizce abartı mı? Ne bileyim yaşlandıkça da alıngan oldum sanırım. Bir sene daha gitti
Ben özel günlere biraz fazla takıntılı biriyim. Yeni gün itibariyle artık doğum günüm. Çok şükür ailem en yakınım olanlar unutmaz hemen kutladılar. Ama arkadaş eş dost çevre kutlamayınca hatırlamayınca nedense üzülüyorum. Erkek arkadaşım da özel günleri pek sevmez kendi doğum günü de dahil önemsemez ama ben önemsediğim için genelde dikkat etmeye çalışıyor. Muhtemelen unuttu yarın gün içinde kutlayacak. Ben mesela ilk dakikalarında bekliyorum. Ailemde abartma insanlar senin kadar önemsemiyor böyle günleri diyor. Bende çevreme sevgilime arkadaşlarıma kırılıyorum biraz. Sizce abartı mı? Ne bileyim yaşlandıkça da alıngan oldum sanırım. Bir sene daha gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?