Özel günler sizce önemli mi?

Tam olarak dediğim bu aslında hiçbir gün önemli değil benim için. Evlensem evlilik yıl dönümümü sanırım önemserim birde doğum günü işte.

İslamda Kutlu doğum haftası var, Hristiyanlıkta Noel var.

Yaşlanma olarak bakılmamalı duruma doğum günü özeldir mutlaka kutlanmalıdır, abartıya gerek yok bi pasta bir mum değerli hissettirilmeli insan.

Doğum günü; senin doğumun beni çok mutlu etti demektir bi yerde

Hiç doğum günü kutlanmamış bir iş arkadaşı amcaya doğum günü yapmıştım ağladı o kadar sevindi ki, sonra aylar sonra hayatımda ilk defa doğum günüm kutlandı sana hep dua ediyorum demişti ben unuttum o unutmadı

O yüzden ki asla doğum günlerini es geçmesine izin verme

Yüzde yüz katılıyorum Doğulan günü anmak, mutlu olmak, mutlu etmek hoşuma gidiyor bunlar değerli özel hissettiriyor. Hayatımızda hep böyle insanlar olması dileğiyle

Tüm özel günler benim için çok önemlidir. Eşimde önemser ve hepsini kutlarız biz böyle mutluyuz başkası başka şekilde her iliskinin dinamiği farklıdır.
Tanışma yıl dönümümuz, nikah, düğün, dogum gunlerimiz vs. Ama 00.00 itibariyle bişey beklemek abartı bence. Bide eşim cocuklarim ve anne baba kardeslerim bunlar kutladiginda ben tamamimdir bide bikac çok sevdiğim arkadaşım ve bikac kuzenim bu kişilerde zaten hiç unutmadan kutlarlar. Diğer kalan kişilerin özellikle kutlamalarını beklemem, kutlatlarsa mutlu olurum bu şekilde. Tek güne anlam yüklemek diğer günleri önemsememek olarak bakmıyorum böyle günlere. Eşimle cocuklarimizla beraber olduğumuz hergun elbette çok güzel ama neden bizi mutlu eden günleri daha özenli gecirmeyelim ki

Doğum günün kutlu olsun.Kişiden kişiye değişir. Sen seviyorsun doğrudur ama herkes bu kadar hassas degil. Hayatına alacağın kişiden beklentin buysa açık açık konusmaliydin ya da bu karakterde biriyle birlikte olmalıydın. Arkadaş olayina gelince günlük hayatımız o kadar karmaşa içinde ki arkadasimin dogum gününü takip edecek kafam kalmadı. Herkes bir koşturma içinde.

Bence önemli insan seviniyor bence ama doğum günleri sadece sevgililer günü vs bana zorlama geliyor olmasa da olur.

Gün içerisinde kutlayabilir.Dogum günün kutlu olsun.Bende bir gün önce doğdum.

İslam'da Kutlu Doğum Haftası yok

Bana hep şu gun doğum günüm var derler.Hediye alırım. Ama benim doğum günümde çok az insandan hediye görürüm.

Benim için de özel günler çok önemlidir.

Hediye,çiçek,kutlama isterim.

Ama kocam dışında hiç kimseden bir beklentim olamaz.

yaaaa bir kuzenim var tam klinik vakka,tanışma yıl dönümü,söz yıl dönümü,evlilik,nişanlılık,doğum günü,yılbaşı,hamile olduğunu öğrendiği gün vs. o kadar çok varki hangi birini kutlayalım,kocası yazık her ay bir hediye,çiçek alırbide kutlamayınca alınıp küsüyor,sorsan evladımın doğum gününü düşünerek söylerim bununki bir çırpıda çıkıyor ağzımdan ezberledik yani,doğum günü dışındakiler bence çok gereksiz bide milletin işi gücü bir hayat telaşı var kim benim doğum günümü niye hatırlasınki küsmemde yani ama sadece sevgilim yada eşim hatırlasın isterim o farklı bir frekans duygusal bir bağ,bi zahmet hayatının odağındada ben olayım,düşünülmüş güzel bir hediye ve çiçek muhakkak olmalı gerisi sorun değil.

Olaylara bakışım ektedir
13 yıldır en yakın arkadaşım/ eski ev arkadaşım doğum günümü hiç hatirlamaz, bu sene de unuttu, aramızda şöyle bir diyalog gelişti.
Yani o benim çook sevgili bir arkadaşım. Yıllar icinde öyle ya da böyle beni sevdiğini belli etmiş. Doğum günümü hatirlasa nee,unutsa ne.
Bir çok çok yakın arkadaşım doğum günümü kutlamaz bile. Bazen ailem de unutur:) bazen ben babaminkini unuturum - ki babamı çok severim. Ne var ki, alt tarafı bir gün.
Kimseye de öyle çok özel hediyeler vs almam doğum gününde. Normal zamanda 'gördüm,seni hatırlatti,aldim' hediyeleri almayi daha çok severim
Zart günü, zort günü de saçma gelir, onları da kutlamam, ya da ayıp olmasın diye lafla kutlarım.
Bunlara tek istisna sevgililerim:))
Sevgililerim doğum günümü mutlaka hatırlamak ve enn güzel şekilde kutlamak zorundalardir . Bunun istisnası yok ben de onların gününü haftalar öncesinden planlar,el emeği hediyemi vs yaparım. Onun dışında insanlardan bir beklentim yok.
Siz de bu kadar kasmayın, ne var yani, kimsenin ezberinde değil zaten. Bir şekilde insta-facebook-takvim hatırlattiysa kutluyordur onlar da. Çok da önemli bir şey değil yani

Genel olarak aslanlar için özel günler çok önemlidir. Bende coookk önemserim. Çok dikkat ederim beklerim. Ben abartı olduğunu düşünmüyorum.

Doğum günün kutlu olsun canım aslan kadını
Kocama doğum günü sürprizi yaptım bu ay başı. Allah'ım unutmuş gibi davrandım kafayı yedi resmenn. O nasıl beklemektir

Offf çok iyi anlıyorum cidden bende kafayı yiyorum kuzu bir bilsen bana daha büyük bir kötülük yapilamaz
Ayyy sorma. Bir arkadaşını çağırıdm oda mesaideydi çocuk 10da gelebildi. En son baktı ortada sürpriz yok gerçekten unuttuğuma inandı. Evden falan çıktı gitti arkadaşı geri çevirdiiii. Tabi ben paylaşmayınca herkes kutlamayı unuttu çok üzüldü ama herkesin gerçek yüzünü gördü

Ayyy inanmiyorum, adamda ki tiplere bak yazık yaaa, yok ben bu kadar yapmıyorum azcık trip atiyorum

En yakınlar ve aile haricinde kim dogumgunu kutlarki zaten onu anlamadım . Digerleri neden kutladın. Siz kutluyor musunuz herkesi. Eğer oyleyse haftada bir iki k3z en az dogumgunünu kutlamaniz lazim insanlarin yorucu degil mi. Ben benimkinin kutlanmasından bile hoslanmiyirum esim onemser sürekli kutlar sevinirim tabi ama o kadar da degil bazen sürpriz parti falan da ayarladı aile ve arkadas cevremi cagirip rahatsız olmustum hatta

Kutlayanlara sevinin tabii ki. Hatırlayanların özel günlerini siz de kutlayın. Ama hatırlamayanları boşverin bence. Erkek arkadaşınız için ise kendininkini bile önemsemiyorsa aldırmayın derim. Bazı insanlar böyle zamanlara anlama yükleyemiyor. Kendinizin nasıl anlanmanızı istiyorsanız karşınızdaki insanı da anlayın derim. Kutlayanlarla bu durumun keyfini çıkarın. Gerisi önemli değil.

Yani gece 00.00da beklemem ama gün içinde bi mesaj ufak bi jest bekler insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…