Hiçbişeycik olmaz ya komik olmayın kızlar. Daha 2 gün önce gittim yeni dogum yapmş arkadaşıma. Regldim. Dur soruym sivilce çıktı mı diye.. Bir arkadaş da böyle bir şeye şahit oldugunu yazmış. :)
Benim de bi komşum var vaaz veriyo devamlı. çok zorladı gittim kırılmasın diye. dediki banyoya girerken çamaşırını çıkarmıyomuş cinler tecavüz edermiş. özellikle beyaz tenli kadınları çok beğenirlermiş. Hay senin başındaki örtüne de okudugun kurana da.. İnsanı çileden çıkarıyolar yani :)
Hiçbişeycik olmaz ya komik olmayın kızlar. Daha 2 gün önce gittim yeni dogum yapmş arkadaşıma. Regldim. Dur soruym sivilce çıktı mı diye.. Bir arkadaş da böyle bir şeye şahit oldugunu yazmış. :)
Benim de bi komşum var vaaz veriyo devamlı. çok zorladı gittim kırılmasın diye. dediki banyoya girerken çamaşırını çıkarmıyomuş cinler tecavüz edermiş. özellikle beyaz tenli kadınları çok beğenirlermiş. Hay senin başındaki örtüne de okudugun kurana da.. İnsanı çileden çıkarıyolar yani :)
Herkes duyduğunu söyler arkadaşım.Ben oğlumda yaşadım belki ondandı belki değildi.Evet batıl inanç belki ama insana ortada masum bir bebek olunca düşünüyor.Önemli olan insanın kalbidir.Sen tertemiz olsanda nazarla baksan bile insana nazar değer.
Olayı dine oraya buraya bağlamanın dışında evet banyo hamam tuvalet gibi yerlerde cin ve şeytani varlıklar hadislerle vardır denilmiştir.Sizin Hay senin başörtüne Kuranına demeniz ne kadar yanlış.Mümkünse insan eşi ile birlikte olurken banyoda hamamda bulunurken en azından avret yerlerini örtmeleri gerektiği anlatılmıştır.Elbette herkesin düşüncesi kendine bunu yargılamak yadırgamak doğru değil.Sizi eleştirmiyorum sadece insan inandıklarını ve alışkanlıklarını zor değiştirir.Sevgiler
demekki banyoda fantazi yapmak yok arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?