• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens özel günlerde gözlük sorunu

lonypossi12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Herkese merhaba. Yakın tarihte nişanım oldu. 12 senedir gözlük kullanıyorum. Ve nişan da lens alamadım gözlük kullanmak zorunda kaldım bazen çıkardım bazen taktım tüm günümün tek stresi olabilir kilolu ve suratı yuvarlak biriyim. her gözlüğü çıkarışım da daha da stres oldum. bu sebeple düğün de lens kullanmak istiyorum fakat kaç ay önceden alıp kullanmalıyım gözüm alışmalı bunu sizlere sormak istedim. mağlum düğün de makyaj yaptırıyoruz ve günümün yine zehir olmasını istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim .

Merhaba, birkaç senedir lens kullanan biri olarak düğünden en az 2-3 ay önce lens kullanmaya başlamanızı öneririm hiç lens kullanmamış biriyseniz. Lenslerin temizliği, ne sıklıkla değişeceği vs de çok önemli bunlara alışmak da zaman alıyor gözün ne tepki vereceği kişiden kişiye değişiyor mesela kimisi astigmat için olan lensleri kullanamıyor yine de bi göz doktoruna danışın o daha iyi yönlendirecektir ☺️

merhaba, sorduğunuzdan alakasız ama gözünüzü çizdirmeyi düşündünüz mü hiç? 4 yaşımdan 30 yaşıma kadar gözlük kullandım, geçen sene gözümü çizdirdim ve hayatımda verdiğim en iyi kararlardan biri diyorum. lens hiç kullanamadım maalesef o yüzden sorunuza bir cevap veremiyorum.

merhaba, sorduğunuzdan alakasız ama gözünüzü çizdirmeyi düşündünüz mü hiç? 4 yaşımdan 30 yaşıma kadar gözlük kullandım, geçen sene gözümü çizdirdim ve hayatımda verdiğim en iyi kararlardan biri diyorum. lens hiç kullanamadım maalesef o yüzden sorunuza bir cevap veremiyorum.
Ben de gözümü çizdirmek istiyorum ama biraz korkuyorum çizdirenlerin bazısının gözleri tekrar bozulabiliyormuş göz derecesi yüksek olanlarda çok gördüm ve devlet hastanelerinde yapmıyorlar diye biliyorum

Ben de gözümü çizdirmek istiyorum ama biraz korkuyorum çizdirenlerin bazısının gözleri tekrar bozulabiliyormuş göz derecesi yüksek olanlarda çok gördüm ve devlet hastanelerinde yapmıyorlar diye biliyorum
devlet hastanesi kısmını açıkçası bilmiyorum ama ben ekim 2024'te çizdirdim tekrar bozulsa bile şimdiye kadarki hayat kalitemi artırması bile mükemmel bişey açıkçası gözlüğüm buharlandı derdi yok gözlüğüm nerde derdi yok 😅

devlet hastanesi kısmını açıkçası bilmiyorum ama ben ekim 2024'te çizdirdim tekrar bozulsa bile şimdiye kadarki hayat kalitemi artırması bile mükemmel bişey açıkçası gözlüğüm buharlandı derdi yok gözlüğüm nerde derdi yok 😅
Bir de fiyatları ne kadar oluyor göz numarasına göre değişiyor sanırım

ben 2024 yılında adana'da 29 bin liraya oldum ama şuanki fiyatlara bir referans olmaz sanırım :(
Herşeyde olduğu gibi bunda da fiyatlar sürekli değişiyordur ama fikir olsun diye sormak istedim teşekkür ederim

merhaba evet düşünüyorum. ama korkuyorum maalesef birde herhangi bir devlet hastanesinde ki doktorlara güvenebileceğimi sanmıyorum eminim işin de çok iyisi vardır biraz araştırma ile bulunabilir. fakt bu konuda özel hastanede yaptırmak tercihim olurdu. o da pe kmümkün değil maalesef maddi durum olarak. gözlüklü olmayı seviyorum. fakat özel günlerde fazlalık olarak gözüküyor sanki gözüme sanırım sadece özel gün için lens tercihi yapacağım.

merhaba evet düşünüyorum. ama korkuyorum maalesef birde herhangi bir devlet hastanesinde ki doktorlara güvenebileceğimi sanmıyorum eminim işin de çok iyisi vardır biraz araştırma ile bulunabilir. fakt bu konuda özel hastanede yaptırmak tercihim olurdu. o da pe kmümkün değil maalesef maddi durum olarak. gözlüklü olmayı seviyorum. fakat özel günlerde fazlalık olarak gözüküyor sanki gözüme sanırım sadece özel gün için lens tercihi yapacağım.
Sadece özel günlerde takacaksanız tek gün kullanımlık, çıkar-at “one day” olarak geçen içinde 30 çift bulunan kutular oluyor iyi markaların onlara bakın derim.
Diğer çeşidinde ise 3 çift oluyor, her çift 1 ay kullanımlık. Taksan da takmasan da 1 ay sonra çöp.

Back
X