ÖZEL GÜNÜM TATİLE DENK GELİYOR NE YAPMALIYIM ?

adet geciktirici adet düzenimin içine etmisti 3 4 ay toparlanamadım. gampon kullan kotx . cok iyi sık sık degistirirsen hiç adetli gibi olmuyorsun

Tatilinize cok varsa bir onceki regl doneminizden baslayarak dogum kontrol hapiyla tarihinizi istediginiz gibi degistirebiliyorsunuz, gec kaldiysaniz meshur geciktiriciyi kullanin
Tampon da bir secenek ama ben tatilimi saat basi tuvalete gidip tampon degistirerek ve surekli tedirgin gecirmeyi sevmedim.

PriMolut-n kullan. Şuanda kullanmaktayım. Bi sonraki tatil için erteleme çalışması yapıyorum şimdiden :)
Daha öncede kullandım,bıraktıktan 2 gün sonra regl oldum ağrıda herzamanki gibiydi.

geciktirici hap çok zararlıymış, beni de bi eczacı kadın uyarmıştı korkmuştum baya yan etkilerini anlatınca.. ben mesela regli dönemime göre tatilimi ayarlıyorum. kurban bayramında tatile gitmeyi düşünüyordum ama bi baktım tam o haftaya denk geliyor reglim, mecburen daha erkene almak zorunda kaldım tatilimi:işsiz:

Ben de bu hafta tam tatile gittiğimiz gün regl oldum maalesef. Geciktirici hapı birkaç gün önceden almak lazımmış. Mecburen tampon aldım denize öyle girdim.

Bende geçen yıl tatildeyken olacaktım eczaneden istedim verdi 10 liraydı heralde fiyatı adet tarihinden 3 gün önce içmeye başladım zaten eczacı söylüyor günde kaç tablet alacağını 10 gün içiyorsun zaten bıraktım 2 3 gün sonra adet oldum hiç bi yan etki yaşamadım zaten adet döngüsünde sadece tarih değişiyor yılda 1 defa kullanacağın bişey zaten hormonlara zararı yok tabi sen geciktiriciyi yılda 3 defadan fazla kullanmadığınız sürece zararı olmaz doktorlar da söyler bunu için rahat olsun kullan tamponla uğraşma

Back
X