- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 81.346
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
Ben mesleğinden ötürü kapıyı kilitler dememişim ki?Neden kapıyı kıtlesın kı okadarda baskıcı degıller bızde pohle evlyız ama uzerıme kapı kıtledıgını gormedım. Ha ama bı ozel harekat polısı esı arkadasm vardı lojmanda adam ilce gorevine gıdınce zırt pırt sehır dısına gezmeye gıderrdı baskanbı kız arkadasıyla esı donmeden eve donerdı ozgur bı kadındı yanı adamda nıye haber vermıyorsun dıye kackez uyardı yakaladı kadın en son adamı bosanmak la tehdıt ettı sen ılce gorevıne gıderken ben evde kos kos oturcammı ya bırakırsın ozgurluggmu yada bosanır terkederm demıs admada uzerıne kapı kıtlemeye basladı kadın benı arıyordu bısdy yap taksı cagır gıdıcem bıkmem ne dıye adam en son onu ozhur bıraktı bosadı. Bem genelde esim ılce gorebıne gıdıyorsa bende aılemın yanına donerdım ya da onun aıkesune gıderdım evde tek durmaya zaten korkardım. Bıkmyorum okadrda şey degiller bu adamlar canımbakma dısardan sert gorunurler cıddı gorunurler ama evde olsun sıvıl hayatta olsun kadın sozu dınlerler genelde yanı bunla ilgili cok ornek verebılırım. Lojmanda da oturdum, normal sadece polısler sıtesındede oturdumcalıstıgı subedekı arkadaslarınıda eslerınıde tanırım hıc bırınde oyle baskı gormedım duymadım tabı ev yasantılarını bılemem ama bır araya gelınce varsa bı sorunumuz sıkntımız cekınmeden paylasam ınsanlarız hıc duymadm oyle baskıcı polısler. Bu ılsıkıde olabılır kımse kımseye uyum saglamak zorunda deıl ben yabancı muzıkler dınlwrm esım mustafa yıldızgodan vs dınler. Ben yabancındızıler ızlerm esım dırılıs bılmem ne ızler ben solcu falan degılm ama ulkeyı fazla elestırenlerdenım esım bozkurtcumu ne derler ondan. Esımın aılesı kapalı tesetturlu ben acıgım. Gıdısatımızda gayet guzel. Sadece saygı duymak ve onurlarını kırmamak gerek yurumesı ıcın
Okuduğunuzu bir daha dönüp okuyun.
İlişki başlarında başka erkekle aranda bir şey oldu mu diyen, aşırı kıskanç yapılı, benim hayatımı kaldırabilir misin diye sorular soran ve muhafazakarlık ötesinde bir yaşam biçimi süren ailede yetişmiş bir adamdan bahsediyorum.
Keza polis ve askerlerin hiçbir zaman normal psikolojide de olabileceğine inanmıyorum, mesleki deformasyona uğrayarak akıllarında kırk tilki geziyor.
Bunu bastırıp normal hayata adapte olan da var, böyle kapı kilitleyen de.
Siyasi görüşünüz uymuyorsa içinizden biri koyu savunmuyorsa konuşmazsınız sıkıntı olmaz dye düşünüyorum, ama size baskı verebilir ve mesleği zor