- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 251.325
- Puanlar
- 898
- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Öbür dünyada gösterecekler sana modern giyinmeyi bence sen o aileyi garibseyeceğine kendi aileni kendi yaşantını sorgula cehennemi boylican haberin yok senin
Bir de bir şey daha merak ediyorum bunu başka bu polislerde de gördüm ...bu adamlar neden sivil kıyafetle bellerinde silahla geziyorlar?? .. sordum güvenliğimiz için böyle gezmek zorundayız falan diyor... ama askerler sivil kıyafetle beline silah takıp dolaşmıyor ..!!.eski sevgilim askerdi mesela , onu bir gün bile beline takıp gezdiğini görmedim hep
Il neresi olursa olsun daima tedbir amacli resmi bir sekilde ise gidip gelmek yasak tabikide asker de olsak poliste olsak olduki bir catisma cikti yada takip edilip silah skldi silah olmadan kendimizi nasil savunalim simdiye kdr silahsz gezen ne asker nedebir polis gormedim esimde bnde bu mesleklerin icindeyiz onun belde benmde cantada olur silah bizim herseyimiz cunku herzmn kursunun hedefindeyiz ve terorun nerden cikacagi belli olmaz evlilik meselesine gelincede onemli olan sevip anlasmk aileyi zaten yilda birkez izinlerde goruyorsnz odasaygi cervevesi esliginde gecirirsnz ogretmn insansznz sonucta okumus kulturlu piril pirilbir genc kiz polis arkla oturrur konusursnz herseyi sadece ozel har. Gorevi cok fazla oluyo onuda birsekilde aşarsnz zaten hakkinzda hayirlisiolsunn baziseylere takilmayinn
Bir de bir şey daha merak ediyorum bunu başka bu polislerde de gördüm ...bu adamlar neden sivil kıyafetle bellerinde silahla geziyorlar?? .. sordum güvenliğimiz için böyle gezmek zorundayız falan diyor... ama askerler sivil kıyafetle beline silah takıp dolaşmıyor ..!!.eski sevgilim askerdi mesela , onu bir gün bile beline takıp gezdiğini görmedim hep evde bırakırdı..
Askerler de polisler de beylik silahlarını yanlarında gezdirmek zorundalar. Silahın çalınması, kaybolması, alınıp bir suça karışması dahilinde meslekten ihraç edilebiliyorsunuz. Size zimmetli. Ayrıca polis (şubesi ne olursa olsun) gördüğü olaya müdahale etmek zorunda.Araştırma görevlisi Ceren hocayı öldüren şeref yoksunu, polis babasının silahını evden alıp yaptı bunu. Babasının da başı yandı. Böyle bir durum yaşanmasın diyedir muhtemelen, yani biri alıp kullanmasın ya da kaybolmasın tarzı.
Siz Allah misiniz? Kendinizde bu haddi buluyorsunuz? Ne bicim iman bu??Öbür dünyada gösterecekler sana modern giyinmeyi bence sen o aileyi garibseyeceğine kendi aileni kendi yaşantını sorgula cehennemi boylican haberin yok senin
Askerler de polisler de beylik silahlarını yanlarında gezdirmek zorundalar. Silahın çalınması, kaybolması, alınıp bir suça karışması dahilinde meslekten ihraç edilebiliyorsunuz. Size zimmetli. Ayrıca polis (şubesi ne olursa olsun) gördüğü olaya müdahale etmek zorunda.
Günahını almak istemem ama koç burcu bir polisin daha önce cinsellik yaşamadığına asla inanmam.Sana sormaya hakkı yok.Muhafazakarlik maskesi takan alemcilerden gibi geldi bana.
Ne kadar hadsiz bir insansınız. Bu üslupla dini anlatabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Siz önce kendiniz öğrenin.Öbür dünyada gösterecekler sana modern giyinmeyi bence sen o aileyi garibseyeceğine kendi aileni kendi yaşantını sorgula cehennemi boylican haberin yok senin
Eh orayı kaçırmışım.Adam kaç benden diye bağırıyor++++
Zaten biriyle aynı evde yaşadım demiş. Tipi de iyi yazmış konu sahibesi.
İçki var, keyif var valla alemci Dinçer baba kendisi
Joh esiyim kesinlikle onermiyorum.Psikopatin onde gidenidir kendisi, gerci oncesinde de oyleydi ama bu meslege girince hepten psikojisi gitti, arkadaslarinin da evlilikleri hep skntili.Kızlar bi tanıdığım aracı oldu.. bi polisle ciddi evlilik maksatlı tanıştım..kendisi özel harekat polisiymiş.. ben yay burcuyum o Koç burcu..aynı yaştayız.. 30 yaş..ben atanamamış öğretmenim.. genel olarak çok iyi anlaşıyoruz Ama aklıma yatmayan şeyler var o yüzden burada konu açayım sizinle fikir alışverişi yapmak istedim ...damak tadımız, müzik zevkimiz, hareketli yapımız falan baya uyuyor.. Baya centilmence hareketleri var ve bu çok hoşuma gidiyor mesela gelip beni kapımdan alıyor her yeri geziyoruz hiçbir şekilde üşenmiyor sonra kapıma kadar bırakıyor.. ben eve girene kadar kapıdan ayrılmıyor.. bekliyor..ben çalışmıyorum ve bana bi kuruş bile para harcattırmıyor... fakat aşırı kıskanç birisi .. Ya anladığım kadarıyla baya muhafazakar Bir ailesi var kendisinin de ciddi muhafazakar tarafları var ..Hayatında daha önce bir erkek oldu mu dedi.. yani bir sevgilim oldu ama aramızda bir şey yaşanmadı dedim aslında yaşanmiştı... bugün bana kız kardeşinin çarşaflı olduğunu söyledi ve ben şok oldum . Mesela ben, annem ,ablalarım falan hepimiz açığız bikini giyeriz, açık giyeriz baya rahat insanlarız yani... tabii ki herkesin kendi tercihi Ama ben şimdiye kadar sokakta sağda solda çarşaflı insanları görünce çok garipsiyordum.. sonra benim İçin çok çok önemli bir şey var siyasi görüşümüz pek uymuyor açıkçası .. Ben çok modern bir kızım ve yaşıma kadar da gayet modern yaşadım modern giyindim .. bilmiyorum ya kafam karışık yani iki tane problem var şu an birincisi kız kardeşinin çarşaflı olması ikincisi siyasi görüşümüzün bu kadar zit olması sizce bunlar ilerde çok büyük sıkıntı yaratır mı ..??? Bir de bu meslekteki yani özel harekat polisi olmak sıkıntılı bir iş mi.. bugün bana diyor ki benim mesleğimi kaldırabilecek misin ben çoğu zaman görevde olacağım benimle olmak zordur gibilerinden şeyler söyledi.. aranızda sevgilisi ya da kocası bu meslekte olanlar var mı ? Gerçekten söylediği kadar zorlu mu ? Bilmiyorum kızları kafamda deli SORULAR .. yorumlarınızı bekliyorum ..sevgiler ..