- Emoji Skoru
- 46.201
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
Ablanız 50 yaşında 30 yaşındaki sevgilinize el falı baktı, 1 saat elini tuttu. Siz hem kıskandınız hemde erkek arkadaşınız yanlış anlar diye düşündünüz. Kafanız nasılda pırıl pırıl ama kalbinizi pis gördüm...Kızlar bugün buluştuk kendisiyle.. ve ben burda yazdığım her şeyi tek tek sordum.. dedim bizim siyasi görüşümüz uymuyo farkında mısın senin o bayıldığın kişilerden ben hazmetmiyorumdedim... evet fark ettim dedi .. sonra kardeşin çarşaflı bundan ürktüm dedim.. babam çarşafa girdi diye onla 1 yıl konuşmadı dedi..tamamen kendi tercihi dedi.. sonra... bak asla giyim kuşamıma karışılmasını istemiyorum... ailenin aramızdaki hiç bişeye karışmasını istemiyorum dedim.. o da evet karıştırmicam.. her şeyi aşabiliriz dedi.. bu Arada bugün ablamla tanıştırdım.. oturduk bi çay içtik.. ablam beğendi.. çok efendi çocuk falan dedi...ama hala aklımda sorular., korkuyorum.. aslında çok hoşlanıyorum ama aşık değilim şu aşamada.. mesela bugün ablam alakasız konularda 3 saat boyunca bıdı bıdı konuştu durdu.. adamın el falına bakıyor falan.. o kadar kıskandım ki.. ya ablamın kötü bi niyeti olmayabilir ama hiç düşünmüyor çocuk acaba yanlış anlar mı diye..!! Bugün tanıştırdım ama ablamın tavırlarından dolayı açıkçası pişman oldum..!! Hiç demiyor elin adamı ben bunun el falı bakma için habire eline parmaklarına neden dokunayım.. o kadar bozuldum ki .. ablam da 50 yaşında boşanmış erkeksiz hayat başına mı vurdu nedir... bu benim kardeşimin ciddi düşündüğü adam deyip biraz mesafeli olması gerekirdi.. abuk sabuk tavırlarından oturduğum yerde ben utandım ya.. bilmiyorum kızlar sizce fazla mı tepki veriyorum bilemiyorum.. ne diyorsunuz?! ...