Özel hastane doğum ücreti

aljen20

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
1
0
611
Özel hastanelerin doğum paket ücretleri hakkında bilgi alan anne adayları varsa bizleri de bilgilendirebilir mi acaba? Memorial veya Medicalpark düşünüyorum ama henüz fiyat konuşmadım.

medical sanırım 3.500-4.000 tl civarıydı.. Arkadaşım geçen ay doğumunu orda yaptı.
ben izmir tınaztepe hastanesi düşünüyorum. 3000 tl civarı sanırım.. daha konuşmadık doğum ücretini..

merhaba bayanlar.
Çok kararsız kaldım .düşünmekten araştırmaktan da sıkıldım açıkçası. bilgi ve yardımlarınızı rica edeceğim..

Henüz hamile değilim. Ancak artık istiyorum 14 aylık evliyim. Ben 30 eşim 34 yaşında. Devlet hastanesini allah korusun hiçbir şekilde düşünmüyorum.
İstediğim belli hastaneler var. Öncelik Acıbadem Fulya ,florance , ve eşim amerikan hastanesinde doğmus olduğu için kendi çocuğu da orda olsun diye düşündüğümüz amerikan hastanesi. Bu hastanelerin özel sağlık sigortası olmadan ki fiyatlarını duymak dahi istemeyiz emin olun :) ama işin içine sigorta girince fiyatlar daha cazip bir hal alıyo elbette. birde kafamı karıştıran medipol mega hastanesi var. normal dogum sgk lı için 1000 tl sezeryan için ise 2500 tl . hal böyle olunca hepsı de özel hastane olunca kararsız kalmamak elde degıl..

medıpol mega ile ılgılı bılgısı olan varmı... acıbadem sıgorta ıle acıbadem fulya da dogum yapan arkadaslar varmı aranızda.
sıgorta yaptırmayı ıstedıgım ıcın karar vermek ıstıyorum bıran önce.

Özel hastanelerin doğum paket ücretleri hakkında bilgi alan anne adayları varsa bizleri de bilgilendirebilir mi acaba? Memorial veya Medicalpark düşünüyorum ama henüz fiyat konuşmadım.

açıkcası ben çevreden de duydum internette de araştırdım nacizane fikrim medical park düşünme derim canım... senden lüzümsuz şeyler için deve yüküyle para alır herseye masraf cıkartır onuda geç ne kadar yeni son sıstem hastane yapsada ben personellerinden dolayı tatmin olmuyorum o hastaneden. elbette gene de karar senin. cunkı hiçbir sekılde ılgılı degıller.

Gop medical parkta doktora ve doğum şekline göre fiyat veriyorlar. 1500 den başlıyormuş.

bence medical parkı hiç düşünme bile onlar 3 der 5 alırlar nasıl bi hastane anlamadım tamamen para avcıları

Merhaba benim Allianz sigortam var. Sigorta şirketleri doğumu karşılamak için belli bir süre beklenmesini şart koşuyor. Ben 5 ay beklemiştim. Bahsettiğin hastaneler hakkında ne yazık ki fikrim yok ama sigorta yaptıracaksan dediğin gibi acele etmelisin

Şimdi merak edip sordum bende Acıbadem SGK li uzman doktor da 6000 profesör 8000 dedi. Dışardan doktor getirip Acıbadem de Doğum yaparsan 3000 tl ye. Epidural istersen bu fiyatlara 500 tl ekleniyor. Sezeryan da da bu fiyatlara 1000 tl ekleniyormuş.

ya bu doğum ücretleri nedir böyle açıkçası gözüm korktu. bana mı anormal geliyor acaba normali bu herhalde...

ya bu doğum ücretleri nedir böyle açıkçası gözüm korktu. bana mı anormal geliyor acaba normali bu herhalde...
Ya Acıbadem biraz ucuk zaten ama genel anlamda fiyatlar bence yüksek söz konusu Doğum olunca. Bana da cok saçma geliyor insanın bu kadar cok ödemek zorunda kalması çocuk doğurmak icin.

Allah tan benim şu An gittiğim hastane o kadar değil. O bile bana fazla geliyordu açıkçası ama bu rakamları duydukça ona da şükür demeye başladım

Özür dilerim ama oha. Bu hastaneler şaşırmış kendini ne kadar pahalı doğum yapmak ya.

Benim halkbank sigortam var. Anlaşmalı hastanelerde 2.500 tl'sini karşılıyor doğumun. Geri kalanı sana ait. Ben de şimdi öğreniyorum doğum fiyatlarını ama 2.500 az bi miktarmış bunu anladım..

Evet hem acıyı çeken biz, yırtınan biz hem de onca parayı ödeyen yine biz :)

Ben orda oldum canim 1900 sezeryan 900 normal. Foto,susleme,ekstra masrafla 3000 e ciktim hastaneden medipol ama cok temiz ve harika bir hastane. Ameliyathane leri cok güzel

Bulunduğum yerdeki Devlet hastanesine güvenemiyorum açıkçası. Özellerin de maşallahı var yahu

Aynen canim sana katiliyorum nasil bir ucret bunlar ben 1600 e temmuzda sezeryan oldum gayette memnun kaldım neden boyle pahaliki bu hastaneler

Aynen canim sana katiliyorum nasil bir ucret bunlar ben 1600 e temmuzda sezeryan oldum gayette memnun kaldım neden boyle pahaliki bu hastaneler
sıgortan yoksa hele ki birde özel saglık sıgortada yoksa dogumu kapsayan bı özel hastaneden fıyat alsan dırek sana 18 -22 bın tl deseler tepkın nasıl olurdu acaba :)

ben amerıkan ı aradım normal dogum 22 / sezervayan 25,800 dedı çüş dedım telefonda resmen :)

Masallah fiyatlara sooook oldummm.sanirsin altin nesterle kesip dikiyorlar.ucmuslar ucmuslar el mahkumuz diye her fiyati soyluyorlar,sadece dogumla kalmiyor ki asil hayat bebek dogduktan sonra basliyor masraf ustune masraf..

Cnm fiyatlar maalesef doğru 7 ay önce doğum yaptım.3- 4 bin TL.
Hastaneleri tek tek gezdim 1500 tl kocasinan medyan hastanesi çok memnun kaldım.Bilginize zor zamanlar gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…