Özel hastane doğum ücreti

Ay yok artık! Jinekolog olmak varmış. Ya da ebe. Bu ne ya!

Kafayi yerdim :) ben uc sezeryan oldum hepsi makul ucretlerle simdi bu fiyatlari okuyunca sasirdim Allah dogum yapacak arkadaslara yardim etsin

2017 medipol mega bagcılar ücretleri uzman doktor (nagihan hanım muayene 100 civarı) zorunlu sezeryan 2500 doç doktor(suna hanım muayene 220 civarı) zorunlu sezeryan 3200 tl bilginize.

Burada (almanyada) her turlu dogum ucretsiz. Bizim ulkemızde neden boyle ucuk fıyatlar alınıyo?

Kızlar bu ücretler sadece doğum ücretleri mi. Hastanede günlük ücret ne kadar ki. O ekstraya mi girecek faturada. Mesela 3 gub hastanede kalırsam. Doğum ücreti 700.. üstüne fiyat biner mi yoksa sadece 700 mu öderim yine?

cok değişik prosedürlerimiz var malesef hele anne cocuk hamıle dogum bu tarz seylere ticari bakılıo normal kan testı yaptırıosunuz makul ücrete ama beta yanı hamilelik testine bakılırken 60 tlden baslayıp 150 lere kadar cıkılıyor özellerde oysakı aile saglıgı merkezi ve devlette ücretsiz yapabiliyorlar ama zamanınız olmadıpında yada sız uzak oldugunda bunları odemeye mecbur kalıyorsunuz malesef .... @loori

Cok uzucu ınankı hersey ticari,yeni bir canlı dunyaya getırıceksın fiyatlara bak ucuk dogum ıcın gereken parayımı bırıktırıceksın,bebek icin alman gerekenleri nasıl karsılıcaksın..

İnan bunlar bişey değil cocuk dogana kadar masrafların , düşebiliyo bebeğin kalbi duruyor senden test istiyorlar testı devletler 2 düşük yada 3 düşük yapmadan karsılamıyor dısarda 1000 tl ye yakın herkes nasıl yaptırcak ılla 2 3 düşükmü yapması lazım neler yasıyor ınsanlar psıkolojık anlamda zaten sıkıntıdalar bırde maddi anlamda zorlanıyorlar . herkes ıster evladı olsun sıkntısız ama malesef herkesınkı sıkıntısız olmuyor oluncada böle yıpratıyorlar senı hem maddi hem manevi allah bu yolda olan herkese güç versin 2 anlamda da . masallah diyelim sende saglıkla kucagına al ıns @loori

Medipol üniv hastanesi normal doğum 1.5 sezeryan 1.750 idi en son 5 ay önce bir arkadaşım doğum yaptı ve memnun kaldılar 1 gece konaklamalı bebeğin ve annenin sağlık kont vs. yapılıyor.
Biruni ünv hastanesi normal doğum 1.5 sezeryan 2.5 yarıca epidüral iğne için 500 tl extra alıyorlar. kapı süsleme ve 1 gece konaklama ve anne bebeğin tüm sağlık kontrollerini kapsıyor.

cnm benın etrafımda cok yapan oldu orda medipol mega cok ıyıdır o konuda . 1 gece kalıyorlar genelde yada 2 cocugun ılk topuk kanı kontrollerı ve senın 1 gecelık kalman dahıl buna ekstra bısey yenı dogan unıtesıne gırmesı gıbı durumlarda cıkabılır belkı onu medıkal muhasebeye danısabılırsın . Lockam46

1 gecelik kalmam ve dogum bebegin bazı rutin kontrolleri dahil bu fiyat oluyor yani. Benim gittiğim hastanenin doğum ücreti 700-800 arasıymış. Normali de sezeryani de .. O zaman ben mesela 800 vericem öylemi.

medıpolde boyle ama her hastanenin proseduru farklıdır onun ıcın medıkal muhasebesıyle gorusmelısın Lockam46

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…