- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.010
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Bu haberi ben de ekşi sözlük te okudum az önce ve cok üzüldüm. Ve dogumumu dogum evinde yapmaya karar verdim. Eger dogumevi tecrubesi olan anneler varsa yararlanmak isterim
Okudum ben de
İkinci bi koru hastanesi vakası
Nasıl güvenicez ki hastanelere bilemiyorum
doğum konusunda devlet hastaneleri daha iyi gibi geliyor bana. neden bilmiyorum. hani kötüler de vardır ama nedense devlete gidiyor içim.
ben de ekşide okumuştum. allah sabır versin yani çok zor.
10-12 Saatten sonrasını ben de anlamsız buluyorum.. Ama gerçekten sezeryan doğum yaygın ona bir şey diyemem.. Üniversite hastanesinde doğum yaptım 4 kişiydik yan yan sancı odalarımız sadece ben normal yapabildim diğer 3 kişi sezeryana alındı ben de dahi ödem olmuştu ama 2 kere ağrı kesici iğne ile çabuk toparladım.. Yani çok da kötü değildi bence..Hani bizim ülkemizde sezeryan doğum yaygın ya, 2 gündür normal doğum komplikasyonları okuyorum. Dün de burada bir konu acildi 20 saat suni sancı 30 kere çatı muayenesi sonucu yırtık ve ödem oluşmuş, kadın idrarini tutamıyor, üstelik sezeryanla doğmuş bebek. Anlamıyorum normal doğumda neden bu kadar diretiliyor annenin bebeğinin hayatı riske atacak kadar hem de.
Canım hangi hastane acaba, bende Ankaradayım. Doğum yapacağım hastane belli ama ben bi kaç alternatif daha olsun diyorum çünkü son anda ne olacağı belli olmuyor. Bu sebepten doğum evi hep son durağım oldu malesefBen de devlet hastanesinde doğum yaptım ama doğum evi değildi zira ankarada doğum evleri inanılmaz kötü
9 ay boyunca annem gibi sevdiğim doktorum ilgilendi
Yaklaşık 16 saat sancı çektim
50 kere alttan muayene de edildim
Ama sancı çektiğim süre boyunca güzeller güzeli bi hemşire elimi hiç bırakmadı
Sancı odasına terkedilmedim
En önemlisi doğumumda tam 3 doktor 1 ebe vardı yardımları artı kendi gayretimle güzel bi doğum geçirdim
Çok iyi araştırın hastaneyi doktorları sorun soruşturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?