Bir arkadaşımız özel mesaj attı öğrenebildinmi diye ama özel mesaj atamıyorum o yüzden buraya yazıyorum.Temennisi için teşekkür ederimEşim daha gelmedi mesaide şuan ama öğrenir öğrenmez sizide bilgilendireceğim...
Bende hiç ücret vermeden yapmıştım doğumumu
Sonunda öğrendim ama pek tatmin olmadım desem yeridir. Arkadaşımız hastaneye doğumun ücretsiz olduğunu söylediğinde herhangi bir sosyal güvencesi olmayanlar için ücretsiz olduğunu söylemiş hastane.Arkadaşımız sonra ssk ya da sormuş onlarda aynı şeyi söylemişler ama okuduğum yazıların hiçbirinde sosyal güvencesi olmayanlar yararlanabilir diye bir ibare yok. Neyse kızlar hayaller suya düştü :))
eğer durum buysa inanılmaz saçma. sosyal güvencemizin olması suç gibi snki
valla çok şaşırdım yaaa
saçmalığın önde gideni hemde..ozaman ssk sı olmayanlar daha şanslı ne muayeneye ne doğuma para vermiyolarmı?ssk sı olanlarda ya devlette hakaretleri yiye yiye parasız doğum yapıcak yada özelde paşa paşa para ödicek..beim hastanemde doğmda 600 tl dedi allahtan çok fazla değil gerçi 1 e tamamlanır gibi geliyo ama kısmet..Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar..
kızlar bu yeni doğan bakım üniteside ücretsizmiş özel hastanelerde geçen tv de ali tezel söyledi,,,bbebek doğduğu andan itibaren yeni doğan bakım ünitesine girerse ücretsizmiş,ama özeller gece başına ücret alıyorr...atıyorum allah korusun bebek sarılık oldu küvöze koyuyolar buna ücret alıyolar,halbuki ücretsizmiş,,,bununla ilgili bilgisi oln varmı??
bzim burdaki özel hastenemizde herşey ücretsiz doğum... küvez... herşeu
aa ciddi mi??siz nerde yaşıyorsunuzz???hangi hastane bu??
yozgatta yaşıyorum doğum yaptım epidural sezeryanlla sadece 15tl refakatçi parası verdim...
özel hastaneden bahsediyorsunuz değilmi?süpermişşş valla ben istanbuldayımm,burda en uygun normal doğum 400 tl,en uygun sezeryan da 600 tl,,,epidural istersende +250 fark ödüyosun,,,ilginç geldi bana,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?