kızlar bu yeni doğan bakım üniteside ücretsizmiş özel hastanelerde geçen tv de ali tezel söyledi,,,bbebek doğduğu andan itibaren yeni doğan bakım ünitesine girerse ücretsizmiş,ama özeller gece başına ücret alıyorr...atıyorum allah korusun bebek sarılık oldu küvöze koyuyolar buna ücret alıyolar,halbuki ücretsizmiş,,,bununla ilgili bilgisi oln varmı??
evet evet özel hastanede yaptım
Canım sosyal güvenceniz ne ?Ne güzelmiş ya burda öyle birşey yok
özellerde mesela acıbadem hastanesinde ssk geçerlimi mesela. kaça malolur
slm kızlar bende ssk anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum ama fark 172 tl alıyolar benden doğum fiyatınıda konuştum ssklı normal2550, sezryan2850 epidural istersen +250 tl ikisinede ekleniyomuş.bide yenidoğan yoğun bakımı ücretsiz ama sarılık olurda fototerapi alırsa o ücretli dediler zaten yenidoğan en çok sarılık oluyor onunda parasını alıyorlar. ne yapmak gerek bu durumda bilginiz varmı?
Merhaba canım bende özel hastahanede doğum yaptım.Normal doğum oldu 170 tl verdik.Bir hafta sonra sarılık oldu bizimki hatta 1 ay sürdü.Kontrole gittiğimizde hastahaneye aldı sarılık için sadece oda parası verdik.Başka bişey için almadılar.Birde canım ben doğumdan sonra duyduğum için hamilelikte her gün maden suyu içiyorlarmış.Doğumdan sonrada bebeğe içiriyorlarmış.Kolay atlatıyorlarmış sarılığı.
normal doğum aslında ücretsiz hatta sezeryanda 300 tl ama hastane büyüdükçe lüks arttıkça fiyat koyuyorlar üstüne.hastane çalışanı arkadşımdan öğrendim bunları.benim doğum yapıcam hastanede normal doğum ücretsiz sezeryan 250 tl anne bebek muayene ücretide 12 şer tl.1 gün fazladan yatmak zorunda kalırsam ücret almıyorlar.epidurale ek ücret almıyorlar.çokta küçük bir hastane değil bende önce tereddüt ettim ama arkadaşım normali o deyince rahatladım.[/QUOT
sizin hastane süpemiş acaba dıyorum hangı sehırde hangi hastane bilgi verirmisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?