SüperBen 3 senedir Mardin'de yasıyorum burada aynı çocukluğumda Kı gibi canlı tavuk satılıyor her yerde. Kocaman tavuklar öyle ufacıkta degıl, 15 tl. Bir tavukla 15 kişilik yemek çıkar. Tencerede 3 saatte pişiyor , fırında ziyan oldu beceremedim kurudu ve sert kaldı, düdüklüde mis gibi (fissler) 45 dakika.
Anadolu'da yasayan tanıdıklarınızdan sipariş edebilirsiniz dondurup getirir.
Aynen ya3- baslık neden ozel hayat?
Organik tavuğu yemek bölümüne,İyi günler arkadaslar.buraya 1-organik tawuk hangi marketten alıyorsunuz 2-ikinci cocukla ilgili olmak üzere iki konu açtım.ikisindede banlandım.acaba illa eş,kaynana,elti,komşu ,görümceyle alakalımı konu açmam lazım?herkesin derdi farklı olamaz mı? Tesekkürler
Çünkü bence buraya acılan sacma sapan konular dert diye anlamlandirilmamali,bir kadinin aldatildim konusu ile sizin organik tavugunuzu yanyana düşününce ne komik değil mi?
Yani mesela buraya girip burdan çıktıktan sonra ne dertler var bende böyle basit dertler istiyorum diye aglamisligim bile var.
Yani hanimefendi burasi bir derdim var,sacimi hangi renge boyatmaliyimmmm tavuguuum pismiyor tarzi konular için başka yerlere acmalisiniz,zira gerçek derdi olanlari da psikolojisi bozuluyor.
Hayır sinirlerim bozuldu neymiş organik tavuk,hay tavuğa ben
3- baslık neden ozel hayat?
İyi günler arkadaslar.buraya 1-organik tawuk hangi marketten alıyorsunuz 2-ikinci cocukla ilgili olmak üzere iki konu açtım.ikisindede banlandım.acaba illa eş,kaynana,elti,komşu ,görümceyle alakalımı konu açmam lazım?herkesin derdi farklı olamaz mı? Tesekkürler
Var hatta bugün yeni aldım, markette satılmıyor ama tabi, köyde kesip temizleyip getirdiler ama 40 tl 2.5 kg horoz1-Organik tavuk yokki artık.. O tavuk 3 saatte pişmezdi.. Nerdeee.... şimdi 5 dk da pişiyor tavuklar... Bulursan bende istiyorum
2-çocuk meselesinden değil üsluptan kapanmıştır konun.. 2. Çocuk fikri çok iyi bir fikir bence 3.4.5. De iyi yanı ben çocuk seviyorum ondan
Bizi burda fena kazıklıyorlarmışBen 3 senedir Mardin'de yasıyorum burada aynı çocukluğumda Kı gibi canlı tavuk satılıyor her yerde. Kocaman tavuklar öyle ufacıkta degıl, 15 tl. Bir tavukla 15 kişilik yemek çıkar. Tencerede 3 saatte pişiyor , fırında ziyan oldu beceremedim kurudu ve sert kaldı, düdüklüde mis gibi (fissler) 45 dakika.
Anadolu'da yasayan tanıdıklarınızdan sipariş edebilirsiniz dondurup getirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?