• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel konular hakkında konuşma

Neden kizardiniz? En basindan beri ogrenmesi gereken bir sey. Sen hic mi merak etmiyorsun? Onun hayatina kimler girdi diye. Bence kesinlikle sorulmali. Her seyini tanimadan sozlenmem ben .
Tamam kabul ediyorum bu konular önemli, fakat ben bir hata yapmış olaydım yada başımdan kötü bir olay geçmiş olaydı sırf bu sebeplerden dolayı ayrılmak isteseydi, Birde birbirimizi tanıyacak onca şey varken sevgili olduğumuzda direk bu soruyu soraydı soru işaretleri oluştururdu kafamda... Elbete benimde merak ettiğim sorular var ama zaman içinde sormayı düşünüyorum, sözlenmeden yada nişanlanmadan önce değil

Ne sormak istedi ki ? Hani merak edilecek bir soru muydu yoksa farkli amaçlı bir soru muydu ? Yüz yüze konuşmaya cesaret edemez rahat ol. Konuşmak isterse de bunlar bi anda konuşulacak konular degil başka zaman konuşalım de kapat konuyu. Bir de samimiyetiniz ne alemde ?
Merak içeren bir soruydu... tüm sorularına cevap vermem elbette ve böyle birşekildede soracağını zannetmiyorum..

Hayatımda birisinin olup olmadığını bir ilişki yaşayıp yaşamadığımı...

Ama bu saygısızlık,ondan öncesi onu ilgilendirmez, ne diyo bekaretini mi sorguluyor anlamadım ben, benden önce sevgilin oldu mu demek başka daha önce ses yaptın mı demek başka

Bu arada söz pastane sözü değil dimi, aileler biliyo

Merhaba, arkadaşlar ben sizden bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum, bir önceki konumu okuyan arkadaşlar bilir ben yeni sözlendim, gece sözlüm ile gece telefonda konuşurken konu cinselliğe geldi, yani bu konu hakkında soru sormak istedi sözlüm ama ben cevap veremedim, uykumun geldiğini söyleyip telefonu kapattım.. O benim hayatımdaki ilk kişi hem sevgili olarak hemde o anlamda, daha önce kimseyle bu konu hakkında konuşmadığım için dün gerçekten çok utandım, öğleden sonra onunla buluşacağız ve yine bu konu hakkında konuşmak isteyecek ve ben nasıl konuşacağım bilmiyorum, çok çok utanıyorum :KK43: Siz sözlüyken veya nişanlıyken bu konu hakkında konuştunuz mu hiç ? ve nasıl konuştunuz ?
Geçmişte hayatınızda birisinin olup olmadığını öģrenmek istemesi normalde birsey yasayip yasamadigini öğrenmek istemesi hoş değil bence.

Yoksa onun dışında birbirinizden beklentilerinizi konuşarak öğrenmeniz normal diye düşünüyorum

Ama bu saygısızlık,ondan öncesi onu ilgilendirmez, ne diyo bekaretini mi sorguluyor anlamadım ben, benden önce sevgilin oldu mu demek başka daha önce ses yaptın mı demek başka

Bu arada söz pastane sözü değil dimi, aileler biliyo
Söz aileler arasında oldu, sadece merak içeren bir soruymuş, benimde demek istediğimde buydu zaten bunu bana sözlenmeden önce sorsaydı gerçekten çok büyük sorun çıkardı yani sorgulamak oluyor, tamam şu an merak etmiş olabilir , bilmiyorum kızamıyorumda

Tamam kabul ediyorum bu konular önemli, fakat ben bir hata yapmış olaydım yada başımdan kötü bir olay geçmiş olaydı sırf bu sebeplerden dolayı ayrılmak isteseydi, Birde birbirimizi tanıyacak onca şey varken sevgili olduğumuzda direk bu soruyu soraydı soru işaretleri oluştururdu kafamda... Elbete benimde merak ettiğim sorular var ama zaman içinde sormayı düşünüyorum, sözlenmeden yada nişanlanmadan önce değil

Ama ya iliski yasasaydin? O zaman simdi ayrilsaydi daha zor olurdu. Adamin ne yapacagini bilemezsin ayrilabilir, ayrilmaz.bu yuzden her sey ilk basta ogrenilmeli... Belki memnun olmayacaginiz seyler ogreneceksiniz? Yani.. sevmek yetmiyor ..

Geçmişte hayatınızda birisinin olup olmadığını öģrenmek istemesi normalde birsey yasayip yasamadigini öğrenmek istemesi hoş değil bence.

Yoksa onun dışında birbirinizden beklentilerinizi konuşarak öğrenmeniz normal diye düşünüyorum

Bence de, yani bu cart diye sorulacak birsey olmamalı,söz nisan neden var birbirini tanımak için, tanımal benim için daha derin şeyler ifade ediyo,kafana bir insanı tanıdığında zaten bu sorulara da cevap bulunuyo, az çok anlaşılır yani evlilik öncesi cinselliğe nasıl bakıyo vs

Söz aileler arasında oldu, sadece merak içeren bir soruymuş, benimde demek istediğimde buydu zaten bunu bana sözlenmeden önce sorsaydı gerçekten çok büyük sorun çıkardı yani sorgulamak oluyor, tamam şu an merak etmiş olabilir , bilmiyorum kızamıyorumda

Sadece merak olduğuna inanmadım,mesela desen ki evet senden önce biri oldu,seviştik,ha iyi tamam mı der

Bence de, yani bu cart diye sorulacak birsey olmamalı,söz nisan neden var birbirini tanımak için, tanımal benim için daha derin şeyler ifade ediyo,kafana bir insanı tanıdığında zaten bu sorulara da cevap bulunuyo, az çok anlaşılır yani evlilik öncesi cinselliğe nasıl bakıyo vs
Biraz odunluk yapıp erken sordu ve odunca sordu, kabul..

E yani insan bir ömür bir yastığa baş koyacağı eşinin beklentilerini bilmeli. Konusulup fikir alişverisinde bulunulmalı dediginiz gibi nişanlilik süreci ayni zamanda ciftlerin birbirine her anlamda adaptasyon surecidir.

Ama bu adamin niyeti farkli gibi geldi bana. Ilk önce kendisi anlatsin o zaman yedigi naneleri

Ama ya iliski yasasaydin? O zaman simdi ayrilsaydi daha zor olurdu. Adamin ne yapacagini bilemezsin ayrilabilir, ayrilmaz.bu yuzden her sey ilk basta ogrenilmeli... Belki memnun olmayacaginiz seyler ogreneceksiniz? Yani.. sevmek yetmiyor ..
Ben bu konuda sizinle aynı görüşte değilim , cinsel konular yeni tanışıldığı zaman sorulmamalı, bu insana kendini değersiz hissettirir...

Ondan önce yaşadığın ilişkiye gelene kadar ohooooo,kaç çocuk isteniyor, ne zaman isteniyor, tatil ve özel günlerde ailelere gitme durumu,maddi planlamalar...bunları hep konuştunuz mu

Ben es adayıma bak annenin günü falan olur gelinim gelsin der ben gelemem öyle şeylere bile dedim, şu an kulağa saçma geliyo ama evlilikte bunlar dahi sorun olabiliyor

Back
X