• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel konular hakkında konuşma

Eşimi tanıdığımdan beri bir kez bile olsun cinsel muhabbet edip bu konuda sorular sormadık. Kimisi telefonda msjlaşarak tatmin oluyormuş seks muhabbeti falan. Ne biliim ilişki hakkında ne düşünüyorsun onları merak ediodur belki ama konuşmak istemiosan bunu ona sölemelisin

Tamam da cinsel olarak yakınlaşmış çiftler zaten birbirlerinden ne istediklerini bilirler konuşmaya ne gerek var :)
Kocamı 12 yıldır tanırım..son 5 yıldır evliyiz..

Hiç cinsellik konuşmadık..direk pratige döktük..

Konuşmak sadece oruçluyken yemekten bahsetmeye benzeyecek ve ıstah kabaracak..

Amacta iştahı kabartmak gibime geldi

Kocamı 12 yıldır tanırım..son 5 yıldır evliyiz..

Hiç cinsellik konuşmadık..direk pratige döktük..

Konuşmak sadece oruçluyken yemekten bahsetmeye benzeyecek ve ıstah kabaracak..

Amacta iştahı kabartmak gibime geldi
arkadas hemen mevzuyu buralara getirdiğine göre iştahi zaten kabarık heralde ama ben bekaret sorgulayan bi havada sezdim doğrusu

Evlenmeye karar verdim bu kızla ama dur bi hele bir daha test edeyim,bakire miydi la bu???
Şeklinde düşünmüş olabileceğini düşünmekteyim :)

Ben hic çekinmeden konusurum doğal yani.. evlenince sorun yasamazsiniz rahat olun ama yanlis birşey yapmayon hepsi o kadar.:)

Yani bunda bir sey yok ki. Ha bekaret sorgulamasi anlaminda ise yani sen boyle bir sey hissettiysen ver agzinin payini, otursun asagi. Ama daha özel seyler yasamak icin filan fismansa olabilir, seni arzuluyordur, belki bir seyleri daha once yasamak istedigi icin nabiz yoklamistir. Ya da ne bileyim konusmak istemistir, bunu bir tabu olarak mi goruyorsun yoksa ihtiyac olarak mi bakiyorsun anlamak istemistir. Ben bir sey göremedim. Yeni tanistigin munasebetsiz biri yapsa anlarim da sözlün yani.

Sözlüyüm 1 aydır, ne ben ne sözlüm bu konu hakkında konuştuk, aklımız oraya yetmiyor henüz, kafamızı kurcalayan daha önemli meseleler var, evimizin perdesini, halısını düşünmek ya da en basitinden hayatımızı en iyi şartlarda nasıl yaşarız diye düşünürken bu aklımıza hiç gelmedi, siz sözlünüze göre her şeyinizi hallettiniz de sıra buna geldi herhalde? :KK51:

beni gülümsettiniz

evinizin perdesi ve halısından daha önemli ama bu

zira evin perdesi, halısı değiştirilir ama cinsellik ve özellikle bu konudaki bakış açılarının değişmesi zor

Merhaba, arkadaşlar ben sizden bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum, bir önceki konumu okuyan arkadaşlar bilir ben yeni sözlendim, gece sözlüm ile gece telefonda konuşurken konu cinselliğe geldi, yani bu konu hakkında soru sormak istedi sözlüm ama ben cevap veremedim, uykumun geldiğini söyleyip telefonu kapattım.. O benim hayatımdaki ilk kişi hem sevgili olarak hemde o anlamda, daha önce kimseyle bu konu hakkında konuşmadığım için dün gerçekten çok utandım, öğleden sonra onunla buluşacağız ve yine bu konu hakkında konuşmak isteyecek ve ben nasıl konuşacağım bilmiyorum, çok çok utanıyorum :( Siz sözlüyken veya nişanlıyken bu konu hakkında konuştunuz mu hiç ? ve nasıl konuştunuz ?
Bu soruyu soran sevgilin falan değil sözlün.

Ayakkabi alirken bile sagini solunu iyice incelemeden, numarasini, meteryalini, icigini cicigini sormadan almiyoruz da kariyi/kocayi nasil boyle bodoslama aliyoruz benim aklim almiyor zaten :KK70:
Begenmezsen iadesi, curuk cikarsa garantisi de yok ki bunun :KK53: sahsen denemeden naylon terlik bile almam, ama yok deneme bizi bozar diyorsaniz da karsilikli uzaktan da olsa iyi inceleyin, sonra kocam beni begenmiyor/ ben kocami begenmiyorum, libidomuz tutmadi, ten uyumumuz yok gibi sorunlarla ugrasmayin :KK14:

Geçmişinde Bi şey yaşadın diyelim onu mu anlatcakmışsın. Bu erkekler ne acayip ya o da otursun sana kızlara neler yaptığını anlatsın. Amaç senin ne yaşadığını öğrenmek. Hiç hoş değil. Konuşmayın bunları daha iyi.

Sevgilimle evlenmeden önce bir süre aynı evde yaşadık, aynı yatakta yattık. Birlikte olmadık fakat yataktaki tutumları dahi önemliydi benim için. Sabah kalktığında nasıl uyanıyor, bakımına ne denli özen gösteriyor v.s hiç pişman değilim ve evlendiğimde hiç yadırgamadım.İnsanın kokusu bile etkiliyor. Birbirinizi her anlamda tanımadan sağlıklı ilişkiler kurmak zor. Konuşmakta ne var gerçekten bu kadar utanılacak.

Aşın bunları.

beni gülümsettiniz

evinizin perdesi ve halısından daha önemli ama bu

zira evin perdesi, halısı değiştirilir ama cinsellik ve özellikle bu konudaki bakış açılarının değişmesi zor
Bu konular bize daha önemli geliyor zira cinsellik benim hayat tarzımda önceden konuşulmaması gereken bir konu, tabiki evlilikten önce konuşulmalı ama şimdi erken, halletmemiz gereken daha önemli işlerimiz varken hele..Allahtan benim gibi düşünen biriyle beraberim. Mesela ikimizin de henüz meslekleri yok.. Bunun gibi.. Sizi gülümsetebildiysem ne mutlu bana :KK66:

Neden kizardiniz? En basindan beri ogrenmesi gereken bir sey. Sen hic mi merak etmiyorsun? Onun hayatina kimler girdi diye. Bence kesinlikle sorulmali. Her seyini tanimadan sozlenmem ben .
cidden siz merak mı ediyorsunuz eşinizin daha önce kimlerle seviştiğini? hiç rahatsız etmeyecek mi bu sizi, hiç kafanızda kurmanıza sebep olmayacak mı nasıl bi kadındı, şurası benden güzel miydi, onu da mı böyle öpmüş filan diye. İlişkinizden önce yaptıklarınızdan sorumlu değilsiniz birbirinize karşı, önemli olan sizden sonra birisiyle sevişip sevişmemesi sadece. Aynı şey sizin için de geçerli. Ayıp bi insanın bu kadar özeline girip sadece kendisine saklaması gereken anıları paylaşmak zorunda bırakılması. Hem bakalım daha önce birlikte olduğu kişilerin hoşuna gidecek mi onlarla yaptıklarını başkalarına anlatması?

Evlilik yoluna giren insanların mutlaka deneme yapması gerektiğini düşünüyorum ben en kötü ihtimalle.
Bana kalırsa bunun evlilikle alakası yok yani alakası yok derken evlilik yoluna girmiş olmakla alakası yok cinsel deneyim kazanmanın ama en azından daha keskin sınırları olan insanlar için kullandım evlilik yoluna girme lafını. Yok ya, ben yataktaki halini, tavrını bilmediğim bir insanla evlenemezdim galiba. Ha şimdi diyeceksiniz ki herkes böyle düşünmüyor, evet zaten bu yüzden denir hep eşlerin düşüncelerinin birbirine uyumlu olması lazım diye.

Back
X