Özel Levent Hastanesi !!

10 gün sonra ki muaynemde öğrenebilirim inşallah mutlaka yazarım canım :))
Merhabalar bende Özel Levent hast. Şebnem hanımı araştırıyordum, yorumlarınızı da gördükten sonra içime iyice sindi banada ablam söylemişti Şebnem hanımı gidenler memnun demişti bende Sarıyer bölgesinde ikamet ettiğim için yakın bir yer arıyorum açıkçası düzgün bir doktor bulamadım 8 haftalık hamileyim bir an evvel sürekli gideceğim bir doktor belirlemek istiyorum ilk kontrolümde Şebnem hanıma gideceğim sanırım, umarım dediğiniz gibidir, bir de hastanede renkli ultrason var değilmi 2 kere ultrasona girdim fakat ikiside renksiz ve sessizdi daha bebeğimin kalp atışını duyamadım çok merak ediyorum.

Selam Demet
Oncelikle Sebnem hanima bende tavsiye uzerine gittim.ben ortakoyde oturuyorum esimin nerdeyse butun soyagacini sebnem hanim dogurtmus herkes memnun oldugunu soyledi bizde buna istinaden gittik.bende memnunum cok ilgili gercekten daha sen sormadan soyluyo herseyi zaten.
fakat ultrason aleti renksiz ayrica biraz eski model galiba cunku renksizlerde de yine kalp atisi sesini duyabildigin cihazlar var.ama bu cihazda ses duyamiyosun maalesef.Bana sadece kalp atisi ekrandan gosterdi Sebnem Hanim

Hayırlı olsun canım bebişin inşallah sağlıklı sıhhati kucaklarımızda azalırız , şebnem Hnm çok tecrübeli memnun kalacağından eminim renkli ultrasonda var kalp atışlarınızda duyarsın saha önce kime gittin muayeneye ?

bende 15 gün sonra kendisine gideceğim ultrasonun renksiz olmasına üzüldüm bari sesli olsaymış

merhaba canım yağmur1609 arkadaşımız ultrasonun renksiz ve sessiz olduğunu söylemiş bende üzülmüştüm insan merak ediyor. Ben ilk muayeneme yakın olduğu içinTarabya tıp klıniğine gittim orada eski Zeynep Kamil doktoru tonton bir amca var tabi ben sadece bir defaya mahsus ultrasonda bebişimi görmek için gittim kendisi bana tahlil verdi fakat tahliller baya uçuk bir rakam olduğu için İstinye devlet hast. tahlillerimi yaptırdım şimdi tahlil sonuçlarımla birlikte Şebnem hanıma gitmeyi planlıyorum.

Canım sen tahlil sonuçlarında birlikte git şebneme memnun kalacaksın hee Buarada her muayenede renkli ultrason zaten olmaz o sadece bebeğin 6-7 aylıkken renkli olarak görmek istiyorsan ysptırabilirsin ama öyle her muayenede olmaz kiii zaten gerekte yok , tarabya tıp merkezinde muayene ücretleri ne kadar birde Cumartesi günleri varmı ?

Buarada ben kalp atışlarını dinleyebiliyorum hiçbir sıkıntı yok sen şebneme söyle kalp atışlarını dinlemek istiyorum diye yardımcı olur ,birde kalp atışının hızını sor 140 altı ise erkek üstü ise kız oluyormuş ben şahsen her defasında unutuyorum benim zaten öğrenme zamanım geldi 15 haftam bitiyor :)

merhabalar bayanlar
orada renkli ultrason varmı hiç haberim yok :-( ben geçen kontrolümde kalp sesini duyamıyomuyum dedim şebnem hn'a o da hayır bu cihazda duyamıyosunuz ama bi dahaki gelişinde ikili teste göndercem o zaman duyabilirsin dedi bende başka bir hastaneye yönlendireceğini düşündüm açıkçası .Levent hastanesinde mi yapacaklar yani ikili testide

Evet canım radyoloji uzmanı meltem Hnm var çok tatlı bir kadın o yapıyor bende 2 hafta önce yaptırdım 240 tl civar birşeydi ama muhtemelen yılbaşı zammı eklemişlerse birde çok gereksiz pahalı bir hastane (

çok teşekkürler canım ya en tecrübelimiz sensin paylaştığın bilgiler için gerçekten çok teşekkürler
bu arada kontrole daha gitmedin değil mi cinsiyet belli olmadı yani dimi haberlerini bekliyorum bak ona göre
sevgiler

Rica ederim canım ben 6 yıl önce kızımın tüm muayene ve testlerinde ordaydım 2.nci gebeliğim olduğu için ve yine aynı hastane ve doktorA gittiğim için çok iyi biliyorum işleyişlerini :) Cumartesi gidicem muayeneye bende çık merak ediyorum açıkcası sizde birşey öğrenirseniz paylaşın olurmu ? Muhakkak yazıcam

Super iyi haberlerini bekliyorum canim bende bu cumartesi gitcektim aslinda ama is yerinin bi egitimi cikti o yuzden haftaya cumartesi gidicem bende cok heyecanliyim

Tarabya tip merkezi 30tl çok ucuzdu ama tahliller pahali, Levent hast ücretler nasil canim bugün aradim sormak için ama tlf bakan olmadi. Buarada bende teşekkür ederim tecrübelerini paylaştığın için bişey sorcam ben şuan sadece folik asit plus olanini kullaniyorum başka birşey kullanmiyorum dr bana ne ilac verir bi an once gidip ogrensemmi yoksa Şebnem hnma 15 gün sonra gitmeyi planliyorum geç kalmış olmim

Kizlar bu arada bulantilariniz ne durumda ben hiçbirşey yiyemiyorum herşeyden midem bulaniyor kusma yok ama kokular fln mahvediyor beni yiyemedigim icin sağlıksız beslemekte istemiyorum bulantilar icin çözüm onerebileceginiz biseyler varsa paylasirsaniz sevinirim

Demet'cim tahlil sonuçlarına göre ilaçlarını yazıyor ama gebeliğin ilk haftaları folik asid kullanılıyor zaten ,Buarada muayene ücreti sgk'lıya 80 tl benim özel saglık sigortam var o nedenle 35 tl ye falan geliyor .istersen bir git şebneme takibine başlasın seninde için rahat etsin :))

Toplam ne kadar para verdiniz ve kaç gün yattınız

Super iyi haberlerini bekliyorum canim bende bu cumartesi gitcektim aslinda ama is yerinin bi egitimi cikti o yuzden haftaya cumartesi gidicem bende cok heyecanliyim
Ne işle meşgulsün Yağmur'cum ? Mesailere falan kalma hamileleri belli bir saatin üstünde çalıştırmazlar cezası var :) bende bankacıyımm bizim çok mesailerimiz oluyor ama hamile kaldıktan sonra hiçbirisine kalmıyorum :)))

Canım yaaa ben çok çektim ilk 3 ay kabus gibiydi eşimden bile tiksinmiştim diyebilirim yanıma gelmesini istemiyordum o kadar yani

Canım yaaa ben çok çektim ilk 3 ay kabus gibiydi eşimden bile tiksinmiştim diyebilirim yanıma gelmesini istemiyordum o kadar yani
Şimdi 15 haftanın sonuna geldim daha yeni yeni atlatıyorum , ama geçecek üzülme psikolojinide bozar bu durum ama içini rahat tut bebeğin bir şekilde besleniyor sen onu düşünme zaten bulantılarım geçtikten sonra sağlıklı şekilde yer içer bebişini beslersin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…