Özel Levent Hastanesi !!

çok haklısın,ben de aynı dertten muzdaribim..Kardeşim Anadolu yakası Medistate diyor,ama Avrupa yakasında oturup Anadolu yakasına gitmek pek akıl karı değil sanırım

evet nolur nolmaz diye yakın yerlere gitmek istiyo insan bide benim ilk gebeliğim tecrubesiz olduğum için ne yapacağımı bilmiyorum

merhaba,
bende kontrollerime Şebnem hanıma gidiyorum . memnunum kendisinden ama doğumla ilgili çok kararsızım hastane olarak. bize en yakın orası olduğu için başka nereye gidebilirim bilmiyorum.

Merhaba arkadaslar,
Yukarda okumussunuzdur yorumlarımi,ben Sebnem Hanimin hastasiydim cokta memnundum fakat hersey maalesefki yolunda gitmedi.doktor kesinlikle harika fakat hastane yetersiz.doktor elbette cok onemli ama bi o kadar hastanenin donanımıda cok onemli.ve levent hastanesi bu konuda cok yetersiz .ben 2 kere bu hastanede yattim hastane temiz personel iyi evet.fakat ekipman yok yenidogan yogun bakimi yok.ve benim 29 haftalikken gece suyum gelmeye basladi hastaneye gittik sebnem hanimi aradik fakat kendisi yapilacak bisey yok erken dogum olursa burda yapamayiz yenidoganyogun bakim unitesi yok dedi beni hemen ambulansla şişli kolan internationala sevk ettiler.oradada 2 gece yattim ilaclarla ignelerle ertelediler dogumu fakat sadece 15 gun dayanabildim.32 haftalikken komple suyum bosaldi.ve acil doguma alındım.şisli kolan hastanesinde Seval Zeren doktorum oldu.kendisi laf aramizda sebnem hanimdan daha tatli,cok ta cana yakin ben normal dogum yaptim ve kadın inanın 1 dakka ayrilmadı basimdan sıcak oldu diyorum odami degistirtti,burasida sicak oldu dedim beni dogumhanede bekletti belime masaj yapti,buz gibi olan dogumhane bile o an bana sicak geliyodu o ayri ama orda bile elinde bi kagit yelpaze yapmis beni serinletmeye calisiyodu.bi yandan erken dogum diye bin tane soru soruyorum cocugum yasayacakmi diye beni sakinlestirmeye calisiyo.yani işin özü cok ozveriyle calisan iyi bir doktor.hastaneye gelince krallar gibi agirlandim her iki yatısimdada hem dogumda hem 29 haftalikken.oglum 24 gun kuvezde yatti tam teskilat bir yenidogan unitesi var hemsireleri cok tatli.ama yenidogan bakimin doktoru biraz suratsiz ve goturdugunuz bezler ıslak mendiller kaybolabiliyo ustune muhakkak isim yazilmali .onun disinda bir problem yasamadik.simdi onceden yazdiklarimi okudumda neler demisim ne olmus yok 35.haftada anlasilirmis erken dogum yapcaginda bilmem ne hic oyle bisey olmuyomus sebnem hanim sanki biraz cikarcı konusmus orda onu anladim benim suyumun gelmesinin hic bir sebebi yok aniden olan bisey ve benim basima gelmez diye dusundugum biseydi.hersey herkesin basina gelebilir. O yuzden tercih yaparken her ayrintiyi dusunmeliyiz.benim oglum simdi 6.5 aylık oldu teyzeleri masallahi var gormek isterseniz instagram hesabimizdan takip edebilirsiniz @edayuksel1609.hepinize hayirli saglikli vakitli dogumlar dilerim cok sevgiler minnak bebeklerinizide operim

Benim kafamdaki soru işaretini netleştird yorumunuz,çok teşekkürler..Ben ilkini gencecik(21yaşımda)ikincisini kartlaşmaya başlamışken doğuracağım(40 yaşımda)ileri yaş başlı başına riskken hastane yetersizliğiyle ekstra riske atamam

Hepimiz için hayırlısı olsun iinşallah.Kolan hastanesiyle ilgileneceğim,tekrar teşekkürler

Aaaa supermiş ikinci kez anne olmak harika bi duygu olsa gereksaglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah tekrar tebrik ederimiyi aksamlar

Merhaba sizde asagidaki yorumumu okuyabilirsiniz sevgiler

çok teşekkürler yorumların için çok yardımcı oldu . dediğin gibi bişey olmaz ,başımıza bişey gelmez diye geçiştiriyoruz ama öyle düşünmemek lazım demekki. peki ordaki doğum fiyatları neydi ? onunla ilgili de bilgi verebilirmisiniz acaba.

Aaaa supermiş ikinci kez anne olmak harika bi duygu olsa gereksaglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah tekrar tebrik ederimiyi aksamlar

İkinci baharı yaşıyorum,hamdolsun.Allah isteyen herkese sağlıkla evlat versin iinşallahhhh

Haziranda normal dogum yaptim 3000 tl.ama yenidogan yogun bakima sadece 120 lira verdik hayirli saglikli dogumlar dilerim sevgiler

Merhaba yagmur1609,

Erken doğum yapmanıza üzüldüm, umarım bebeğinizle ilgili her şey yolundadır. Erken doğan bebeklerde göz, kulak ve nörolojik muayenelerin daha sık yapılması gerekebiliyor.

Bu arada, doğum sonrası dönemlerde de Seval Hanım'a muayeneye gittiniz mi? Seval Hanım, o hastanede yeni çalışmaya başlamış doktorlardan ve genellikle doktorların yeni başladıkları dönemlerde hasta ilişkileri daha iyi olup, hasta yoğunlukları artınca aynı ilgi ile karşılaşılamıyor.

Cok tesekkurler,
Cok sukur rop muayanesindende 3 ve 6.ay norolojik muayenelerden sorunsuz gecti .prematureligi atlatmissinizi noroloji doktorumuz.kilo ve boy yasitlarini yakalamisti hatta gecmisti 4 aylikken.Dogumdan sonra seval hanima kontrole gittim.atni ilgiyle devam ettik.2.cocugu dusunuyorum tekrar hamile kalirsam seval hanimla devam edicem hastanede ayni olursa super olur benim icin.Evet Seval Hanim yeni bi doktor o hastanede.Hatta benim ilk 29 haftalikken suyumun geldigi gece oraya sevk edildigimde ilk nobetiymis daha o gun baslamis işe.Ben ilk hastasiyim,ilk dogum yaptirdigi ve normal dogum yaptirdigi hastasiyim hatta sen benim icin ilk oldugun icin ozelsin diye espri yapmisti.ama normaldede kim gitse bence ayni ilgiyle ilgilenir birazda karakter meselesi kadın yapi itibariyle sempatik cana yakin bi doktor o da insana guven veriyo kendini iyi hissettiriyo.Muhakkak yogunlugu arttikca ona gore kontrol surelerini ayarlayacaktir ama baştan savacak bi doktor oldugunu dusunmuyorum acikcası.ayrica oglum kuvezden ciktiktan sonra hastanenin kendi cocuk doktorundan randevu almislar bize.kuvezden ciktiktan 1 hafta sonra goturduk oglumu Dr.Jale Huseyinzade ye daha sonra hemen bi doktor bulamadigimiz icin bi sonraki muayenesinede oraya goturduk.Ve kalca usg sonrasi sonucumuzu goturduk yani toplam 3 kere gittik ve tam bir rezalet.Bi kere kadin inanilmaz uzun sure tutuyo muayeleri randevu saatimizden 1.5 saat gecmesine ragmen anca girebildik iceri.her gidisimizdede bu kadar bekledik.O donem orda baska cocuk doktoruda yok bi prof. Var onun haricinde ee onada kimse gitmiyo paradan dolayi heralde.dolayisiyla Jale hanima yigilma oluyo kadin her hastasiyla 2 saat ilgilenirse kimseye sira gelmez neyse orasi zaten klimali ortam bz gibi cocugum yeni kuvezden cikmis bagisiklik sistemi zayif orda 1.5 saat beklemek bizim icin cok korkunc bebefim zaten cok kucuk emme refleksi cok az dogru duzgun emeemedigi icin hemen acikiyo ee sira bize ha geldi ha gelecek diyede emzirme odasinada gidemiyoruz cocuk perisan oldu iceriye girincede haliyle araniyo agliyo.doktorda diyoki bu cocuk cok ac cok ac mama takviyesi yapalim ee be kadin sen bizi 2 saat disarda bekletirsen cocuk acliktan kirilir sagdigim sutu biberondanda icemiyo cocugum .bi de tavri cok sert kadinin sanki oraya azarlamak icin oturtulmus ters ters cevaplar emir vererek konusmalar .ayrica benim sutumde hic az degildi 6 ay hic mama vermeden buyuttum oglumu kuvezdeykende sadece anne sutu aldi.simdi ek gidaya basladik ve hala emzirmeye devam ediyorum benim cocugum 4.ayda kilo olarak yasitlarini gecmis bana mama ver diyo belli markalari yazip elime tutusturuyo.bir suru ilac yaziyo veriyo daha 3 kere gitmemizde cocugun hic biseyi olmadigi halde afedersiniz ota boka ilac yazan tipler var ya o model bir doktor yani.kadin cocugumun ustunu bile cikarttirmadan sadece alt bolumunu cikarttirip muayene ediyodu.benim anlamadigim bu kadar bastan savma iş yaparken nasil oluyoda muayene sureleri bu kadar uzun oluyo cozemiyorum.bizi her gittigimizde 10 dakkada sepetliyoda cocugun boyunu kilosunuda hemsireler olcuyo zaten o anca ilac yaziyo.ben ilk kontrolden sonra notunu verdim ve doktor arayisina girdim hemen guvenilir iyi bi doktor bulamadigim icinde mecburiyetten 2 kez daha goturmek zorunda kaldim .Sonra cok sukur hem isinin ehli hemde bal gibi bi doktor bulduk cok sukurki bu zamana kadar tek bi gereksiz ilac vermedi.her muayenemize gule oynaya gidiyoruz inanin emzirme pozisyonunu bile ogretti bana bu doktorumuzun adıda Betül Sümer.ayyy cok uzun yazdim kusura bakmayin.ama iyi doktora neden iyi,kotusune neden kotu dedigimi anlatabilmek icin bu kadar uzun yazdimsevgilerr iyi gunler

Merhaba yagmur 1609,

Detaylı cevebınız için çok teşekkür ederim, göz muayenesi de birden fazla yapılıyor herhalde. Göz muayeneleri de mi kolan da yapıldı?

Bebeğinizi sağlıkla ve kolaylıkla büyütün. İkinci gebeliğiniz inşallah çok rahat olur ve bebek miadında doğar.

Merhaba ,
Guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler oncelikle
Rop muayenesini biz cerrahpaşada yaptirdik.Rop muayenesini heryer yapmiyo zaten bi arastirma hastaneleri bide ermeni özel hastane varmış orası ve dunyagözde de yapiyolarmiş sanirim .ama ben kolandaki doktora,kendi doktoruma ve yogun bakim doktorunada sordum hepsi araştırma hastanesinde yaptirin mutlaka dedi.bizde oralar pis kalabalik diye gercekten gitmek istemedik zaten premature cocuk mikrop kapar diye.ama en iyi oralarda bakiliyomuş.eger ilk muayeneden gecemiyosa bikac kere gidiliyomuş.biz ilk kontrolde gectik cok sukur o yuzden sonraki surecle ilgili bilgim yok.bu tarz onemli kontrollerini arastirma hatanelerinde yaptiriyoruz.3 ve 6.ay nörolojik muayenelerinide şişli etfal arastirmada yaptirdik.
Sevgiler iyigunler

Merhabalar

Dün 5.haftayı bitirip 6.haftaya başladık..Akşam Şebnem Hanım'a gittim.Normalinde 16ocağa randevu almıştım aslında.Ama bi pataloji sonucum vardı hem ona bakalım hem de gitmişken belki muayene eder dedim

bi ultrasonla bakalım dedi,(6+0 haftalık gebeyim)kese küçük 5 haftalık gibi hmm dedi haftaya gittiğimde bakalım büyüyecek mi

bu arada normalinde adet düzensizliğim bek yok 28-29günde bir olurum.Geç döllenme sözkonusu değil sanırım

Bende bu hastaneyle ilgili tecrübelerimi anlatayayim. 10. Haftada Şebnem Hanim'a başladım. Gayet ilgili her soruya cevap veren kadın. Neyse sonrasında 20 Li haftalara geldiğimiz de doğumla ilgili birşeyler sordum. Gece h.sonu farketmez burada karar kilarsaniz geliyoruz dedi. 27 haftalıkken doğum sancılarım başladı. Tabiki Şebnem Hanım in cebi yok hastaneyi ara binbir rica verdiler. Anlattım doğum kasılmaları gibi sen bir başka hastaneye git dedi inanın nerdeyse tüm otellerde gece k.doğumcu yok olan da haftam küçük kabul etmiyor. Neyse hastaneye gel nst ye bağladin hemşireler bana haber verirler dedi. Gittim nst ye bağlayan hemşire akşam akşam ne işin var gibi tavırlarla yaklaştı. Nst te sancim var acaba acı esiginiz mi düşük sancı felen yok diyor. Allah Aşkına 27 haftalık gebede nst sancı gözükmesi normal mi. Sebnem Hanim'a da böyle demişler ve telde ağlıyorum Dr Hanım ters birşeyler var çok kötüyüm lütfen gelin ve biz sizi aldiralim para da sorun değil dedim ama yine de gelmedi. Ve düşünün hastanede ebe de yok. Neyse sabah karşı nisanim geldi. Başka bir doğum için ebe erken gelmiş. Kontrol etti ve 7 cm açılma. Doğum başlamış yeni doğan ünitesi yok. O ebeden Allah razı olsun tüm hastaneleri aradı ama kimse kabul etmiyor en son GOP ta bir hastane kabul etti ve ambulansla acil oraya gidip doğum yaptım bebeğim 1 hafta yaşadı. Eğer o Dr Hanım gelseydi zamanında en azından doğum esnasında değil o anda yapilirdi ciğer iğnesi faydası olurdu. Yada açılma azken farklı bir hastaneye gonderebilir biraz daha karnimda taşıyabilirdim yavrumu. Ve hep diyorum en ufacık zerre kadar hatası olan herkese hakkımı helal etmiyorum ahirette kucağında yavrumla sorsun Allah. Lütfen yakinmis söylemiş diye düşünmeyin. Tam teşekküllü hastanelere yeni doğan ünitesi olan hastanelere gidin. Zamanında doğup yine oraya girmek zorunda olan bebekler oluyor. Allah hepinizi saglikla yavrulariniza kavuştursun.

Merhaba,
İlk haftadan itibaren ters giden gebeliğim maalesef 9.haftada kalp atışlarının durması nedeniyle "Tıbbi tahliye"adlı bir operasyonla sonlandırıldı.
Gebeliğimi evde yaptığım testle öğrendikten itibaren her hafta muayeneye gittim.Şebnem hanım inanılmaz yoğun,randevu saatinde gitmenize rağmen ortalama 40 dakika muhakkak bekletiliyorsunuz,sizi muayeneye hazırlayan yardımcıları dünyayı kendileri yaratmış edalarında,soru sorduğunuzda yüzünüze bile bakmadan küçümseyici tavırla lütfenle cevap veriyorlar..Zaten gebelik başlı başına stresli ve hassasiyetin dorukta olduğu bir dönem bi de kötü koşullarda doktor muayenesi olmak hoşuma gitmedi hiç..
Paranızla rezil oluyorsunuz maalesef
aynı ücretle başka bir hastanede deyim yerindeyse prensesmişsiniz gibi muamele görüyorsunuz.

Çok çok geçmiş olsun,Allahım tekrarını yaşatmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…