- 14 Mart 2012
- 201
- 83
- 298
çok haklısın,ben de aynı dertten muzdaribim..Kardeşim Anadolu yakası Medistate diyor,ama Avrupa yakasında oturup Anadolu yakasına gitmek pek akıl karı değil sanırım
merhaba,
bende kontrollerime Şebnem hanıma gidiyorum . memnunum kendisinden ama doğumla ilgili çok kararsızım hastane olarak. bize en yakın orası olduğu için başka nereye gidebilirim bilmiyorum.
evet nolur nolmaz diye yakın yerlere gitmek istiyo insan bide benim ilk gebeliğim tecrubesiz olduğum için ne yapacağımı bilmiyorum
Merhaba arkadaslar,
Yukarda okumussunuzdur yorumlarımi,ben Sebnem Hanimin hastasiydim cokta memnundum fakat hersey maalesefki yolunda gitmedi.doktor kesinlikle harika fakat hastane yetersiz.doktor elbette cok onemli ama bi o kadar hastanenin donanımıda cok onemli.ve levent hastanesi bu konuda cok yetersiz .ben 2 kere bu hastanede yattim hastane temiz personel iyi evet.fakat ekipman yok yenidogan yogun bakimi yok.ve benim 29 haftalikken gece suyum gelmeye basladi hastaneye gittik sebnem hanimi aradik fakat kendisi yapilacak bisey yok erken dogum olursa burda yapamayiz yenidoganyogun bakim unitesi yok dedi beni hemen ambulansla şişli kolan internationala sevk ettiler.oradada 2 gece yattim ilaclarla ignelerle ertelediler dogumu fakat sadece 15 gun dayanabildim.32 haftalikken komple suyum bosaldi.ve acil doguma alındım.şisli kolan hastanesinde Seval Zeren doktorum oldu.kendisi laf aramizda sebnem hanimdan daha tatli,cok ta cana yakin ben normal dogum yaptim ve kadın inanın 1 dakka ayrilmadı basimdan sıcak oldu diyorum odami degistirtti,burasida sicak oldu dedim beni dogumhanede bekletti belime masaj yapti,buz gibi olan dogumhane bile o an bana sicak geliyodu o ayri ama orda bile elinde bi kagit yelpaze yapmis beni serinletmeye calisiyodu.bi yandan erken dogum diye bin tane soru soruyorum cocugum yasayacakmi diye beni sakinlestirmeye calisiyo.yani işin özü cok ozveriyle calisan iyi bir doktor.hastaneye gelince krallar gibi agirlandim her iki yatısimdada hem dogumda hem 29 haftalikken.oglum 24 gun kuvezde yatti tam teskilat bir yenidogan unitesi var hemsireleri cok tatli.ama yenidogan bakimin doktoru biraz suratsiz ve goturdugunuz bezler ıslak mendiller kaybolabiliyo ustune muhakkak isim yazilmali .onun disinda bir problem yasamadik.simdi onceden yazdiklarimi okudumda neler demisim ne olmus yok 35.haftada anlasilirmis erken dogum yapcaginda bilmem ne hic oyle bisey olmuyomus sebnem hanim sanki biraz cikarcı konusmus orda onu anladim benim suyumun gelmesinin hic bir sebebi yok aniden olan bisey ve benim basima gelmez diye dusundugum biseydi.hersey herkesin basina gelebilir. O yuzden tercih yaparken her ayrintiyi dusunmeliyiz.benim oglum simdi 6.5 aylık oldu teyzeleri masallahi var gormek isterseniz instagram hesabimizdan takip edebilirsiniz @edayuksel1609.hepinize hayirli saglikli vakitli dogumlar dilerim cok sevgiler minnak bebeklerinizide operim
Benim kafamdaki soru işaretini netleştird yorumunuz,çok teşekkürler..Ben ilkini gencecik(21yaşımda)ikincisini kartlaşmaya başlamışken doğuracağım(40 yaşımda)ileri yaş başlı başına riskken hastane yetersizliğiyle ekstra riske atamam
Hepimiz için hayırlısı olsun iinşallah.Kolan hastanesiyle ilgileneceğim,tekrar teşekkürler
Merhaba sizde asagidaki yorumumu okuyabilirsiniz sevgiler
Aaaa supermiş ikinci kez anne olmak harika bi duygu olsa gereksaglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah tekrar tebrik ederim iyi aksamlar
çok teşekkürler yorumların için çok yardımcı oldu . dediğin gibi bişey olmaz ,başımıza bişey gelmez diye geçiştiriyoruz ama öyle düşünmemek lazım demekki. peki ordaki doğum fiyatları neydi ? onunla ilgili de bilgi verebilirmisiniz acaba.
Haziranda normal dogum yaptim 3000 tl.ama yenidogan yogun bakima sadece 120 lira verdik hayirli saglikli dogumlar dilerim sevgiler
Merhaba yagmur1609,
Erken doğum yapmanıza üzüldüm, umarım bebeğinizle ilgili her şey yolundadır. Erken doğan bebeklerde göz, kulak ve nörolojik muayenelerin daha sık yapılması gerekebiliyor.
Bu arada, doğum sonrası dönemlerde de Seval Hanım'a muayeneye gittiniz mi? Seval Hanım, o hastanede yeni çalışmaya başlamış doktorlardan ve genellikle doktorların yeni başladıkları dönemlerde hasta ilişkileri daha iyi olup, hasta yoğunlukları artınca aynı ilgi ile karşılaşılamıyor.
Son bir sorum daha var,doğumlarda sgk indrimi olmuyor mu?
Merhaba yagmur 1609,
Detaylı cevebınız için çok teşekkür ederim, göz muayenesi de birden fazla yapılıyor herhalde. Göz muayeneleri de mi kolan da yapıldı?
Bebeğinizi sağlıkla ve kolaylıkla büyütün. İkinci gebeliğiniz inşallah çok rahat olur ve bebek miadında doğar.
Bende bu hastaneyle ilgili tecrübelerimi anlatayayim. 10. Haftada Şebnem Hanim'a başladım. Gayet ilgili her soruya cevap veren kadın. Neyse sonrasında 20 Li haftalara geldiğimiz de doğumla ilgili birşeyler sordum. Gece h.sonu farketmez burada karar kilarsaniz geliyoruz dedi. 27 haftalıkken doğum sancılarım başladı. Tabiki Şebnem Hanım in cebi yok hastaneyi ara binbir rica verdiler. Anlattım doğum kasılmaları gibi sen bir başka hastaneye git dedi inanın nerdeyse tüm otellerde gece k.doğumcu yok olan da haftam küçük kabul etmiyor. Neyse hastaneye gel nst ye bağladin hemşireler bana haber verirler dedi. Gittim nst ye bağlayan hemşire akşam akşam ne işin var gibi tavırlarla yaklaştı. Nst te sancim var acaba acı esiginiz mi düşük sancı felen yok diyor. Allah Aşkına 27 haftalık gebede nst sancı gözükmesi normal mi. Sebnem Hanim'a da böyle demişler ve telde ağlıyorum Dr Hanım ters birşeyler var çok kötüyüm lütfen gelin ve biz sizi aldiralim para da sorun değil dedim ama yine de gelmedi. Ve düşünün hastanede ebe de yok. Neyse sabah karşı nisanim geldi. Başka bir doğum için ebe erken gelmiş. Kontrol etti ve 7 cm açılma. Doğum başlamış yeni doğan ünitesi yok. O ebeden Allah razı olsun tüm hastaneleri aradı ama kimse kabul etmiyor en son GOP ta bir hastane kabul etti ve ambulansla acil oraya gidip doğum yaptım bebeğim 1 hafta yaşadı. Eğer o Dr Hanım gelseydi zamanında en azından doğum esnasında değil o anda yapilirdi ciğer iğnesi faydası olurdu. Yada açılma azken farklı bir hastaneye gonderebilir biraz daha karnimda taşıyabilirdim yavrumu. Ve hep diyorum en ufacık zerre kadar hatası olan herkese hakkımı helal etmiyorum ahirette kucağında yavrumla sorsun Allah. Lütfen yakinmis söylemiş diye düşünmeyin. Tam teşekküllü hastanelere yeni doğan ünitesi olan hastanelere gidin. Zamanında doğup yine oraya girmek zorunda olan bebekler oluyor. Allah hepinizi saglikla yavrulariniza kavuştursun.
Amin çok tesekkur ederim şimdi tekrar hamileyim 8 haftalık. İnşaallah bu sefer bebegimi sağlıkla kucağıma alırımÇok çok geçmiş olsun,Allahım tekrarını yaşatmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?