Özel Levent Hastanesi !!

Selam kızlar
ben özel bir şirkette misafir ilişk. yöneticisiyim fakat mesai değil bu aslında motivasyon eğitimi yemek yapcakmışız böle motivemi olunur yemeklerden zaten tiksiniyorum katılım mecburi diye gidicem bi görünüp gelmeyi düşünüyorum açıkçası

valla benimde bulantılarım çok yoğun arkadaşlar valla bi tek polo naneli şeker çözümü bulabildim.
en sevdiğim seylerden bile tiksindim et-balık vs. bırak yemeyi yapmayı görmeye tahammülüm yok.Hatta ben bu süreçte 2,5 kilo verdim. bende çok üzülüyodum bebeğimi besleyemiyorum diye fakat bebek zaten gerekli vitamini alıyomuş vucudumuzdan hiç yemek yemesek bile besleniyomus o cünkü şuan ihtiyacı çok azmış. Ebru çok haklı .bende okudum dinledim araştırdım 3 ay cok normalmiş.ama 12.haftadan sonra beslenmemize tabiki cok dikkat etmemiz gerekmekte bebişlerimiz bol vitamin alsınlar
allah hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli olarak ,hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin canlar

Valla çok sıkıldım bulantı çok kötü bi durum inşallah çabuk atlatırım dediğin gibi psikolijimi de etkiliyor çok zormuş hamilelik gerçekten sabırlı olmak lazım. Çalışmak hamilelikte zor diyordum ama evde olduğumda daha çok midem bulanıyor insan daha fazla kendini dinlediği için sürekli bulantıya odaklanıyor evde daha zor haftasonu evde olduğumda sürekli yatıyorum hatta akşamları eve gidiyorum havalarında soğuk olmasından dolayı yataktan çıkamıyorum inşallah bu süreci çabuk atlatırım Allah yardımcımız olsun.

evet canım naneli şeker iyi geliyor bana ayvada çok iyi geldi meyvelerden çok fazla tiksinmedim birde hamilelik öncesi yemediğim şeyleri hamilelikte yiyorum mesela yoğurt pek sevmem tüketmem yoğurt benim kurtarıcım oldu ekmek yoğurt yiyorum tek çözüm elma sevmem elma da yiyebiliyorum naneli sakız ve şekerde çok iyi geliyor.

Bende hep ekşi şeyler yedim peynirli yumurta çok yedim tuzlu şeyler tükettim ilk 3 ay hiç tatlı yemedim midem kaldırmadı şimdi yeni yeni yemeye başladım ama yinede eskisi gibi yiyemiyorum neyse hepsi geçecek Allah'ın izniyle o yüzden mutlu olmaya çalışalım :))

merhaba arkadaşlar benim doktorum doğum iznine ayrılacağı için yeni doktor ve has. arayışına girdim, hastane ve şebnem hanım hakkında ne düşünüyorsunuz?

Merhaba filiz
benim sahsi gorusum kesinlikle sebnem hanim isinde cok iyi.herseyle yakindan birebir ilgileniyo takip ediyo.benim biraz problemli geciyo hamileligim ve bu surecte kendisi cok yardimci oldu bana ne zaman arasam cevap verir gittigimde uzun uzun bilgi verir.ultrason aleti biraz eskiydi ama bu hafta gittigimde gordum ultrason aletide degismis yenilenmis.sebnem hanim o dandik eski aletle bile ben henuz 11 haftalikken oglum olacagini gormustu gercektende yanilmadi.cok dikkatli bakiyor kesinlikle.ayrica ben 16 haftalik hamileyken yine o eski aletinde bebegimin beyninde 3mmlik koroid pleksus kisti gordugunu soyledi.ama tek basina bi onemi olmadigini soyledi.suan 20.haftamdayim ve gecen gunlerde ayrintili ultrasona girdim bebegimin erkek oldugu kesinlesti ve varolan kistin kaybolmaya baslandigi soyledi doktor Cok sukur .onun disinda bebegim cok saglikli.dedigim gibi sıkıntılı bi hamilelik geciriyorum.kanamam vardi hastaneye yatis yaptim 2 gun kaldim hastanede hasta bakicisindan hemsiresine hepsi cok ilgilendiler.ben gercekten cok memnun kaldim.dogumuda orda yapicam allah nasip ederse.bu arada normal dogum 1500 sezeryan 2500 tl bilgin olsun.
saglikla bebegini kucagina almani dilerim sevgiler

cevabın için çok teşekkür ederim:)
hastane nasıl peki, temizlik vs?

Canim hastanede iyi bence.dedigim gibi 2gun kaldim hem oda temizligi ,hem de yemekler temizdi.bi tek dezavantaji yenidogan yogun bakim unitesi yok Hastanede.sadece yenidogan unitesi var.bunuda ben acikcasi her ihtimali dusundugum icin Sebnem Hanima sormustum. O da yogun bakim unitesine kalple ilgili vs. Bisey olursa ihtiyac duyuluyo genelde dedi.o da 35-37 haftalarda belli ediyo dogumdan once zaten bilgi veriyoruz.yada dogum esnasinda gelisen bi durum olursada anneyle bebegi sevk ediyoruz Dedi.acikcasi sirf sebnem hanim orda diye dogumuda orda yapicam cunku doktoruma guveniyorum.
kendisi baska bi hastaneye istisna dogumlar hariç(kalp hastasi bebekler icin yogun bakimin bulunmasi gerekli oldugu durumlar gibi) mumkun mertebe gitmedigini soyledi.

anladım canım sağol levent hastanesi bana çok yakın normalde beşiktaşta jinemed e gidiyorum, ama kararsız kaldım
en kötü ihtimal 37. haftaya kadar jinemed te bir başka doktora kontrole giderim, 37. haftadan sonra şebnem hanıma da görünüp karar veririm,

Merhaba hastaneyle ilgili yorumlarinizi okudum benim doktorumda dogum iznine cikacak hastane bakiyorum kendime normal dogum olacak buyuk ihtimalle benim obur sayfada 1 500 tl demissiniz gecen senemi bu senemi acaba merak ettim eger olursa bende sebnem hn gitmek istiyorum cvp yazarsaniz sevinirim iyi gunler...

Merhaba,
evet ocaktan sonra sormustuk fiyatlari muhasebe bolumune bu sekilde fiyat vermislerdi.normal dogum 1500 1 gece yatis,sezeryan 2500 tl 2 gece yatis.simdiden hayirli dogumlar dilerim.

Merhaba,
evet ocaktan sonra sormustuk fiyatlari muhasebe bolumune bu sekilde fiyat vermislerdi.normal dogum 1500 1 gece yatis,sezeryan 2500 tl 2 gece yatis.simdiden hayirli dogumlar dilerim.

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin sizede hayirli dogumlar dilerim...

Merhaba Arkadaşlar

Şebnem hanıma normal zamanda da rutin kontrollerime gidiyordum..hiç sıkılmadan üşenmeden dakikalarca bilgi veriyor,aydınlatıyor..Şimdi çok çok yeni gebeyim(Allahım inşallah sağlıkla tamamına erdirir)kontrollere Şebnem Hanıma gitmeye devam edeceğim ama doğum konusunda kararsızım (

merhaba,
bende kontrollerime Şebnem hanıma gidiyorum . memnunum kendisinden ama doğumla ilgili çok kararsızım hastane olarak. bize en yakın orası olduğu için başka nereye gidebilirim bilmiyorum.

dediğim gibi;ben de hastane konusunda çok karışığım (

ilk doğumumu 18 yıl önce normal yaptım,umarım herşey yolunda gider..Bir arkadaşım 2doğumunu da Özel Gaziosmanppaşa hastanesinde yaptı ve hem doktorundan hem de hastanesinden çok çok memnun kaldı

başka hastaneler var ama normal doğum olursa uzak bi hastaneye nasıl gideriz diye düşünüyorum ben. malum istanbul trafiği çok berbat

başka hastaneler var ama normal doğum olursa uzak bi hastaneye nasıl gideriz diye düşünüyorum ben. malum istanbul trafiği çok berbat

çok haklısın,ben de aynı dertten muzdaribim..Kardeşim Anadolu yakası Medistate diyor,ama Avrupa yakasında oturup Anadolu yakasına gitmek pek akıl karı değil sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…