Özel Levent Hastanesi !!

Merhaba ne yaptın nasıl gidiyo klomen ise yaradı mi acaba
Bilmiyorum canım göreceğiz 1 hafta 10 gün sonra :) 1 yumurta gelişti geçen hafta salı günü çatlatma iğnesi oldum ve o gece ve ertesi gün ilişki verdi doktor daha sonra cumartesi gittiğimde yumurta çatlamıştı 12 gün sonra test yapabilirsin dedi doktor o da haftaya çarşamba gününe geliyor. Haftaya cumartesi test yapmayı düşünüyorum tabi regl olmazsam inşallah. Ama yumurta 22 mm iken çatlama iğnesi oldum çünkü doktorun gel dediği günden 1 gün sonra gidebildim Normalde 20 mm iken vurulurmuş iğne. doktor tam istediğim mükemmellikte olmadı dedi sen ne yapıyorsun? Nasıl gidiyor? Klomene başlayacak mısın?

Ay canım ya inşallah olur bende önümüzdeki salı adet olmam lazım çarşamba hotm on testi yapıp lwnwbt hastanesinde ki sebnem hanima gidicem klomen e başlamak istediğimi soyliycem bende başlarım bu ay kullanmaya büyük ihtimak

İnşallah seninde gitmene gerek kalmaz gebe olduğunu öğrenirsin :) Allah yardımcımız olsun mutlaka haber ver bana çok zor oldu işten izin almak :\ ben pek ümitli değilim hiç bir şey hissetmiyorum ağrı batma filan yok yani herşeyin hayırlısı tabi...

Bedenim resmen benle dalga geçiyo dün adet oldum salı olmam gerekir di hiç Şaşmaz yıllardır 28 de olurdum iki gün erken oldum bu ay. Bu ay 10 kadar bi hayit suyu iç mistim acaba ondan mi bilmiyorum .. çarşambaya devlet hast randevu almıştım ama erken olunca 3. Gun pazartesi kesin hormon tahlili yapmam lazım erkenden gidicem hastaneye sıra bulabilirim inşallah off
Sende durumlar nasıl. .

Pazartesi sıra bulamasan da mutlaka özelde yaptır testlerini bir ay daha bekleme. Çok pahalı testler değil diye biliyorum. Çünkü klomene reglin 3-5. günlerinde başlanıyor. Hatta direkt Şebnem Hanım a da gidebilirsin o yönlendirir. Doktorum Çarşamba günü için regl olmazsan kan testi yaptır dedi ama bende hiç hamilelik belirtisi yok :/ hatta regl belirtilerim başladı muhtemelen 2-3 güne regl olurum canım sonra tekrar doktorumu arayacağım o ne yapmak gerektiğini söyleyecekmiş...

Ne zormuş yaa . Sabır sabır inşallah olmazsin bu ay hamile olursun... öyle yapıcam canım sıra fln bulamasSam direk sebnem hanima gidicem

Ne zormuş yaa . Sabır sabır inşallah olmazsin bu ay hamile olursun... öyle yapıcam canım sıra fln bulamasSam direk sebnem hanima gidicem
Evet çaresizliği dibine kadar yaşıyor ve anlıyor insan çok büyük bir imtihan gerçekten Allah sabır versin bizlere... İyi dileklerin için teşekkür ederim canım inşallah sende bu ay tedaviye başlar ve olumlu sonuçlar alırsın :)

Sabah doktora gittim devlet hast. Hormon tahlili istedim hormon yanında başka bi tahlil daha istedi sanırım iki tüp verdim bi ri arastrimaya gidecekmis anlamadım orasını neyse sonuçlar carsamba günü cikacakmis çarşamba adetim in 5. Günü oluyor duruma göre hareket edicem klomen 5. Günü başlanıyor sanırım bakalım

İyi bari sıra bulabilmene sevindim sonuçları alır almaz göster doktora da bir ay kaybetme. Bak bana doktor kontrolünde klomenle bile olmadı vakit isteyen şeyler bu işler.

Canım yaa olmadı mı senin üzüldüm nasıl umutlaniyo insan ya üzüldüm nasip artık bida deniycek misin Bu ay klomen nasıl bi yol izliyçeksin ilk defa mi kullanmıştın

Canım yaa olmadı mı senin üzüldüm nasıl umutlaniyo insan ya üzüldüm nasip artık bida deniycek misin Bu ay klomen nasıl bi yol izliyçeksin ilk defa mi kullanmıştın
Daha olmadım regl ama yakındır hissediyorum. İnsan anlıyor zaten. Regl olunca doktoru arayacakmışım öyle dedi çok da klomen ile vakit kaybetmek istemiyorum aslında, belki aşılamaya geçelim derim doktora. İlk klomendi evet. Artık 30 yaşımı doldurdum korkuyorum açıkcası

Off bende 29 a gircem yaş çabuk ilerliyor bende korkuyorum süreç stresli yarın eşime sperm testi yapilcak bakalım sonucu merak ediyorum bende bian önce gelsin artık bebekler

Klomeni bi kaç kullanimda hamile kalanlar da var. Bi daha denesen bu ay ... geçen sogan suyu ile ilgili bi topik te klomen kullanırken sogan suyu yapmış biri o ay hamile kalmış ben bu ay sogan kuru fln da yapıcam artık her yola basvurcam

Canım ben zaten Ağustos ayında histeroskopi oldum rahimde polip vardı temizlendi iltihap gibi bir problemimde yok belki bu ay günde 2 tane klomen deneyelim diyebilir diye düşünüyorum. Bakalım zaman ne gösterecek. Sizde bir an önce bütün testleri yaptırın gerçi çok erken ama rahim filmi bile çektirebilirsin tüplerde tıkanıklık varsa veya myom polip gibi problemler çıkıyor filmde. Senin özel bir durumun olduğu için söylüyorum.

Hmm anladım canım .... Hormon testini gösterdiğimdə doktora soyliycem aslında rahim filmi çekilmek istediğimi bakalım ne derse artık. .. hele bi eşimin testi çıksın da.. artık doktorun dediğine göre yonlenicez sanırım ikimiz de.

Benim hormon tahlili çıkmış netten baktım biraz yuksek çıkmış yazın yaptırmıştım daha düşüktü değerler off
Fsh 8.13
LH 8.53
Prolaktin 13
TSH 2.98
Fsh ve LH yüksek olması yani 10 dan yüksek olması kadında yumurtalik rezervinin azalması demekmis benimki de sınıra çok yakın üzüldüm ya bu durumda bana klomen verseler bile ne kadar ise yarar ki bu ay allahim ne aksar zaman aliyo bu isler netten araştırdım Hayıt suyu bunu dengelermis bu ay sadece hayit suyu içip bu değerleri düşürmem lazım bakalım yarın doktora gostercem sonuçları diğer tahliller birlikte ne dicek .. çok Üzgünüm ya hiç bole beklemiyordum

Canım sınırlar içerisinde görünüyor değerler. Evet biraz yüksek ama boş ver canını sıkmana değmez. Zaten hemen sonuç alabilmek adına harekete geçmeyi amaçlıyoruz. Bir de stres yükleme kendine. Esas en büyük düşman stres... Bir yumurta ile tüp bebek deneyip hamile kalıyor insanlar. Sakın moralin düşmesin. Doktor seni yönlendirir. Belki direkt aşılamaya geçer yada günde 2 klomen ile başlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…