Özel Levent Hastanesi !!

Amin çok tesekkur ederim şimdi tekrar hamileyim 8 haftalık. İnşaallah bu sefer bebegimi sağlıkla kucağıma alırım

Maasallahhhhh ne guzel bir haber bu :)
Saglikla gelsin yavrun insallahh.
Ne kadar korunmadin ve ne kadar sonra tekrar hamile kaldigini ogrenebilir miyim lutfen

Ne kadar korunmadin ve ne kadar sonra tekrar hamile kaldigini ogrenebilir miyim lutfen
Sağol canım tesekkur ederim. Ben 6. Ay korunmayı bıraktım aslında normal doğum yapmıştım ama kanamam hiç durmayinca mecburi beklemek zorunda kaldik yoksa daha erken birakirdim korunmayı eylül ayında bıraktık aralık ayında hamile kaldim. Yanı 4 ayda hamileydim çok sukur Rabbime. İnsaallah saglicakla da zamanında kavusurum yavruma. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sen hamilemisin yada bebeğin var mi?

Pardon hamileymissin sende insaallah herşey yolunda gider ve bebeğin sağlıklı gelişir. Ben turkiye hastanesine gitmeye karar verdim bu arada. Aklında bulunsun seninde

Pardon hamileymissin sende insaallah herşey yolunda gider ve bebeğin sağlıklı gelişir. Ben turkiye hastanesine gitmeye karar verdim bu arada. Aklında bulunsun seninde
Ben de 9.haftada bebegimin kalb durdugu icin kaybettim
3 hafta oldu henuz..Simdi adet olmayi bekliyorum.

Ben de 9.haftada bebegimin kalb durdugu icin kaybettim
3 hafta oldu henuz..Simdi adet olmayi bekliyorum.
Ayyy çok geçmiş olsun canım. İnşaallah tez vakitte saglikli bebeğin olur. Hayırlısı boyleymis öyle düşün sağlıklı gebeliklerin devam şansı daha yüksek oluyor. Vardır bir hayır.

Merhaba bayanlar,
Yumurta takibine başlamak istiyorum. İş yerim Levent Hastanesi ne çok yakın. Ancak doktorum bağcılar da. Dolayısıyla 2-3 günde bir iş yerinden izin alıp gitmem imkansız. Şebnem Hanım a yumurta takibi yaptıran var mı? Memnun kaldınız mı? Deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim.

Bende kendisine yumurta takibinin gitmek istiyorum açana siz gittiniz mi bilgi verebikirmisiniz

Bende kendisine yumurta takibinin gitmek istiyorum açana siz gittiniz mi bilgi verebikirmisiniz
Bu ay yumurta takibine başlamak istiyorum. Ama buradan da kimse tavsiye etmediği için kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum. Bahçelievler de zor olacak ama yapacak bir şey yok ... siz tavsiye alırsanız bana da bilgi vermenizi rica ederim.

Tmm yazarım mutlaka sebnem hanima gidicem bende bana en yakın hastane o ..
Ne zaman gideceksin belli mi ? Benim regl zamanım bu hafta. Sanırım klomene reglin 3,4 veya 5. Günü başlanıyor. Gerçi sen klomen tedavisi de görecek misin bilmiyorum da ben başlayacağım çünkü çocuk düşüneli 1 yılı geçti

Benim 4 aydır deniyoruz olmuyo 3 buçuk yıllık evliyim aslında bekleyecek zamanım yok benim çünkü romatizma hastasıyım bebek için tam bir yıldır ilaçları bıraktım heran atak geçirebilir ve ilaç kullanmak gerekebilir bir yıl boyunca ilacın etkileri vücudumdan çıksın die bekledik aynı zamanda atak gecirmiyim die dua ediyorum

Yani bugün reglimin 1. Günü 3. Günü gidip hormon testi yaptircam ona göre yol alırız sanırım klomen kullanmak istediğimi syliycem

Yani bugün reglimin 1. Günü 3. Günü gidip hormon testi yaptircam ona göre yol alırız sanırım klomen kullanmak istediğimi syliycem
Anladım canım umarım çok uğraşmadan gebe kalırız. Senden haber bekliyorum çünkü cuma günü gitmem gerekebilir kararım da değişebilir. Allah yardımcımız olsun ...

Adetim in 3. Günü hormon testi için gidecektim fakat bu ay adetim 3. Günü bitti iki gün sürdü oyüzden gitmedim bidaki ay ikinci günü gidicem adetim duzenli ama sure de sorun var geçen ay 6 gün olmuştu yıllardır 5 gün sürer normalde.

Yumurta takibi için gitsem mi bu ay die dusunuyorum bende

Canım ben çok bilmem ama çok kısa sürdüyse yerleşme kanaması olabilir mi ? Ben dün klomene başladım ilk defa. Ama kendi doktorumu arayarak . Haftaya Cumartesi kontrole çağırdı. Şimdilik işten izin almama gerek kalmadı. Kendi doktoruma devam ediyorum.

Ama leke gibi değildi hiç iki gün çok çok yoğun geldi sona bianda kesildi suan şehir dışındayım evime gidince bi idrar testi yapıcam. Yaaa ne güzel sonuclari gidişatı burdan yaz olur mu bende bidaki aya basliycam klomen e insalla hemen atkı eder

Bence de yap bazıları normal adet gibi yaşıyorlar yerleşmeyi. Tamam canım yazarım Cumartesi kontrole gidince ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…