Özelde bebek yoğun bakımı olan hastane tercih edebilirsin.
Devlette aileni yanına almıyorlar çıkana kadar kimseyi görmüyorsun.
Sancını ailenin yanında odanda cekebilecek hastane seç bence. İlk doğumum öyleydi son anda doğuma girdim 5dk çıktım.
Bazı özellerde doğuma hazırlık odasında sancı çektiriyor aileni almıyor yanına devletten farkı kalmıyor ozaman. İkinci doğumum öyle oldu.en iyi hastaneydi göya.
Doğum sancısını çekeceğin yeri sor tercihini yaparken bence önemli!
Ayrıntılı yazıyorumki kafanda fikirlerin netleşsin.
Aaa maşallah nub uzmanı seni ezberlemiştik artıkPerşembe günü normal Doğum yaptım çok şükür. İçte dışta sayısız dikişim var. Dr kesik atmadı açılmam çok iyiydi bebeğim iki eli önde geldi beni yırtarak canı sağolsun. Yanımda çil çil bakarken dikişlerim atıldı. 3. Günümüz dikişlerin acıyor ama iki kızılmasa çok güzel ilgileniyorum çok şükür. Yengem bayramdan bi gün önce Doğum yaptı benden 15 gün önce yani. Sezeryan oldu. Ve hala yatıyormuş . Bebeğini emzirmek için bile yanında biri oluyor. Evde 2 çocuk daha var onlarla ilgilenemiyor. Sütü çok geç geldi bir hafta mama içti bebek. Şuan bile az baya. Üçüncü sezeryan olduğu için dikişleri çok fazla ağrıyormuş. Benim ikinci normal doğumum ilk doğumumda kolaydı dikişim çok azdı Dr kesik atmıştı 3 dikişim falan vardı. Doğurdum bi haftaya koşardım o derece iyiydim. İki doğumumda da sütüm doğumhanede geldi. İki bebeğimde ne biberon ne mama bilmezler. Kanamam adet kanaması gibi geliyor sadece ilk gün biraz yoğundu. Şuan 3. Gün ultra uzun gece pedi kullanıyorum yeterli geliyor. Duş alıyorum yemek yiyorum . Tek sorunum şuan kabız olmam yada şöyle açıklayım altta dikişim olduğu için korkuyorum tuvalete çıkmaya. İlk Doğumda bi hafta sonra mecbur kalıp çıkmıştım . Bunda da çok korkuyorum idrarda sorun yok ama afedersin diğerini yaparsam bişey olcak diye ödüm kopuyor. Dr patlarsın yapmazsan hiç bişey olmaz dese de ben yine son dk ya kadar beklicem
Ay canım saol Allah razı olsun inş üçüncü normal olur seninde. Tuvalet korkumu yenemiyorum ya. Annem eşim nasıl kızıyor :))) inciri bi deneyim su içiyorum zaten amaAaa maşallah nub uzmanı seni ezberlemiştik artık
Allah analı babalı büyütsün nazar değmesin amin.
Sen yinede çevrene çok iyiyim deme ağrım sancım of felan yap nazar olursun lohusasın zayıfsın hemen işler mazallah.
Normal doğum gibi armı ya bebeği gördüğü gibi süt fışkırıyo insandan ahh
Benim ikinci sezeryan ama üçüncü olursa inşallah normal yaptırmak niyetindeyim nasip.
Kız incir ye günde iki üç bol su iç bağırsakların yumuşar wc rahat edersin. Sütünde kaliteli bol olur.Korkma dikiş patlamıyo.
Birde kaynamış ılık suyla taharet al mikrop kapmasın şişmesin dikiş. Ben çok faydasını gördüm.
Maşallah subhanAllah
Perşembe günü normal Doğum yaptım çok şükür. İçte dışta sayısız dikişim var. Dr kesik atmadı açılmam çok iyiydi bebeğim iki eli önde geldi beni yırtarak canı sağolsun. Yanımda çil çil bakarken dikişlerim atıldı. 3. Günümüz dikişlerin acıyor ama iki kızılmasa çok güzel ilgileniyorum çok şükür. Yengem bayramdan bi gün önce Doğum yaptı benden 15 gün önce yani. Sezeryan oldu. Ve hala yatıyormuş . Bebeğini emzirmek için bile yanında biri oluyor. Evde 2 çocuk daha var onlarla ilgilenemiyor. Sütü çok geç geldi bir hafta mama içti bebek. Şuan bile az baya. Üçüncü sezeryan olduğu için dikişleri çok fazla ağrıyormuş. Benim ikinci normal doğumum ilk doğumumda kolaydı dikişim çok azdı Dr kesik atmıştı 3 dikişim falan vardı. Doğurdum bi haftaya koşardım o derece iyiydim. İki doğumumda da sütüm doğumhanede geldi. İki bebeğimde ne biberon ne mama bilmezler. Kanamam adet kanaması gibi geliyor sadece ilk gün biraz yoğundu. Şuan 3. Gün ultra uzun gece pedi kullanıyorum yeterli geliyor. Duş alıyorum yemek yiyorum . Tek sorunum şuan kabız olmam yada şöyle açıklayım altta dikişim olduğu için korkuyorum tuvalete çıkmaya. İlk Doğumda bi hafta sonra mecbur kalıp çıkmıştım . Bunda da çok korkuyorum idrarda sorun yok ama afedersin diğerini yaparsam bişey olcak diye ödüm kopuyor. Dr patlarsın yapmazsan hiç bişey olmaz dese de ben yine son dk ya kadar beklicem
Ben sezeryandan çıkan görümcemi ilk anından itibaren gördüm yaşadım ve feryatlarını unutamıyorum...
Karnım diye bağırdı sürekli, bebeği vermeye çalıştılar almadı gözü o an onu bile görmedi o kadar kötüydü...
Kayınvalidem hep söyler sen çok kötü oldun rengin gitti resmen diye, çünkü çok etkilendim kötüydü cidden...
O yüzden sezeryan her ne kadar anlık rahat olsada, ilerisi için ve iyileşme süreci için normal doğum diyorum.
İnş bebeğin ve senin için en sağlıklı olan olur. Gerçekten sezeryan bi Doğum şekli değil acil müdahale gerektiği durumda yapışması gereken bir Amrliyat. Kuzenimin eşine varisin var normal doüuraöazsın dddi özel hastane ilk bebeğini sezeryandan doğurdu ona o kadar çok söyledim ki başka Dr a git diye. Sezeryan nasıl bişey tadını alınca bide üstüne hamile kalınca yana döne sezeryan sonrası normal Doğum yapan Dr aradı. Sırf normal doğurmak için o hastaneye gitti dünya paralar verdi. 2. Bebeğini normal doğurdu üstelik aynı varislerle. Özele adım bile atmıyorum sırf bu korkularımdan sebep. Babam eşim ısrarla özele götürelim uğraşma sıra bekleme rahat olursun demelerine rağmenMaşallah canım ya insallah senin gibi oluruuummm :) allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bilgilendirmen için çok teşekkür ederim inşallah bende normal dogururum çok istiyorum cidden hayırlısı artık sabırla bekleyeceğim
İnş bebeğin ve senin için en sağlıklı olan olur. Gerçekten sezeryan bi Doğum şekli değil acil müdahale gerektiği durumda yapışması gereken bir Amrliyat. Kuzenimin eşine varisin var normal doüuraöazsın dddi özel hastane ilk bebeğini sezeryandan doğurdu ona o kadar çok söyledim ki başka Dr a git diye. Sezeryan nasıl bişey tadını alınca bide üstüne hamile kalınca yana döne sezeryan sonrası normal Doğum yapan Dr aradı. Sırf normal doğurmak için o hastaneye gitti dünya paralar verdi. 2. Bebeğini normal doğurdu üstelik aynı varislerle. Özele adım bile atmıyorum sırf bu korkularımdan sebep. Babam eşim ısrarla özele götürelim uğraşma sıra bekleme rahat olursun demelerine rağmen
Özele gideceksen son anda sancın gelince falan git bence. Benim uyanık bi arkadaş öyle yapıyor üç tane doğurdu. Muanede hem özele hem devlete gitti doğru yorum tapsınlar yanlış yönlendirme olmasın diye. Doğum zamanı sancısını evde çekti açılması olunca don aşamada hemen normal doğurdu :) ama kendi Dr unu ısrarla Doğuma istersen özelde işin rengi değişiyor drlar kıvırıyorYa işte özel mi devlet mi diye sormamın sebebi bu gerçekten tecrübem yok doğum sancısının bile ne olduğunu bilmiyorum sırf özel e para yedirmek adına normal yapabilecekken sezeryana alınırım diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?