özel muayenehanede doktorunuzun doğum ücreti

ikizler0606

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2024
144
81
13
33
özel muayenehanede doktorunuzun doğum ücretini merak ediyorum. özel hastanelerde paket fiyatları hakkında başlıklarda denk geldim ve fikir sahibi oldum. ama sadece muayenehanesi olan doktor kendi ne istiyor hastane ücreti hariç? ve doktorunuzun ünvanı ne?

Benim doktorumun. Kendi kliniği var ve senelerdir işinin profesyoneli diyebilirim. Ama doğum yaptırmıyor sadece muayene ve gerekli durumlarda tedavi vs oluyor muayenehanesinde. Ücreti 750₺ ödüyorum ve çok memnunum. Hastanede olduğunda sürekli bi ekstra ücret ve ekstra testler istenip duruyor. Şişire şişire insanı hem strese sokuyolar hem maddi zarara. Bu şekilde daha iyi bence

Benimde doktorum doçent doktor sadece muayenesi 2.500 tl doğum paketi hakkında fikrim yok detayları öğrenemedim daha ama doktorum işinin ehli biri izmirde

Benim doktorum perinatolog İzmir'deyim muayene ücreti 4000 TL doğuma 100000 TL istiyor hastahane tutarı içinde kaçını doktor kaçını hastahane alıyor bilmiyorım

750 lira bu dönemde aşırı iyi bir ücret. ben ankarada 4000 ödüyorum, bir muayene bir kontrol şeklinde. hangi şehirdesiniz?
valla ben de karar veremedim hangisi daha iyi. özel durumlarımdan dolayı muayenede devam ettik ama hastane olsaydı daha mı iyi olurdu maddi olarak hesaplayamadım

Benimde doktorum doçent doktor sadece muayenesi 2.500 tl doğum paketi hakkında fikrim yok detayları öğrenemedim daha ama doktorum işinin ehli biri izmirde
özel muayenehanesi olan doktorlar genelde kendileri için doğum ücreti alıyorlar, hastane de ayrı alıyor. benim doktorum muayene ücretinin 10 katı şeklinde bir ücret alacağını söyledi. ama genel durum ne onu merak etmiştim. çünkü sadece kendine 150 bin isteyen doktor da duydum ankarada, biraz fazla geldi açıkçası. hastane de ayrı alacak çünkü

Muayene ücreti 1500 ödüyorum ben genel cerrahi uzmanı aynı zamanda doktorum ama doğumda ne alacağını bilmiyorum açıkçası daha konuşmadık.

İstanbuldasınız galiba hangi ilçeden? Doktorunuzun muayene ücreti çok çok iyi

Benimki op.dr ücret 1030 gibi bişey

Merhaba nereye hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Ben de izmirde yaşıyorum hamileyim ve hala hastaneye veya doktor seçimi yapamadım

Merhaba nereye hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Ben de izmirde yaşıyorum hamileyim ve hala hastaneye veya doktor seçimi yapamadım
Merhaba bayraklı folkartta ceren gölbaşıya gidiyorum bildiğim kadarıyla da özel galen hastanesi ile anlaşmalı ama inanın kendini mükemmel bir doktor maddi durumunuz el veriyorsa bir şans verin eminim sizde memnun kalacaksınızdır

Yaa dönüşünüz için çok teşekkür ederim, inceleyeceğim muhakkak

Rica ederim ne demek peki siz şimdi nereye gidiyorsunuz hangi bölgede yaşıyorsunuz
Ben hamile olduğumu öğrendiğim zamanlarda anneme gidecektim o yüzden izmirde hiç başlayamadım. Memlekette de adamakıllı muayene olamadım. Hala bir doktorumuz yok yani. Urladayım ama mesafe hiç önemli değil yeterki kendimi iyi hissedeceğim bir doktorum olsun istiyorum

O zaman mesafe önemli değil diyorsanız kessinlikle öneririm size. Bende memlekete geldim annemlere ama burdaki doktorlar da bi o kadar iyi izmirde devlete de gittim ama insanın içini hiç rahatlatmıyorlar gittiğimde bana bebeğimi bile göstermiyordu ve bi ultrason fotosu bile vermiyordu ama ceren hanıma gittiğimde bebişin herşeyini gördüm 10 haftalıkken nasıl kıpır kıpır renkli ultrasondan bile gösterdi ve bi o kadar da açıklayıcı konuştu bizimle. Bu arada ısrarla tavsiye etmemin sebebi benim 4.5 yıl çocuğum olmadı ona enfeksiyon için tedaviye başladığım ayda hamile kaldım

Tabiki yine araştırın izmir çok büyük bir il ve mutlaka birbirinden iyi doktorlar vardır hangisi içinize siniyorsa onda devam edersiniz bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…