- 29 Ağustos 2024
- 144
- 81
- 13
- 33
- Konu Sahibi ikizler0606
-
Benim doktorumun. Kendi kliniği var ve senelerdir işinin profesyoneli diyebilirim. Ama doğum yaptırmıyor sadece muayene ve gerekli durumlarda tedavi vs oluyor muayenehanesinde. Ücreti 750₺ ödüyorum ve çok memnunum. Hastanede olduğunda sürekli bi ekstra ücret ve ekstra testler istenip duruyor. Şişire şişire insanı hem strese sokuyolar hem maddi zarara. Bu şekilde daha iyi benceözel muayenehanede doktorunuzun doğum ücretini merak ediyorum. özel hastanelerde paket fiyatları hakkında başlıklarda denk geldim ve fikir sahibi oldum. ama sadece muayenehanesi olan doktor kendi ne istiyor hastane ücreti hariç? ve doktorunuzun ünvanı ne?
750 lira bu dönemde aşırı iyi bir ücret. ben ankarada 4000 ödüyorum, bir muayene bir kontrol şeklinde. hangi şehirdesiniz?Benim doktorumun. Kendi kliniği var ve senelerdir işinin profesyoneli diyebilirim. Ama doğum yaptırmıyor sadece muayene ve gerekli durumlarda tedavi vs oluyor muayenehanesinde. Ücreti 750₺ ödüyorum ve çok memnunum. Hastanede olduğunda sürekli bi ekstra ücret ve ekstra testler istenip duruyor. Şişire şişire insanı hem strese sokuyolar hem maddi zarara. Bu şekilde daha iyi bence
özel muayenehanesi olan doktorlar genelde kendileri için doğum ücreti alıyorlar, hastane de ayrı alıyor. benim doktorum muayene ücretinin 10 katı şeklinde bir ücret alacağını söyledi. ama genel durum ne onu merak etmiştim. çünkü sadece kendine 150 bin isteyen doktor da duydum ankarada, biraz fazla geldi açıkçası. hastane de ayrı alacak çünküBenimde doktorum doçent doktor sadece muayenesi 2.500 tl doğum paketi hakkında fikrim yok detayları öğrenemedim daha ama doktorum işinin ehli biri izmirde
benimkiyle hemen hemen aynı. teşekkür ederimDoçent muayene 2bın hastanedeki ücreti bu kendı yeri yok tüp bebek merkezi
Doğum 50 bin
Paket 80 bin
benimki de 100 bine gelecek hastane ücretiyle birlikte. ankaradayım. teşekkür ederim.Benim doktorum perinatolog İzmir'deyim muayene ücreti 4000 TL doğuma 100000 TL istiyor hastahane tutarı içinde kaçını doktor kaçını hastahane alıyor bilmiyorım
Gebelik sigortası diyor o .normal genel ücretleri sormuştum :d acıbademde mi çalışıyorsunuz
İstanbuldasınız galiba hangi ilçeden? Doktorunuzun muayene ücreti çok çok iyiBenim doktorumun. Kendi kliniği var ve senelerdir işinin profesyoneli diyebilirim. Ama doğum yaptırmıyor sadece muayene ve gerekli durumlarda tedavi vs oluyor muayenehanesinde. Ücreti 750₺ ödüyorum ve çok memnunum. Hastanede olduğunda sürekli bi ekstra ücret ve ekstra testler istenip duruyor. Şişire şişire insanı hem strese sokuyolar hem maddi zarara. Bu şekilde daha iyi bence
Benimki op.dr ücret 1030 gibi bişeyözel muayenehanede doktorunuzun doğum ücretini merak ediyorum. özel hastanelerde paket fiyatları hakkında başlıklarda denk geldim ve fikir sahibi oldum. ama sadece muayenehanesi olan doktor kendi ne istiyor hastane ücreti hariç? ve doktorunuzun ünvanı ne?
Merhaba nereye hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Ben de izmirde yaşıyorum hamileyim ve hala hastaneye veya doktor seçimi yapamadımBenimde doktorum doçent doktor sadece muayenesi 2.500 tl doğum paketi hakkında fikrim yok detayları öğrenemedim daha ama doktorum işinin ehli biri izmirde
Merhaba bayraklı folkartta ceren gölbaşıya gidiyorum bildiğim kadarıyla da özel galen hastanesi ile anlaşmalı ama inanın kendini mükemmel bir doktor maddi durumunuz el veriyorsa bir şans verin eminim sizde memnun kalacaksınızdırMerhaba nereye hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Ben de izmirde yaşıyorum hamileyim ve hala hastaneye veya doktor seçimi yapamadım
Yaa dönüşünüz için çok teşekkür ederim, inceleyeceğim muhakkakMerhaba bayraklı folkartta ceren gölbaşıya gidiyorum bildiğim kadarıyla da özel galen hastanesi ile anlaşmalı ama inanın kendini mükemmel bir doktor maddi durumunuz el veriyorsa bir şans verin eminim sizde memnun kalacaksınızdır
Rica ederim ne demek peki siz şimdi nereye gidiyorsunuz hangi bölgede yaşıyorsunuzYaa dönüşünüz için çok teşekkür ederim, inceleyeceğim muhakkak
Ben hamile olduğumu öğrendiğim zamanlarda anneme gidecektim o yüzden izmirde hiç başlayamadım. Memlekette de adamakıllı muayene olamadım. Hala bir doktorumuz yok yani. Urladayım ama mesafe hiç önemli değil yeterki kendimi iyi hissedeceğim bir doktorum olsun istiyorumRica ederim ne demek peki siz şimdi nereye gidiyorsunuz hangi bölgede yaşıyorsunuz
O zaman mesafe önemli değil diyorsanız kessinlikle öneririm size. Bende memlekete geldim annemlere ama burdaki doktorlar da bi o kadar iyi izmirde devlete de gittim ama insanın içini hiç rahatlatmıyorlar gittiğimde bana bebeğimi bile göstermiyordu ve bi ultrason fotosu bile vermiyordu ama ceren hanıma gittiğimde bebişin herşeyini gördüm 10 haftalıkken nasıl kıpır kıpır renkli ultrasondan bile gösterdi ve bi o kadar da açıklayıcı konuştu bizimle. Bu arada ısrarla tavsiye etmemin sebebi benim 4.5 yıl çocuğum olmadı ona enfeksiyon için tedaviye başladığım ayda hamile kaldımBen hamile olduğumu öğrendiğim zamanlarda anneme gidecektim o yüzden izmirde hiç başlayamadım. Memlekette de adamakıllı muayene olamadım. Hala bir doktorumuz yok yani. Urladayım ama mesafe hiç önemli değil yeterki kendimi iyi hissedeceğim bir doktorum olsun istiyorum
Tabiki yine araştırın izmir çok büyük bir il ve mutlaka birbirinden iyi doktorlar vardır hangisi içinize siniyorsa onda devam edersiniz bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen hamile olduğumu öğrendiğim zamanlarda anneme gidecektim o yüzden izmirde hiç başlayamadım. Memlekette de adamakıllı muayene olamadım. Hala bir doktorumuz yok yani. Urladayım ama mesafe hiç önemli değil yeterki kendimi iyi hissedeceğim bir doktorum olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?