Özel numara krizi :(

Eşinizin bir takıntısı olsa kadın watsapp'dan falan taciz eder sizin haberiniz olsun diye uğraşır falan. Belki de ısrarla eşinizi başka kişi diye arıyorlardır ?

Gizli numaralar bulunabiliyordu sanki... İnternete yaz ben çok net hatırlamıyorum çünkü. Gizli numarayı bulursanız 11880 den falan numaranın hangi isime kayıtlı olduğunu da bulursunuz. Hatta telefona indirilen uygulamalar da var diye biliyorum. Siz en iyisi mi gizli numarayı nasıl bulurum diye bir arama yapın.

Bence boşverilecek bir konu değil size ve eşinize rahatsızlık vermek isteyen, huzurlukluk çıkarmak isteyen kimse öğrenmelisiniz muhakkak.

75 yaşındaki anneannemi bile arıyorlardı...sapkınlık,işsizlik,can sıkıntısı...
Eşinize kızmayın o ne yapabilir ki?Çok sıkarsa canınızı buldurabilirsiniz o numarayı

Tamamen kapatırız sorun değil de
Size olsa şüphelenmezmisiniz

Şüphelenmem çünkü eşinizin başına gelen şeyin benzeri benim başıma geldi, eğer o dönem eşim aynı sizin gibi benden şüphe duysaydı şu an bekar bir kadındım.
Bana hergün aynı numaradan 3-4 mesaj geliyordu, aşkım seni camda gördüm, bugün çok tatlıydın, hadi ne zaman buluşacağız, özledim vb gibi mesajlar, hiçbirine cevap yazmıyordum ama 1 ay boyunca mesajlar devam etti, sabah akşam olur olmadık saatte abuk sabuk mesajlar, eşime söyledim görmezden gel sil dedi ama dayanılacak gibi değildi, bir gün artık dayanamadım eşime verdim telefonu, Allah aşkına ara şu numarayı kimmiş öğrenelim sıkıldım artık dedim, aradı üniversiteli bir grup genç bir arkadaşlarını işletiyorlarmış, benim numaramla işlettikleri kişinin numarası son rakamı hariç aynı, özür dilediler ve mesajlar kesildi.

Sizi de aramışlar ama bu eşinizin arayan kişiyle bir alakası olduğunu göstermez, belki tamamıyla tesadüf sizinle o ara aranmış olmanız, bu arada özel numara cep telefonu olmayabilirde bazı yerlerde hala dijital sistem mevcut değil, şehirlerarası numaralarda özel numara, bilinmeyen numara gibi görünüyor telefon ekranında.

kesinlikle akrabalarınızdan veya sizi tanıyan birileri olabilir ve bence sizi kıskanan birileri diye düşünüyorum. hattınız her ne ise iletişime geçin ve gizli numaraya hattınızı kapattırın o da olmadıysa hat değişimi yapın sorun kalmaz

Takıntili insanlar çok maalesef. Beni de surekli ariyorlardi engelledim kendi numaralarindan suriyeli sapiklar falan aramaya basladi adam arapca konusuyor. Esinizlik bi durum degil bende suriyelilere numara dagitmiyorum sonucta denk gelmistir belki

Adı ustünde sapik kocanizi paylamaya yer ariyomussunuz gibi hic yere jem kendi hemde kocanizin moralini bozmusdunuz bence

Ya bende kuzenmerimi çok işletirdim sizde ki de böyle birşey olabikir konusmamasının nedeni bence sesini tanıyacağınız biri olması

seni aldatmıstır o kadın arıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…