- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Tamamen kapatırız sorun değil de
Size olsa şüphelenmezmisiniz
O zaman sende savcılığa gidelim de eşine varsa bir çapan oğlu direkt atağa geçer renk verir zaten anlarsın sen de ne olduğunuTam üstüne bastin ayağını çek ısrarla engellememi istedi
Mutlaka biliyor bak tahmin ediyor demiyorum
Adı ustünde sapik kocanizi paylamaya yer ariyomussunuz gibi hic yere jem kendi hemde kocanizin moralini bozmusdunuz benceMerhaba arkadaşlar
Yaklaşık 2 aydır ara ara özel numaradan eşimi ariyorlardi
Sonra 3.4 kez beni de arayınca eşim kendi telefonuna gelen özel numaraları engelledi
Bunun üzerine eşimi 1 hafta içinde günde 10 15 sefer aramislar (eşim caldigini duymuyor tabii)
Ben de eşime kızdım sapık sana niye dadansin diye
Değerli yorumlariniza ihtiyacım var
Ne olabilir kim olduğunu nasıl ogrenirim
Hmm kontaga girilmiş ve sonrasında irtibat kesilmiş birisi kendine yediremeyip sürekli taciz ediyor olabilir mi eşinizi? İnsanın aklına maalesef en kötüsü geliyor ilk önce.
O zaman sende savcılığa gidelim de eşine varsa bir çapan oğlu direkt atağa geçer renk verir zaten anlarsın sen de ne olduğunu
Sen de bu konu da ciddi adımlar at o zaman bir korkusu yoksa ucu zaten sadece arayıp duran kişiye dokunurDedim şikayet etcem diye iyi et fln dedi ama yeniden açtı bana verdi telini ne tesadüf bu saat oldu arayan yok
Manidar bence
Sen de bu konu da ciddi adımlar at o zaman bir korkusu yoksa ucu zaten sadece arayıp duran kişiye dokunur
seni aldatmıstır o kadın arıyordurMerhaba arkadaşlar
Yaklaşık 2 aydır ara ara özel numaradan eşimi ariyorlardi
Sonra 3.4 kez beni de arayınca eşim kendi telefonuna gelen özel numaraları engelledi
Bunun üzerine eşimi 1 hafta içinde günde 10 15 sefer aramislar (eşim caldigini duymuyor tabii)
Ben de eşime kızdım sapık sana niye dadansin diye
Değerli yorumlariniza ihtiyacım var
Ne olabilir kim olduğunu nasıl ogrenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?