Özel Okmeydanı Hastanesi hakkında

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.597
4.466
873
Merhaba ;

Şuan da 11. haftamın içindeyim. Hamile kalmadan önce başlamıştım hastane araştırmaya ve evime yakın olduğu için bu hastaneyi tercih ettim.
Araştırma yaparken kadınlar kulubunde bununla ilgili fazla bir bilgi bulamayınca kendim konu açmak istedim :49::49:

Doktorum Osman BATUR sanırım dünyanın en tatlı doktoru yanaklarını sıkıp sevesim geliyor :52:

Mrb canım..bende 5 aylik hamileyim özel okmeydanina gidiyorum kontrole.. benimde doktorum osman bey.. çok tatlı adam.bende utanmasam yanaklarini koparasim geliyo her gidişimde :) ama tek biseye sinirleniyo, 5 aydan önce cinsiyet sormicaksin :) bide bi lafı vardır ''benim hastalarim benim gibi relax olucak"..... :)

Mrb canım..bende 5 aylik hamileyim özel okmeydanina gidiyorum kontrole.. benimde doktorum osman bey.. çok tatlı adam.bende utanmasam yanaklarini koparasim geliyo her gidişimde :) ama tek biseye sinirleniyo, 5 aydan önce cinsiyet sormicaksin :) bide bi lafı vardır ''benim hastalarim benim gibi relax olucak"..... :)

hadi canım bende bu gittiğimde cinsiyetini sorayım diye düşünüyordum döver o zaman beni bu adam :1::1::1:
bende kendisini çok seviyorum ve gerçekten çok relax
geçen hafta gittik kusmalarım çoğaldı kötüyüm diye yüzüme baktı sen hamilesin tabi kusacaksın dedi :1: şok oldum.
ama öyle demesi bile inanılmaz rahatlattı :49:
3 ağustos gibi yine gideceğim cinsiyet işi canımı sıktı ama ya :2:

hadi canım bende bu gittiğimde cinsiyetini sorayım diye düşünüyordum döver o zaman beni bu adam :1::1::1:
geçen hafta gittik kusmalarım çoğaldı kötüyüm diye yüzüme baktı sen hamilesin tabi kusacaksın dedi :1: şok oldum.
3 ağustos gibi yine gideceğim cinsiyet işi canımı sıktı ama ya :2:[/QUQU

bende deli olmustum kayinvalidemle gittim 4 aylıkken o sordu cinsiyeti. adamı ben tanıyorum tabi sormamak gerektiğini biliyorum. Bi kızardı bozardi dr. Allahım dedim sen yardım et. Hemen konuyu değiştirdim :) ssky gidebilirsin cinsiyet için. Ben fazla merak etmemistim gitmedim 5 ayı bekledim geçen hafta gittik söyledi osman bey.. herkes bana nasi merak etmiyosun ya diyip sasiriyodu :)

3 ağustos gibi yine gideceğim cinsiyet işi canımı sıktı ama ya :2:[/QUQU

bende deli olmustum kayinvalidemle gittim 4 aylıkken o sordu cinsiyeti. adamı ben tanıyorum tabi sormamak gerektiğini biliyorum. Bi kızardı bozardi dr. Allahım dedim sen yardım et. Hemen konuyu değiştirdim :) ssky gidebilirsin cinsiyet için. Ben fazla merak etmemistim gitmedim 5 ayı bekledim geçen hafta gittik söyledi osman bey.. herkes bana nasi merak etmiyosun ya diyip sasiriyodu :)

bana hiç cinsiyet sorma falan demedi şansımı denerim artık olmadı beklerim napıyım :)
sağlıklı olsun önemli olan o zaten bu kadar bekledim az daha bekleriz :)

Merhaba ;

Şuan da 11. haftamın içindeyim. Hamile kalmadan önce başlamıştım hastane araştırmaya ve evime yakın olduğu için bu hastaneyi tercih ettim.
Araştırma yaparken kadınlar kulubunde bununla ilgili fazla bir bilgi bulamayınca kendim konu açmak istedim :KK49::KK49:

Doktorum Osman BATUR sanırım dünyanın en tatlı doktoru yanaklarını sıkıp sevesim geliyor :KK52:

Şimdi ise kızım 11 aylık
gitmek isteyen herkes düşünmeden gitsin

Back
X