kasa kasa gerilcez beyza yavv
yaa kızlar üzerinize alınmayında ,bazı evli bayanlarda şunları söylüyor sinir oluyorum: "ee biz evliyiz ,hadi bekarlar neyse...onlar çalışabilir." yaa hiç mi bekar gezmediniz, hiç mi özel hayatınız yok,bekarız diye geç saatte çıkıcak olan,herşeye göğüs gericek olan biz miyiz...nasıl ki evli insanların bir düzeni varsa bekar insanlarında bir düzeni var...neden bazı insanlar ,kendilerini sürekli ayrıcalıklı göstermek ister anlamam...mutalaka vardır böyle tipler iş yerinde...zaten bir sürü iş yükünüz vs olur birde bu tür insanlara katlanmak zorunda olursunuz
bombaya bakın
9 yıl ücretli öğretmenlik yaptım bu sene boştayım baktım ses çıkmıyor dedim bari iş arayayım başvurdum ama tezgahtarlıktan tutun da sekreterliğe herşeye neysem hangi araysa artık bi meşhur pazarlama holdingine başvurmuşum aslında başvurmazdım ama heralde bilinçsiz bir anıma denk gelmişti aradılar gittim telefona bakacaksın tanımata gidenlere randevu alacaksın lafta çıkış saat belli ama senin pazarlamacın gelmeden çıkamıyorsun 2 ay denem hem de ücretsiz olursa 3. ay maaş o da çok cüzzi (ama söylemiyor çalışınca söylenecekmiş) üstüne elalemin pazarlamacı satarsa ürün prim verecekmiş ben zaten de çalışmayacaktım da 3 gün içinde arıcaz aramazsak olumsuzdur dediler hey allahım aramadılar ya bi tel bakmaktan aciz gördüler beni 3 ay önce bir erkek yurdu görüşemeye çağırıcaz dedi bekle bekle ses yok zaten başka yerden ses gelmiyor ha bi de şu var yaşın geçmişse sorumluluğun varsa çocuk evlilik gibi üniversite mezunu ol deneyimli ol bana mısın demiyorlar birçok vasıfsız işte 18 yaşında olsun kafasına vurayım oturtayım mantığı var yoksa ben tezgahtarlık yapamaz mıydım da çağırmadılar neysem efenim geçen gün aradılar yurttan tadilat varmış tabi o ara boşa para vermek istemiyorlar çağırdılar gittik saat sordum aranızda anlaşırsınız dediler ,gün sordum cumartesi gelirsin de iş olmaz dediler,maaş sordum biz çalışanın hakkını veririz dediler eee dedim ilk ay denemeymiş 500,sonra asgari ücret o 500 benim kızı yaz okuluna verip işe gitme yol paramı bile karşılamıyor el insaf hakmış,bu arada üniversite kayıt zamanı da standlar falan kurulacakmış ki o zaman yoğun oluruz diyor yani saatin falan belli olmaz diyor önce dedim boş oturmaya değer mi otururken veren yok okullar açılana kadar gideyim sonra dedim oturur ders çalışırım sıkar kendimi şurda fındığa 1 ay (fındıkta para alıyorum evden) okulların açılmasına 2 ay var (içişlerinden söz aldım ücretli öğretmenlik için =)) ) aman dedim bunlarla mı uğraşıcam adı da müdürlük işin alın başınıza çalın müdürlüğünüzü be
ha ben çok mecburi değilim ağır aksak geçiniyorum ya mecbur olanlar çocuğu çoluğu borcu olanlar ev bark alanlar çalışmak zorunda kalanlar allah ıslah etsin ne diyeyim
demek ki kasacaz sıkıcaz kpss 2012 atanıcaz başka yolu yok bunun umarım aranızda arkeolog yoktur rakip istemiyorum ona göre =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?