Özel şeylerim...

sevdayildizi

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2008
144
0
621
39
Hollanda
arkadaslar merhaba ben bazen sacimi boyatmak yada kestirmek kasimi aldirmak istiyorum ve bunu esimle paylasiyorum ama her zaman bu konuyu actigimda evde bir kavgamiz oluyor benim oyle seyelre verecek param yok sanki param ucuyor onlara verince hep oyle konumamiz oluyor da iki gun once yine kavgamizi yaptik boyatacamd edim hayir dedi ve konumaya sebebii soruyorum yapma sacini kapat oyle boyle kelimeler kulaniyor ama belki bende asiriya kciyorum ama ne yapiyim sonucta bakiimli olmak istiyorum ama bana diyorki ben senin icini begeniyorum disini degil diyor acaba neden boyle seyelr yasiyoruz kendime diyorkumki acaba kisakniyormu guzel olmamai diyorum baskalarindan ve sebebini soruncada paramiz yok disin guzel olsa ne farkeder diyor acaba bu neden kaynaklaniyor yazarsaniz seviniimr

ılgınc gercekten bu tepkısı
eger gercekten gelırınız kısıtlıysa sende genıs zamnda yaptırabılırsın
ayrıca kas bıle alırken neden esıne soyluyorsun ki

Seni çok kıskanıyor olabilir canım. Maddi durum desem sürekli bu konu açıldığında tartışıyoruz diyorsun ondan maddi olmayabilir. ...yerimseniben

Bazen yapıyorum dediniz sanırım çok sık yani tutupta hergün kuaförden çıkmamazlık etmediğinize göre eşiniz sizi kıskandığı için söylüyordur büyük ihtimal

maddi sorununuz yoksa kıskandığı içindir

diğer harcamalrı nasıl, yani mutfak harcamalaron da herhangi bir cimrilik var mı? yoksa kesin kıskandığı içindir...aynısı benim başım da var ;)) karşım da oturuyor şu an ;)) ama ben abartmadan yapacağımı yapıyorum tatlım

evde kendin yap sacını filan begenirse alışırsa kendisi ister zaten
yalnız kaşını bile almıyomusun ilginc geldide ondan sordum

kaşını aldırmanada kızıyomu:1shok::1shok:

neyse arkadaşların dediği gibi sende evde kendin boya kendin şekil ver.

çok kıskanç herhalde.

saçını kapat diyor dediğinizi söylemiş de, bu saçınızı boyatmamak için bir sebep olamaz ki bence. benim de kapalı arkadaşlarım var ve saçlar boyalı.

ayrıca kadın zaten herkesten önce kendi için bakımlı olur.
bir de bunları kuaförde yapmasanız da olur.

kaşınızı kendiniz alabilir, saçınızı da bi arkadaşınıza boyatabilirsiniz. ben herkesin saçını boyuyorum, zor değil.

bu arada kaşınızı almanıza bile niye engel oluyor ki anlamadım. ilginç valla.

evet canim mutfakta yyada diger seylerde kisktlama yok yani izin veriyor bazen giymeme bile karistigi oluyir acik giyme su bu kasimi aldirmistim cumartesi gunu bayram var diye o gun aksam onuda one surudm eli aciktir herseyde kistlama yoktur yanliz kisa bisey giyeyim yada boya olsun tepkisi oluyor her zaman.bide senin icin yaptiriyorum guzel gorunke icin diyorum ben senin disina degil icine bakarim diyor bazen makyiaj yapiyorum carsiya cikarken hani benim icin yapiyordun ben yokum yanidna kim gorecek oyle soylentileri oluyor sagolun arkadaslar

ama sorsan kiskanc degilim der ben sakasina derim bide guler kiskancsin diye ama pek bellie tmez dekki tavirlari belki o yuzden diyorum ben acaba sevdiginden mi kskaniyorum tam anlamiyorum bunu neden yapiyor

"paramız yok" demiş ya.e maddi olarak da birşeyler tutar boyatma,kesim,kaş...
evde kendin veya bir arkadaşın da boyayabilir ve kaşın için kuaföre gittiğini söylemezsin...

ben de saçımı kuaförde boyatıyorum ve parasını öderken her seferinde içim yanıyor.valla kendim yapabilsem adım atmam. eşin maddi olarak birikim yapmak ya da kenara birşeyler koymak istiyorsa sen kuaföre gittikçe seninle tartışması kaçınılmaz...
bence herşeyini ona anlatma.......

Kiskanmasi normal olabilir, fakat verdigi tepki hic hos degil..:delphin:

Bir erkek esine senin bakimina verecek param yok yada icin güzel olsun disin güzel olsa ne fark eder gibi sözler kullanmamali kanimca..benneyaptımki

Biz kadinlarin fitratinda vardir bakimli olmak, her kadin sacinla basinla oynamak güzel olmak ister...kaydirigubbakcemile2

Ayrica bu gibi size özel olan seyleri neden esinizle paylasiyorsunuzki, bunuda hic anlamadim? Kasimi aldirmak istersem giderim, sacimida boyarim esime söylemek geregi duymadim hic!!:delphin:

en son yazdıklarınla işin boyutu değişiyor... belli ki muhafazakar ..o zaman birşey diyemem. evlenirken senin bu halini kabullenmeliydi...

canim sen de evin icinde yap bunlari onun icin suslen puslen bakimli oldugunu gister bak bakalim kesenin agzi kapaniyo mu :)
erkekler disari karsi suslenip puslenip evde eorfmanla oturan kdinlardan hoslanmiyolar.

evet canim haklisiniz ama ben ne olsa esimle paylasirim benim gizlim saklim yoktur onu gonlunu alirim ben yapiyoram onun icin yaparim herseyi herseyde iyidir aslinda eli aciktir bisey sakinmaz yani evet ben evde cok bakimli degilim acikcasi is guc bebek derken kendime zaman ayiramiyor yorluyorum bazen giyiniyorum guzel rahat bsiey giy diyor rahat hareket edersin diyor bnei aldigindada ben zaten pek boya su bu ugramazdim yapmazdimve suan cok sik yapmaya basladim ve cok bakimli olmaya basladim giyimie baska seyelrde olsun bazen kisa dar giyorum onu bile kisakniyor bols ey yokmu ayda uzun diye ben beni sevdigi icin bu tepkiler veriyor diyorum ama kendisine yapiyim bayiliyor sadece diarda yapinca kime yapiyon kim gorecek tepklsi oluyor.mesela ben bugun bayram diye bayramlik aldim ve suslendim gorunce sok oldu bir bakisi vardi bana iyce inceledi beni yani sagolun arkadaslar yorumalriniz icin

kıskanıyor gibime geldi, ama onun için bakımınızdan vazgeçmeyin, paranız yoksa saçınızı evde boyayın, sonuçta bu pek çok kadını mutlu eden bir olay. eşiniz size biraz iltifat etse keşke böyle zamanlarda eleştirmek yerine.

bence sizi çok seviyor o yüzden kıskanıyor:1closedeyes:sizi önemsediğinin işareti,ilgisiz olmaktansa kıskanç olması daha güzel,bence

evet canim haklisiniz ama ben ne olsa esimle paylasirim benim gizlim saklim yoktur onu gonlunu alirim ben yapiyoram onun icin yaparim herseyi herseyde iyidir aslinda eli aciktir bisey sakinmaz yani evet ben evde cok bakimli degilim acikcasi is guc bebek derken kendime zaman ayiramiyor yorluyorum bazen giyiniyorum guzel rahat bsiey giy diyor rahat hareket edersin diyor bnei aldigindada ben zaten pek boya su bu ugramazdim yapmazdimve suan cok sik yapmaya basladim ve cok bakimli olmaya basladim giyimie baska seyelrde olsun bazen kisa dar giyorum onu bile kisakniyor bols ey yokmu ayda uzun diye ben beni sevdigi icin bu tepkiler veriyor diyorum ama kendisine yapiyim bayiliyor sadece diarda yapinca kime yapiyon kim gorecek tepklsi oluyor.mesela ben bugun bayram diye bayramlik aldim ve suslendim gorunce sok oldu bir bakisi vardi bana iyce inceledi beni yani sagolun arkadaslar yorumalriniz icin

Sevdacim paylas tabiki herseyi esinle evlilik budur zaten paylasmaktir...kaydirigubbakcemile5
Fakat Kas aldirmak, sac boyatmak sana özel seyler, yani seni ilgilendiren seyler bence..

Esinde sana soruyormu, bugün tras olucam, kirli sakal birakicam, kot giyecem vs. vs.benneyaptımki

Cizgini bildikten sonra dozunda ve yerinde makyaj yapman giyinmen süslenmen senin bilecegin istir, ben böyle görüyorum tabiki sen farkli düsünüyorsan saygi duyarim.:delphin:

Back
X