Özel şeylerim...

al bi paket boya boya kendini boydan boya

canım evde boya sende saçını, kaşınıda kendin alabilirsin, bakarsın çok beğenir seni, sonra dip boyan gelmiş hayatım deyip kendisi boya der sonra

ne dersin
:lepi:

benimkinin de öyle abuk sabuk şeyleri var
saçlarımı uzun zaman toplarım bir açsam yok niye açtın devamlı açık kalsa topuz yapsam yok niye topladın hele bu gün diyo ki üstüne uzun bişi giysene her yerin meydanda oysaki üzerimde etek var ben alıştım valla benim ki kıskançlığından yapıyor seninki de öyledir mutlaka yani parayı bahane etmiş

aşırıya kaçmıyorsun normal şeyler bunlar.. eşini çok zora sokmadanda kendine bakım yapabilirsin kuaföre gitmene gerek yok örneğin boya al evde kendin boya,kaşlarını kendin al,manikürünü kendin yap...ama evdede yapmanı istemiyorsa kıskanıyordur seni ne kadar kıskansada bakımlı olmak lazım bir başkası için değil kendin için ;)

Canım bu dediklerini kendinde yapabilirsin illaki kuaföre paravermek zorunda değilsin. Ay valla ben eşimden çok memnunum makinayı veririm eline bacağımı da alır koltuk altımı da becerebilse kaşımı da alır çok şükür hiç sıkıntım yok tam tersi kendi der kestir boyat kendim cimri olduğum için zaten boyatmam kuaförde ama 5-ytl gayet güselde kesiyolar kaşımı da zaten başkasına elletmem kendim alırım bu kadar basit.

kaşını bir kere kuaförde aldırırsın sonra kendin alırsın..her zaman gitmene gerek yok..
saç kestirme olayı da zaten bir kaç ayda bir olur..kaç lira tutarki Allah aşkına
boyatma işine gelince beyazların yoksa boyatmayabilirsin ama varsa rahatsız oluyorsan kendin boya al saç renginde,kendin boya..anlamaz o zaman...

ya güzelim git saçını boyat, kaşını aldır... neden bunu eşine söyleme gereği duyuyorsun ki? bu da senin bir ihtiyacın sonuçta.. ondan izin alarak mı yapacaksın?

Canım bu dediklerini kendinde yapabilirsin illaki kuaföre paravermek zorunda değilsin. Ay valla ben eşimden çok memnunum makinayı veririm eline bacağımı da alır koltuk altımı da becerebilse kaşımı da alır çok şükür hiç sıkıntım yok tam tersi kendi der kestir boyat kendim cimri olduğum için zaten boyatmam kuaförde ama 5-ytl gayet güselde kesiyolar kaşımı da zaten başkasına elletmem kendim alırım bu kadar basit.

Nasil yani? Sizin epilasyonunuzu esiniz mi yapiyor???

Sacinizi kendiniz boyayabilirsiniz.. kuaforde oldukca tuzlu oluyor bildigim kadarıyla. . Kas biyik da maddiyata bağlanacak bisi degil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence kiskandigi icin izin vermiyo kiskandigini kabul etmedigi icinde para veremem onlara diyo 😃evde boyicam de bakalim ne dicek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X