Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umut tüp bebege bende çok tşk edrim onlar sayesınde ikiz gebe kaldım.Ama ne yazııkkı Rabbim birirnin ömrünü 8+5 diğerini 15+4 olarak yazmış çok üzgünüm .DR enwer by çok tşk edrim hep yanımdaydı tüm işlemlerimle o ilgilendi kısmet buraya kadarmış.14 önce doğdu bebegim o kadar küçüktükü ömrüm oldukça unutmma çok ağladım halada ağlıyorum ama bılıyorumki bi gün unutçam o en kısa zaman da gelsin diye dua ediyorum.
tebrikler canım,benim doktorumda Ulun bey,banada tek embriyo transfer edildi 23martta sonuç alıcam.inşallah benimde olumlu olur...Ay nekadar güzel böyle bir yer açılmış ilk mesajı ben yazayım 39 yaşında tek embriyo ile bana anne olma duygusunu yaşatan umut tüp bebek merkezine ve doktorum ulun beye sonsuz teşekürlerimi sunuyorum ve herkeze umut tüp bebek merkezini tavsiye ediyorum
merhaba arkadaşlar ben Edirnede çalışıyorum, 10 yıldır evliyim, eşimin morfolojik sorunu sebebiyle araştırma yaptım, Mayıs ayında Umut Tüp B.Merkezine gitmeyi düşünüyorum, mikroenjeksiyon fiyatları hakkında bilgi vererseniz çok sevinirim teşekkürler...