Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gül hanım üzülmein rabbimin yanında şu an onlar öbür dünyada bizi bekleycekler onlar her zaman bizim çocuğumuz kalacaklar ağlamain üzmein onları orda hasta sakat olsaydılat daha kötü olurdu ben da yaşadım bu acıi bbeğim alparslanım doktorun ihmal sonucu dünyaya emme refleksi olmayarak doğdu hortumna besledim 15 ay önce ağzından sonra burnundan en son karnına delik açtılar oradan evimiz hastaneden farksızdı 5 10 dakka araila aspire ediyordum akciğerlerinden balgam çekiodum kafasını dahil tutmuödu en son günleri sadece gülmeye beşladıydı kaşıkla az çok yemeye çok çekti evlyadim onun için bu kurtuluştu benda çok ağladım ama düşünün büyüp aynen oyle olsaydı onun izdirabı çok biliyorum evladım orada mutlu hortumları yok ruyamda görüyorum çok neşeli hep gülüyor sürekli dua edin okadar ağlasanıs ta geri gelmez değilmi tekar allah nasib etsin size ama bu sefer sağlıklı işallah ben tekrar denemek düşünüyorum ama karar veremedik nerede işallah allah bize saglıklı bebekler nasib eder ve aciları unuturus saygılarımla gulcan
bende yeni başladım doktorum süleyman bey merkezden ilk izlenim olarak çok memnun kaldık. Ilk görüşmemiz eşim içinde benim içinde çok olumlu geçti ben kocaelinden gittim. Anadolu yakasında oluşu bizim için ulaşım açısından daha kolay oldu. Merkezde herkes çok güleryüzlü. Biz aklımızda bir yığın soru işareti ve karamsarlıklarla gittik. Olumlu şekilde döndük. Bir aksilik çıkmazsa eğer şubat gibi tedaviye başlamak istiyoruz. Kısacası şimdilik güzel inş tedavi sonucunda da merkezden kalabalık ayrılırız
![]()