Özel Umut Tüp Bebek Merkezi'ne Sonsuz teşekürler

Benimde Umut Tüp Bebek vesilesi ile 2 yaşında bir kız çocuğum var. Dr. Enver beye ve Emre beye çooook teşekkür ederim. Onların sayesinde bir çocuğum var. Allah nasip ederse 2. için tekrar onlara başvuracağım. Ama annelik özlemimi giderdiler ya o bile bana yeter.

kızlar ben de yeni kaybettim bebeğimi.18. haftamda beni bırakıp gitti meleğim.3 ay sonra tedaviye başlayabileceğim söylendi.merkezi ben de düşünüyorum.

Kızlar ben 3 kere farklı merkezlerde tüp denedim hiç biri tutmadı. Eşimde morfolojik sorun var.
Süleyman beye gittim. Eşimle bana genetik testler istedi, sonra PGT yapılacak ve eğer uygun embrişler oluşursa 5. gün transferi olacak.
Bu şekilde bu merkeze gidip de olumlu sonuç alan var mı? Canınızı sıkan bir eksiklikle karşılaştınız mı? Ekim de kısmetse başlıyorum.

selamlar ben tüp bebek yaptırmak istiyorum fakat istanbul tüp bebek merkezi ile umut tüp bebek merkezi arasında kararsızım çokta bilgisizim bu konuda bana yarımcı olursanız sevinirim.

Merhaba emine hanım size önerim umut tüp bebek merkezidir oradan memnun kalan tanıdıklarım var inşallah herşey gönlünüzce olsun dilerim.:1:

ben onların sayesinde annelik duygusunu yaşadım allahım bütün isteyenler yaşatsın dr enver beyle başladık ama dr süleyman bey le devam etik ama çok güzelmiş evimde neşe dolu kahkahalar var 4aydır ayaklarımız yer basmıyor onların sayesinde ne güzel:emir_bebek::emir_bebek:

merhaba biz çok şey yaşadık son umudumuz kaldı tekrar tüp bebek yapmak ama kendi doktorumdan memnun değilim çok sebebi var bebiğim onun üzünde hasta doğdu ve 15 aylıkken melek olup uçtu bizden kendisi da kabul ediyor plasenta yaşlanmış ve o fark etmemiş tekrar yapti indirimli tüp bebek ama hiç bir tahlil yaptırmadı tansionum 60 30 düştü ve bebegim 10 hafta hamileyken kalbi durdu başka yere gitmei düşünüyorum tavsie bekliyorus mart ainda düşünüyorusHAE

gül hanım üzülmein rabbimin yanında şu an onlar öbür dünyada bizi bekleycekler onlar her zaman bizim çocuğumuz kalacaklar ağlamain üzmein onları orda hasta sakat olsaydılat daha kötü olurdu ben da yaşadım bu acıi bbeğim alparslanım doktorun ihmal sonucu dünyaya emme refleksi olmayarak doğdu hortumna besledim 15 ay önce ağzından sonra burnundan en son karnına delik açtılar oradan evimiz hastaneden farksızdı 5 10 dakka araila aspire ediyordum akciğerlerinden balgam çekiodum kafasını dahil tutmuödu en son günleri sadece gülmeye beşladıydı kaşıkla az çok yemeye çok çekti evlyadim onun için bu kurtuluştu benda çok ağladım ama düşünün büyüp aynen oyle olsaydı onun izdirabı çok biliyorum evladım orada mutlu hortumları yok ruyamda görüyorum çok neşeli hep gülüyor sürekli dua edin okadar ağlasanıs ta geri gelmez değilmi tekar allah nasib etsin size ama bu sefer sağlıklı işallah ben tekrar denemek düşünüyorum ama karar veremedik nerede işallah allah bize saglıklı bebekler nasib eder ve aciları unuturus saygılarımla gulcan

gül hanım üzülmein rabbimin yanında şu an onlar öbür dünyada bizi bekleycekler onlar her zaman bizim çocuğumuz kalacaklar ağlamain üzmein onları orda hasta sakat olsaydılat daha kötü olurdu ben da yaşadım bu acıi bbeğim alparslanım doktorun ihmal sonucu dünyaya emme refleksi olmayarak doğdu hortumna besledim 15 ay önce ağzından sonra burnundan en son karnına delik açtılar oradan evimiz hastaneden farksızdı 5 10 dakka araila aspire ediyordum akciğerlerinden balgam çekiodum kafasını dahil tutmuödu en son günleri sadece gülmeye beşladıydı kaşıkla az çok yemeye çok çekti evlyadim onun için bu kurtuluştu benda çok ağladım ama düşünün büyüp aynen oyle olsaydı onun izdirabı çok biliyorum evladım orada mutlu hortumları yok ruyamda görüyorum çok neşeli hep gülüyor sürekli dua edin okadar ağlasanıs ta geri gelmez değilmi tekar allah nasib etsin size ama bu sefer sağlıklı işallah ben tekrar denemek düşünüyorum ama karar veremedik nerede işallah allah bize saglıklı bebekler nasib eder ve aciları unuturus saygılarımla gulcan

allah sabırlar versin canım dr kimdi senin merak etimde

merhabalar nasılsınıs,ismini vermeim allaha havale ettim doktoru suçunu zaten kabul etti siz tüp bebek tekrar yapacakmısınıs nezaman bahçeci kliniğinde mi orasını çok tavsiye ediyorlar bana martta düşünüyorus gitmeye.bu arada benim ismim gulcan

kızlar bana yardımcı olun lütfen süleyman beye giden varmı bana bilgi verirseniz çok sevinirim

kimse yok mu bana ne olur bilgi verin son şansım

:emir_bebek: selam arkadaşlar bizde tüp bebek yntemiyle bebek sahıbı olabılıyormusuz umut tüp bebek merkezını gercekten önerirmisiniz yardımcı olursdanız sevınırım çok kararsız kaldık

Bende yeni başladım doktorum süleyman bey merkezden ilk izlenim olarak çok memnun kaldık. İlk görüşmemiz eşim içinde benim içinde çok olumlu geçti ben kocaelinden gittim. Anadolu yakasında oluşu bizim için ulaşım açısından daha kolay oldu. Merkezde herkes çok güleryüzlü. Biz aklımızda bir yığın soru işareti ve karamsarlıklarla gittik. Olumlu şekilde döndük. Bir aksilik çıkmazsa eğer şubat gibi tedaviye başlamak istiyoruz. Kısacası şimdilik güzel inş tedavi sonucunda da merkezden kalabalık ayrılırız
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gulcanına arkadasım oncelıkle cok gecmıs olsun ama dr. un umut tupbebek merkezınden bır dr. muydu yoksa baska bır yerden mıydı.onu soylesen.bende umut tupbebek merkezı hakkında hep guzel seyler okudum .yaza bende gıdıcem

kızlar merhaba ben bu topiği daha yeni buldum biz de yaklaşık 4 aydır umutta tedavideyiz eşim tedavi görüyor emre beyin hastası ilk başvurduğumuzda sıfır sperm vardı emre beyin tedavisi sonucu eşim 2 gün önce merkezde test yaptırdı ve 5 milyon spermimiz çıktı çok şükür allah herkese yardım etsin umut taki hemşire ve diğer personele ve özellikle emre beye çok teşekkür ederiz

bende yeni başladım doktorum süleyman bey merkezden ilk izlenim olarak çok memnun kaldık. Ilk görüşmemiz eşim içinde benim içinde çok olumlu geçti ben kocaelinden gittim. Anadolu yakasında oluşu bizim için ulaşım açısından daha kolay oldu. Merkezde herkes çok güleryüzlü. Biz aklımızda bir yığın soru işareti ve karamsarlıklarla gittik. Olumlu şekilde döndük. Bir aksilik çıkmazsa eğer şubat gibi tedaviye başlamak istiyoruz. Kısacası şimdilik güzel inş tedavi sonucunda da merkezden kalabalık ayrılırız
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

nues cim merhaba bende kocaelide ikamet ediyorum.bende umut yolcusuyum.doktorum ulun bey,iki hafta önce görüşmeye,bilgi almaya gitmiştim.karar verdik ilk tüp bebek denememizi,umutta yaptırmaya,gecen haftada muayne için gittim.bugunde regl oldum,yarın tekrar gidicem hayırlısıyla baslıyorum,kızlar.rabbim isteyen herkese versin inşallah....

Back
X