• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Umut Tüp Bebek Merkezi'ne Sonsuz teşekürler

bende umutta başlamayı düşünüyorum.süleyman hocaya giden arkadaşım ilk denemede hamile kaldı.sizin sorununuz neydi.ben hiç bir dr.a artık güvenemiyorum.2 yıl önce ulun hocaya gitmiştim.konuşmaları biraz agresif.enver hocanın yaklaşımı nasıl?

benim sorunum polikistikoverdi,enver bey dünya şekeri bir insan,kısacası mükemmel bir insan,hamileliğim çok zor geçmişti sağolsun kendisini gece gündüz ne zaman arasam mutlaka cevap verirdi.benim tavsiyem mutlaka doktorunuza güvenin ve isteyerek gidin,inşaallah en kısa zamanda sonuç alırsınız :)))

bizde hosbitalium dr.larının dediğine göre tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söledilerbizde araştırdık fiyat olarak hosbitalium yine uygun geldi bize yalnız okadar olumlu şeyler yazmışınızki bu bahsettiğiniz umut tüp bebek merkezini tercih etmek isterim yalnız fiyatları çok yüksekmi bu konuda bilgi verebilirmisiniz yaptıranlar bilgi verirse çok memnun olurum.

Ben ve ablam Ulun Bey in hastasıydık.
Ablamın şuanda birbuçuk yaşında dünya tatlısı bir oğlu var.
Bende 35 haftalık kız bebek bekleyen bir anne adayıyım.
Ablam ve kendi adıma ona çok teşekkür ederim.

4. Denememi orada yaptım kasım 2008 yılında ,dr.um Levent Konur'du, mükemmel bir insan dr.dan öte . Oğlum 3.5 yaşında . Sonra spontan hamile kaldım ve yine Levent bey takip etti , doğumu Enver Kurt bey ve Levent bey gerçekleştirdi . İkinci bebeğimiz de erkek , 15 aylık şu an ..
Her ikisi de mükemmel insanlar . Bu arada 3. denememiz Bahçecinin Nişantaşındaki kliniğinde olmuştu ve dr.um Süleyman beydi , dünya tatlısı , pozitif bir insan . Yeni başlayan yada tedavisi devam eden herkese başarılar , Allah hepinizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
Merhaba bende 2. bebeğimi 2011 yılında kucağıma aldım. çok mutlu oldum. Allahın yardımı ve Umut tüp bebek ekibinin vesilesi ile anneliği tattım. 1. kızımda enver beyin takibi sonucu oldu. 2. bebeğimde süleyman bey takip etti. ikisinden de çok memnunum. kesinlikle tavsiye ederim. iyi bir ekip.

6 senedir kullanmadığım ilaç gitmediğim doktor kalmamıştı. bu siteden araştırıp gittiğim hastanede 2 kere tüp bebek yaptırdım fakat bizlere çok kaliteli dedikleri embriyolar meğerse fosmuş :( bunun yanında gittiğim ünv hastanesinden medet umdum ama orasıda tahlil sonuçlarını vs yeterli değerlendiremedi ve benim troidimde sorunum olduğunu ilk defa onlarca dr dan sonra Ulun Bey farketti ve ağustos ayının 9unda defalarca baktırdığım b-hcg sonucum ilk defa yüksek çıkmıştı. şimdi evimizi şenlendireceğini umduğumuz bir bebek bekliyoruz. yüksek düzeyde ilgi gösterdiklerini düşünmüyorum fakat insanın gözünü boyayıp laf kalabalığı yapmıyorlar. ulun bey dr olmasının yanında gerçekten bilime kendini adamış biri. umarım bu tedaviye gerek kalmadan bebeişler kucaklarınızda olur. ama sorun varsa ve olmuyorsa doğru yer kesinlikle bu merkez.

Kadıköy deki umut tüp bebek hastanesi nasil iyi veya kötü yorumlarinizi bekliyorum tup bebek yaptirmayi düşünüyorum sizin yardiminiza ihtiyaçim var bana yardım edin ne olur bana yol gösterin :( :( :( :( :(

Back
X