Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umut tup bebek hastanesini ve dr süleyman tosuna giden varmı bana rica etsem yardımcı olurmusunuz::::
süleyman beyi düşünüyom ama kararsızım sendemi ona gidiyoun nasıl memnunmusun üleyman beyden lütfen bana yardım cı ol kafam karma karışık bilgilerinize ihtiyacım var cevplarınızı bekliyom
Evet Süleyman beye gidiyorum.
İlk tüp denemesi yaptık ama olmadı.Süleyman beyden memnunum, gayet ilgili ve cana yakın..
Evet Süleyman beye gidiyorum.
İlk tüp denemesi yaptık ama olmadı.Süleyman beyden memnunum, gayet ilgili ve cana yakın..
kızlar merhaba ben bu topiği daha yeni buldum biz de yaklaşık 4 aydır umutta tedavideyiz eşim tedavi görüyor emre beyin hastası ilk başvurduğumuzda sıfır sperm vardı emre beyin tedavisi sonucu eşim 2 gün önce merkezde test yaptırdı ve 5 milyon spermimiz çıktı çok şükür allah herkese yardım etsin umut taki hemşire ve diğer personele ve özellikle emre beye çok teşekkür ederiz
hayırlısı olsun inş. Inş. Olumlu sonuçlanır. Allah c.c hepimizin yardımcı olsun...
mues cim merhaba tatlım,canım benim sonucum pozitif hamileyim.öncelikle umut tüp bebek merkezine,doktorum ulun beye embriyolglarına ve hemşire arkadaşlara herkese sonsuz teşekkürler.benim ilk denememdi,rabbiminde izniyle oldu.umut tüp bebek merkezini kesinlikle tavsiye ediyorum......
ilk denemiz nerde oldu peki aynı yerde miCevap biraz geç olacak amaa.. Umut Tüp bebek ve Doktorum Ulun Bey sayesinde şu an ikizlerime hamileytim. Dondurulmuş embriyomla 2. denememde oldu.
Bence süperler...![]()
bende 2.denememi umut tüp bebek merkezinde yaptırdım doktorum ulun bey sayesinde pozitif sonuç aldım ve hamileyim ulun bey süper bi doktor kesinlikle tavsiye ediyorummmmm
umut tüp bebege bende çok tşk edrim onlar sayesınde ikiz gebe kaldım.Ama ne yazııkkı Rabbim birirnin ömrünü 8+5 diğerini 15+4 olarak yazmış çok üzgünüm .DR enwer by çok tşk edrim hep yanımdaydı tüm işlemlerimle o ilgilendi kısmet buraya kadarmış.14 önce doğdu bebegim o kadar küçüktükü ömrüm oldukça unutmma çok ağladım halada ağlıyorum ama bılıyorumki bi gün unutçam o en kısa zaman da gelsin diye dua ediyorum.
bende umut hastanesinde DR:ENVER KURT sayesinde anne oldum 11 sene sonra,enver bey eşi bulunmaz bir doktor,RABBİM ondan razı olsun emeği çok,RABBİM isteyen herkese nesip etsin :))))