Özel Umut Tüp Bebek Merkezi'ne Sonsuz teşekürler

fatmaanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
385
0
96
İstanbul
Ay nekadar güzel böyle bir yer açılmış ilk mesajı ben yazayım 39 yaşında tek embriyo ile bana anne olma duygusunu yaşatan umut tüp bebek merkezine ve doktorum ulun beye sonsuz teşekürlerimi sunuyorum ve herkeze umut tüp bebek merkezini tavsiye ediyorum

Böğle bir sayfa açılmasına bende çok sevindim

Eşimle dünyamızı başımıza yıkan doktordan sonra umut tüp bebek merkeziyle tanışmam bizim bütün hayatımızın değişmesine sebep oldu onlar sayesinde şuan eşimin spermi ile gebe kaldım bunu özellikle dile getirmek istedim çünkü diğer doktor bana sizin çocuğunuz olmaz ancak donasyon yapabilirsiniz demişti
o yüzden lütfen bir merkeze ve doktora karar verirken çok iyi düşünün oyüzden benimle aynı problemleri yaşayan diğer hastalarınıza sizlere sonuna kadar güvenmelerini öneriyorum

DR.SÜLEYMAN BEY VE DR.EMRE BAKIRCIOĞLUNA ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM

Sayın hocam size ve ekibinize nasıl teşekkür etsem az.Bana bugunu yaşattığınız için size nasıl teşekkür etmem gerekiyor bilmiyorum.Teşekkürler teşekkürler

bende çok teşekür ederim özelliklede dr.enver beye dr.emre beye ve dr.levent beye sayelerinde şu an 9 aylık ikizlerim var

umut tüp bebege bende çok tşk edrim onlar sayesınde ikiz gebe kaldım.Ama ne yazııkkı Rabbim birirnin ömrünü 8+5 diğerini 15+4 olarak yazmış çok üzgünüm .DR enwer by çok tşk edrim hep yanımdaydı tüm işlemlerimle o ilgilendi kısmet buraya kadarmış.14 önce doğdu bebegim o kadar küçüktükü ömrüm oldukça unutmma çok ağladım halada ağlıyorum ama bılıyorumki bi gün unutçam o en kısa zaman da gelsin diye dua ediyorum.

kızlar darısı başıma ne olur çook istiyorum bende hamile kalmayı.... hepinizi tebrik ediyorum kucagınıza almayı allah nasip etsin...

canım ikizlerde birisini kaybedince öbürü zarar görmüyomu vucut kednisimi atıyor yoksa merak ediyorum bu konuyu sevgiler

dr enverbey sayesinde şuanda 30 günlük ikizlerim var.çokk tşklerrr.iyiki sizi seçmişim.

Bende kendi doktorum olan dr süleyman beye sonsuz teşekür ediyorum çuan onun sayesinde ikizlere hamileyim

ayrıca unutmadan umut tüp bebek merkezinin çalışanlarına ve bu ekibi bir araya getiren mustafa bahceciye çok teşekür ederim yasemin hn sizin desteğinizide asla unutmam çok teşekürler

Doktorum Süleyman bey bana göstemiş olduğunuz sabırdan dolayı çok teşekür ederim sizin hakkınızı asla ödeyemem sonucum henüz belli olmadı ama sonucum ne olursa olsun sizler elinizden geleni yaptığınıza inanıyorum Yasemin hanım ve Neslihan hanım sizede ayrıca teşekür ederim

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende tüp bebek için umut tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum. Hangi doktoru tavsiye edersiniz? Lütfen yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler...

tebrikler canım,benim doktorumda Ulun bey,banada tek embriyo transfer edildi 23martta sonuç alıcam.inşallah benimde olumlu olur...

arkadaşlar bu merkezde sadece tüp bebek mi var aşılamada yapılıyo mu ücretleri nelerdir bilgi verirseniz sevinirim kusura bakmayın ücretini soruyorum ama keşke imkanlarımız çok olsada sormadan yapabilsek herşeyi

merhaba arkadaşlar ben Edirnede çalışıyorum, 10 yıldır evliyim, eşimin morfolojik sorunu sebebiyle araştırma yaptım, Mayıs ayında Umut Tüp B.Merkezine gitmeyi düşünüyorum, mikroenjeksiyon fiyatları hakkında bilgi vererseniz çok sevinirim teşekkürler...

canım 5000 tl çidere üye olursan 4350 tl

Merhaba arkadaşlar, Umut tüp bebek merkezinde sigortasız olarak tüp bebek fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…